Tranzitno Sunce u Ribama kroz natalna polja

1polje1. polje & podznak u Ribama : na kreativan način obasjaćete sami sebe, a vaše svetlo će tako da obasja i druge i poboljša odnose sa okolinom. Kreativni potencijal je veliki i pomaže u organizaciji svakodnevnice. Vaše telo i um će biti na jednom uzvišenom nivou, sanjalačka strana vaše ličnosti će vam sad pomoći da bolje uredite svoj život.

2polje2. polje & podznak u Vodoliji : kreativna energija će obasjati vaše finansije, doneće vam u život osobe i situacije koje će moći da poboljšaju vašu (ne)pokretnu imovinu, pa tako i da vam pomognu da povratite samopouzdanje i poboljšate samovrednovanje. Puno podrške i saveta od autoriteta, ali više kao „sive eminencije“ nego javnog isticanja.

3polje3. polje & podznak u Jarcu : sunčeva svetlost će obasjati vaše polje komunikacije sa drugima. Puno novih informacija vam stiže u susret. Odnos sa bliskim prijateljima i rođacima će biti u fokusu u narednom periodu, a imaćete prilike da neočekivano dobijete poziv za goste ili pak da sami organizujete neku proslavu. Nećete biti puno kod kuće, već u šetnjama, bibliotekama, na izložbama.

4polje4. polje & podznak u Strelcu : kreativna energija Sunca će obasjati vaš dom i vašu porodicu. Lepi trenuci sa njima, mogućnost da se pronađe način da se poboljša kvalitet i komfor u domu, neki će imati prilike da ponove svoj nameštaj, neki će pak dobiti priliku za kupo-prodajom ili relokacijom. Veliki fokus na odnos sa jednim roditeljem, ili rešavanje nekih pitanja oko nasleđa & neporketne imovine.

5polje5. polje & podznak u Škorpiji : kreativna harizmatična energija Sunca će doneti lepe emotivne trenutke u vaš privatan život. Sve će se bazirati na osećanjima, razmeni ljubavi i strasti. Puno udvaranja, platonske ljubavi, ali ljubavi koja vrlo brzo dobija i svoju pravu formu. Fokus na deci (začenje, dobar porođaj, deca donose radost u dom) Očekujte puno udvaranja i prelepih poklona.

6polje6. polje & podznak u Vagi : sunčeva energija će vam obasjati vašu svakodnevnicu. Sve ono što je bilo do sad neroganizovano, haotično, zbunjujuće, nedorečeno, imaće prilike da se „osvetli“ i odmah pronađe uzrok problema. Poboljšanje zdravlja pod uslovom da se i vi malo aktivirate, ne samo vaš lekar. Dobar period da se rešite svih loših osobina & mana i tako poboljšate sebe u svakom pogledu.

7polje7. polje & podznak u Devici : nežna emotivna energija će strujati u međuljudskim odnosima. Puno prilike za druženjem, izlascima, neobičnim poznanstvima, kontaktima sa strancima i neobičnim ljudima. Platonske veze će se ozvaničiti, a zvanične veze produbljuju emocije i naredni korak je „ludi kamen“ za mnoge. Moguća i kraća putovanja i kontakt sa stranim zemljama, ili pak konkretno preseljenje.

8polje8. polje & podznak u Lavu : snažna sunčeva energija će osvetliti sve one skrivene i okom nevidljive tunele (i podrume) vaše Duše, dajući vam mogućnost da prevaziđete neke strahove i da se oslobodite preterane zabrinutosti. Fokus na reašavanju dugova, bilo materijalnih, bilo emotivnih, ponajviše karmičkih (pa tako i „dežavu“ susreti sa nekim ljudima) pročišćenje od svega lošeg i ostavljanje prošlosti iza sebe.

9polje9. polje & podznak u Raku : želja da se pronađe smisao života, da se obnovi Vera, da se duhovno uzdignete iznad monotone svakodnevnice. Želja za putovanjima, istraživanjima, avanturama. Kontakt sa mudrim, neobičnim, duhovnim, mističnim ljudima, kontakt sa strancima. Moguće je i da će se pojaviti prilika da promenite život iz korena, slušajte intuiciju, pratite svoje snove!

10polje10. polje & podznak u Blizancima : sunčeva svetlost će harizmom i kreativnom snagom da obasja vaše polje posla. Doneće vam mogućnost da postignete svoje ciljeve, poboljšate uslove na radnom mestu, promenite posao, ili pak započnete svoj sopstveni ili posle dugo vremena nađete željeno zaposlenje. Dobar odnos sa autoritetima, koji će vas pohvaliti i time staviti „pod reflektore“ u nerednom periodu.

11polje11. polje & podznak u Biku : pozitivna nežna duboka kreativna energija će strujati kroz vaš odnos sa prijateljima. Puno toga ćete moći da učinite jedno za drugo. Podrška, razumevanje, iskreni „vetar u leđa“. Takođe, period kada ćete više nego obično biti aktivni na društvenim mrežama i biti u kontaktu sa grupama koje se bore za zaštitu okoline, životinja, ugroženih. Neočekivano će vam se ispuniti jedna velika želja.

12polje12. polje & podznak u Ovnu : period kada ćete moći bez problema da odmah uvidite potencijalne greške zbog kojih bi se kasnije kajali, kao i sve one loše ljude koji vam iz nekog njima razloga vas ne vole. Rešavanje svih neugodnih situacija zahvaljujući u isto vreme i kreativnom i praktičnom pristupu otklanjanja samog uzroka, a ne samo trenutnom neutralisanju problema.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.