Mlad Mesec u Ribama i Znaci Zodijaka

01ovanDragi Ovnovi očekujte neočekivano, jer bi ovaj Mlad Mesec u Ribama mogao potpuno preokrenuti vaš život. Možda će vas i prijatno iznenaditi ovaj Mlad Mesec. Čak i ako vam se na početku ne čini tako, najverovatnije će na kraju sve biti dobro. Držite otvoren um, i što je najvažnije, otvoreno srce. Energije ovog Mladog Meseca su upravo ona vrsta kosmičkog „potresa“ koji vodi na bolje i koja vam je trebala da vas uskladi i sa energijama ovog retrogradnog Merkura.

02bikDopustite sebi da budete potpuno nadahnuti kreativnim energijama ovog Mladog Meseca dragi Bikovi, jer on vam donosi velike potencijale i mogućnosti da dođete u kontakt sa onima koji mogu da vam pomognu u životu. Tokom ovog Mladog Meseca imaćete kontakte s raznim grupama ili osobama kojima se divite i koji bi mogli vam ostvare mnoge planove ili želje i to baš zahvaljujući retrogradnom Merkuru. Druženje preko društvenih mreža će biti posebno naglašeno i imaćete prilike i da proširite svoj krug prijatelja.

03blizanciDragi Blizanci, vaša kreativna vizija trenutno je jasna, i vreme je da je podelite sa Svetom. Ovaj Mladi Mesec vam donosi sjajnu priliku da napravite hrabar potez u pravcu ostvarenja svojih snova, posebno kada je reč o promeni društvenog statusa ili daljeg toka vaše karijere. Naredni period će biti vođen kreativnim i originalnim idejama ovog Mladog Meseca, a posebno uz uticaj retrogradnog Merkura imaćete prilike da ponovo pokrenete neki projekat i da ovog puta i ostvarite to što ste zamislili.

04rakOvaj Mladi Mesec vas neće zadržati kod kuće dragi Rakovi, jer je vreme da se spremite i doživite ono što vam život trenutno može ponuditi, a to su sreća i puno ljubavi. Možda ćete se osećati kao da se spremate za jednu veliku novu avanturu, kao što i jeste, i uz snažne energije ovog Mladog Meseca imaćete prilikei da proširite svoje horizonte. Izlazak iz vašeg doma i vaše zone komfora bi moglo dovesti brojne uzbudljive i kreativne osobe na vaš Put, posebno jer će ih i sam retrogradni Merkur „pogurati“ da se neki i vrate u vaš život. Budite otvoreni za magične sinkronicitete koji vam idu u susret.

05lavOvaj Mlad Mesec u Ribama će vas blagosloviti sa konkretnim opipljivim energijama koje su vam potrebne za fizički i duhovni rast dragi Lavovi. Slušajte svoj unutrašnji glas i nećete pogrešiti. Možete očekivati i ​​da će se pitanja vezana za privatan život ponovo pokrenuti u narednom periodu zbog uticaja retrogradnog Merkura, i imaćete prilike da ispravite i nadogradite mnogo toga u vašim odnosima sa vama bliskim osobama. Tokom narednog perioda, dobićete priliku i da preispitate sebe i uspostavite snažnu i duboku povezanost sa samim sobom, te tako na najbolji mogući način da regenerištete svoju Dušu.

06devicaDrage Device partnerstva bilo kog tipa (emotivnog ili poslovnog) će vam biti prioritet u narednom periodu, a pozitivne energije ovog Mladog Meseca u Ribama će vam pokrenuti savršeno vreme da razmenjujete harizmatičnu energiju sa ljudima iz vaše okoline. Ovaj Mladi Mesec će doneti i želju za novim početkom u vašem životu, bilo da se radi o ljubavi, poslu ili novom domu. Uz pomoć snažnih energija i samog retrogradnog Merkura zajedno sa ovim Mladim Mesecom u narednom periodu će te biti u prilici da postavite snažne temelje u vašem životu koji će vam omogućiti da se osetite sigurnim i zaštićenim.

07vagaVreme je da promenite svoju svakodnevnicu i rutinski način života drage moje Vage. Možda ćete se u narednom periodu zapitati da li vaša svakodnevnica dobro organizovana i da li joj je potrebna izmena, kako bi na bolji način završavali svoje obaveze. Takođe, vreme je da se zapitate da li vam je ishrana kvalitetna i da li spavate & odmarate dovoljno. Ovaj Mlad Mesec uz pomoć retrogradnog Merkura će vam u narednom periodu pomoći da pronađete ne samo odovor već i rešenje. Takođe, u narednom periodu imaćete puno prilika da popravite svoje samopouzdanje i tako hrabriji se uhvatite u koštac sa novim životnim izazovima koji vam stižu u susret.

08škorpijaOd danas pa u naredne dve nedelje drage Škorpije pripremite se da uživate u životnim radostima i neočekivanim darovima sa Neba. Prvenstveno ogroman nalet pozitivne harizmatične „sexy“ energije će vam probuditi vaš privatan život i obnoviti ljubav i strasti i tako još više poboljšati vaš život. Mlad Mesec će provuditi vašu uspavanu energiju koja će vam pomoći i da se istaknete i na radnom mestu, i potpuno da zasenite svoju konkurenciju i tako osigurate sebi još veću naklonost nadređenih. Uz retrogradni Merkur povešće se priča i o nekim situacijama koje se odnose na vaše finansije i dobićete priliku da u narednom periodu i to uspešno rešite.

09strelacNaredni period dragi Strelčevi uz ove energije Mladog Meseca u Ribama će vas okrenuti rešavanju pitanja koja su vezana za vaš osećaj sigurnosti i komfora, ali će vam doneti, ili vratiti zbog retrogradnog Merkura, i ljude & situacije koji će vas ponovo dovesti do toga da se zapitate koji je vaš pravi smisao života, koji su vaši zaista važni životni prioriteti (posebno kada je posao u pitanju) i kuda vaš život treba da ide, ne samo sada, već i u daljoj budućnosti. Takođe, naredni period će i vama staviti veliki akcenat na ljubav i partnerske odnose i mnoge zanimljive (nove, neočekivane) situacije se mogu pojaviti sada na tom polju vašeg života.

10jaracOvaj Mlad Mesec u Ribama će vam poslužiti kao podsetnik da prvo treba sebe da gledate, pa tek onda druge, i da ništa u životu sem vas i vaše dobrobiti nije ni hitno ni bitno dragi Jarčevi. Verovatno ste u situaciji da osećate da su vam „baterije“ pred kraj, obaveze se gomilaju, a vi sve manje snage imate da ih rešavate, te tako ovaj Mladi Mesec će vam pomoći da se regenerišete, odmorite i obnovite svoje energije. Naredni period će biti okrenut rešavanju nekih birokratskih i finansijskih pitanja i baš zahvaljujući i retrogradnom Merkuru neočekivano će vam se posrećiti i sve će izaći na dobro. Odmarajte, bavite se sobom, negujte svoje zdravlje, bilo fizičko, bilo mentalno.

11vodolijaDrage Vodolije vama u narednom periodu Mlad Mesec u Ribama će pomoći da dođete u kontakt sa ljudima koji mogu da vam budu od izuzetne koristi i da na bilo koji način (posebno finansijski ili poslovno) vam budu „vetar u leđa“. Takođe, uz retrogradni Merkur snaga vaših misli će doći do izražaja, pa ćete biti u prilici da sa novim Mesečevim energijama jednostavno pretočite svoje misli i želje u realnost. U narednom periodu možete očekivati i brojne pozive na proslave i izlaske, iznenadiće vas nečija naklonost ili vrlo lep poklon. Vreme je da i vi malo odmorite i uživate u sitnicama koje život znače.

12ribeDrage moje Ribe, ovo je vaš period, ovo je sada vaša prilika da zablistate i ostvarite mnoge svoje želje. Snažne pozitivne energije Mladog Meseca će vam pomoći da u potpunosti uživate u lepim životnim trenucima, a uz retrogradni Merkur možete očekivati i da će vam se neko neočekivano vratiti u (privatan) život. Raskošna kreativna energija Mladog Meseca će vam uvećati harizmu i popularnost i doneće vam brojne prilike za druženjem i pozitivnom razmenom energija sa vama dragim ljudima. Mogući su i neki kraći putevi ili kontakti sa ljudima iz inostranstva, ili pak osobama koje su na neki način neobične i koje će u vaš život uneti još više magije i sreće.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.