Šta ako padnem? A šta ako poletiš?

08. Marta na Nebu imamo dva veoma zanimljiva i lepa aspekta ~ prvi je konjukcija između Venere i Urana iz Bika, a druga je konjukcija između Sunca i Neptuna iz Riba ~ i oni će najaviti nastupajući Pun Mesec u Devici 09. Marta.

Ove dve konjukcije su samo na prvi pogled različite, jedna je vrlo konkretna, opipljiva, jaka (Bik) dok je druga lagana, misteriozna, duhovna (Ribe) ali… u korenu imaju potpuno istu ideju »Ljubav & Vera & Nada«

Da bi Venera konjukcija Uran iz Bika se realizovala, moramo da volimo to što radimo, da se iskreno nadamo i da svim srcem  stremimo ka materijalizaciji tih snova i želja, a i da bi Sunce konjukcija Neptun iz Riba se realizovala, mi opet moramo i da bezuslovno Mu Verujemo, i da Ga Volimo i da se Nadamo da će On {Više Kosmičke Sile} pronaći Put do naše Duše i tako nam ukazati na dobar Put.

Sunce konjukcija Neptun biće na Sabijskom Stepenu

pod nazivom »Učitelj podučava Učenika«

UyW65m3Kada Učenik pronalazi svog Učitelja?

Onda kada je na dnu svog života, kada u potpunosti izgubi kompas života, kada se oseća praznim, izgubljenim i kada su mu svi snovi sušeni. Tada, u najvećem očaju i krizi, kao svetlo na kraju tunela pojavljuje se (pravi) Učitelj.

Naravno, ovo možemo da povežemo i sa Verom ~ kada nastupi pad Vere, duhovna kriza, potpuni gubitak smisla & želje za životom, Više Kosmičke Sile {Bog} u čovekov život šalju nešto ili nekoga da pruži ruku pomoći i vođstva.

A dodatno, ova divna konjukcija takođe ima i aspekt sekstila sa Jupiterom iz Jarca, koji će u isto vreme i da donese mogućnost materijalizacije želja (Jarac) i u isto vreme da ojača povezanost sa Univerzumom (Jupiter)


Venera konjukcija Uran biće na Sabijskom Stepenu
pod nazivom »Mlada udovica, sa Dušom pročišćenom kroz žalost,
kleči pored groba kako bi primila Tajnu Večnog Života«

4PzOK44Kada čovek doživljava transformaciju?

Onda kada doživi neko veliko {i najčešće, ni malo prijatno} iznenađenje u životu. Tranformacija dolazi skoro uvek kroz velika odricanja i neočekivane gubitke {bilo emotivne, bilo materijalne}

Sve to nas uči da sve što je opipljivo i materijalno u jednom deliću sekunde može da nestane iz našeg života, i da nam preokrene tok života za 180°, ali isto tako, istim intenzitetom iznenađenja, nešto divno može da nam ulepša život.

Dodatno, ovu zanimljivu konjukciju pak prate i Severni i Južni Mesečev Čvor sa ose Rak & Jarac i sam Mesec iz Device, koji će tako zajedno da donesu balans {Mesec & Rak} i pravilno da usmere energije {Jarac & Devica} i da nam u život materijalizuju mnoge naše želje i snove {SMČ & JMČ}


Sunce 0° Neptun pa 60° Jupiter : ovo je aspekt koji budi intuiciju i kod onih koji je nemaju. Aspekt koji nam pomaže da bolje „pročitamo“ sagovornika, tj sve ono što je skriveno, nedefinisano, maglovito, izbacimo na svetlost dana i tako bolje sagledamo celu priču. Olakšava „čitanje između redova“ i čak kod nekih može pojačati prekogniciju, prekognitivne snove, pa čak i telepatiju.

Ovo je aspekt koji donosi mogućnost da se na lagan način postavimo „u tuđe cipele“ i da razumemo njegov život i ono što je najvažnije ~ damo odgovarajuću podršku i mudar savet, a isto tako i aspekt koji nam pomaže da obnovimo Veru i da se ponovo lako povežemo sa Višim Kosmičkim Silama.


Venera 0° Uran pa 60° Mesec & Severni & Južni Mesečev Čvor : ovo je aspekt kombinacija koja u sebi nosi velike mogućnosti i potencijale, jer objedinjuje sva tri nivoa čoveka, Duh, Dušu i Telo. Snažna karmička postavka koja će imati snažnog uticaja i posle svog Zenita na nas, jer svaki aspekt koji se dešava u Zemljanim znacima nosi sa sobom jednu tihu, ali upornu, i trajniju, energiju koja polako korak po korak menja na bolje naš život.

Period neobičnih, neočekivanih i spontanih poznanstava, veze koje su na početku mogu da se prodube sa jednim spontanim „Volim te„, a veze koje traju već neko vreme i koje su pomalo zapale u dosadu i naviku, će oživeti i ponovo će ljubav da cveta. Takođe, može da donese i neočekivano poboljšanje na materijalnom nivou, povišice, napredak na poslu (pronalaženje posla) i male poklone pažnje takođe.

Ovo su zajedno aspekti

inspiracije & motivacije

kako drugih, tako i nas samih

Ove energije najbolje možemo da iskoristimo tako što ćemo više pažnje posvetiti drugima, da iz njihovog života pronađemo odgovore i rešenja za naš život, pa tako na posredan način da aktiviramo našu Karmu u pozitivnom smeru.


Tako, ovog 08. Marta možemo da očekujemo da će Više Kosmičke Sile da nam donesu nešto predivno u naš život! Ja sam (kao što ste do sad dragi čitaoci i mogli da primetite) nepopravljivi {utopijski} optimista i zaista verujem da će ova kombinacija da nam posle duže vremena ne baš lepih tranzita & životnih (Mundanih) događaja, donese nešto zaista iskreno, prijatno, lepo što će nam obnoviti Veru & Ljubav & Nadu za dalje

Pa kao što ide poznati monolog Morgana Frimena u preslatkom filmu „Evan Almighty“ koji po meni se maksimalno uklapa u simboliku ove dve konjukcije :

Da vas pitam nešto…

Ako se neko moli za strpljenje, mislite li da mu Bog jednostavno da to strpljenje ili mu daje priliku da nauči da bude strpljiv?

Ako se neko moli za hrabrost, da li mu Bog jednostavno da tu hrabrost ili mu daje priliku da pokaže koliko je ustvari on hrabar?

Ako se neko moli da mu porodica bude bliža, mislite li da ih onda Bog samo ušuška sa lepršavim osećanjima bliskosti ili im svima daje mogućnost da nauče ponovo da  budu bliski i da se vole?

 

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.