Tranzitno Sunce u Ribama i znaci Zodijaka

01OvanOVAN : druga polovina Februara biće okrenuta ka razvijanju strpljenja i osluškivanju intuicije. Bićete više podložni energijama iz okoline, bilo one pozitivne, bilo one negativne. Imaćete prilike da svoju disciplinu ukombinujete sa kreativnim energijama. Prva polovina Marta vam donosi mogućnost da dođete u kontatk sa ljudima koji na posredan način mogu da vam pomognu u životu, posebno na polju posla ili zdravlja. Isto tako, period kada ćete morati malo više da odmarate, od svega i svakoga.

02BikBIK : druga polovina Februara će staviti fokus na društvenim događanjima, aktivnijim bavljenjem socijalnim pitanjima, promenama u krugu vaših prijatelja. Takođe, dobićete priliku da nesvesno učinite jedno veliko dobro delo i pomognete nekome. Prva polovina Marta pak vas okreće ka novim Putevima koji vas vode do ostvarenja vaših planova ili skrivenih želja, kao i potencijalnom unapređenju na poslu. Kroz neka udruženja & grupe & društvene mreže imaćete mogućnost da ostvarite svoje želje & planove.

03BlizanacBLIZANCI : druga polovina Februara stavlja akcenat na vašem ulaganju na radnom mestu, kao i poboljšanju vašeg društevnog statusa & ugleda. Imaćte prilike da ostvarite korektan i pozitivan odnos sa nadređenima, a i oni sami će imati prilike da uvide vaše kvalitete. Prva polovina Marta vam donosi mogućnost da promenite mnogo toga na poslu, promenite posao ili pak pronađete odgovarajuće zaposlenje, ali i da poboljšate odnose sa kolegama ili pronađete nove klijente i tako poboljšate svoje finansije.

04RakRAK : druga polovina Februara će vas okretnuti nadograđivanju svog intelektualnog i duhovnog znanja, bavljenje uzvišenim delatnostima, pomaganjem, savetovanjem. Moguća je i zanimljiva ponuda da odputujete negde i da dođete u kontatk sa neobičnim ljudima i starnim kulturama. Prva polovina Marta donosi u vaš život učene ljude, stručnjake, poboljšava odnos sa nadređenima, a isto tako i kontakte sa strancima i umetnicima. Snovi će biti vrlo prekognitivni, obratite pažnju na detalje.

05LavLAV : druga polovina Februara za vas će biti period rešavanja pitanja vezanih za karmičke dugove koje imate sami, ali i prema vama dragim i bliskim osobama. Mogućnost i da rešite u vašu korist neki sudski proces ili ubrzate neki birokratski postupak doneće vam olakšanje i bolje raspoloženje. Prva polovina Marta će vas pak okrenuti pročišćenju kako Duše, tako i tela, pa tako i vašeg života i doneće rasterećenje od mnogih problema. Biće uvećano interesovanje za ezoteriju i divinaciju i dobar je period za bavljenjem meditacijom.

06DevicaDEVICA : druga polovina Februara za vas stavlja akcenat na odnosima sa drugima, bilo da je u pitanju emotivni odnos, ili poslovni. Želja da se mnogo toga promeni u životu će vam sada biti ostvarena, jer ćete neočekivano dobiti pomoć od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Prva polovina Marta pak stavlja akcenat na novom poglavlju u vašem životu što se tiče samog mesta života, renoviranje doma, uvećanje broja članova porodice.

07VagaVAGA : druga polovina Februara za vas će biti usmerena na posao i zaradu i boljoj organizaciji svakodnevnih poslova i obaveza i rešavanju birokratskih pitanja. Takođe, staviće akcenat i na rešavanje nekih finansijskih dugova ili kredita. Prva polovina Marta pak stavlja fokus na vaše zdravlje i sam odnos koji imate prema sebi, poradite na svojm manama, bavite se nekim kreativnim hobijem koji će vam brže „puniti baterije“.

08ŠkorpijaŠKORPIJA : druga polovina Februara u vaš život donosi kreativni nalet vrlo pozitivne energije koja će vam osvežiti svakodnevnicu i obnoviti veru u ljude. Pozitivna dešavanja i na polju posla, promene vezane za radno mesto i odnos sa nadređenima. Prva polovina Marta pak vas okreće ka ljubavi, pronalaženju srodne Duše ili pak ozvaničenju trenutne emotivne veze (a možda čak i trudnoći) ali i dalje drži fokus na vaš posao, jer slede promene u firmi gde radite (pozitivne za vas)

09StrelacSTRELAC : druga polovina Februara vas okreće ka domu i jednom roditelju. Imaćete mogućnost da unesete harmoniju u dom i pomognete tom roditelju (oko nj posla, zdravlja…) Takođe, fokus će biti i na vašem sopstvenom osećanju bitistvovanja, tj pronalaženju svrhe života. Prva polovina Marta vas pak okreće ka uspostavljanju veće kontrole vašeg života i donosi vam priliku da ostvarite neki cilj koji već dugo vremena odlažete. Takođe, pruža vam se prilika da promenite mesto stanovanja ili da uvećate osećanje komfora u domu.

10JaracJARAC : druga polovina Februara za vas će biti okrenuta ka boljoj organizaciji vaših svakodnevnih obaveza, rešavanju nekih birokratskih pitanja, kraćim putovanjima. Pitanja ugovora & overa & dobijanja potpisa će sad takođe biti aktuelno. Prva polovina Marta pak vas okreće ka bliskim prijateljima ili rođacima, želji da se više bavite nekim intelektualnim i kreativnim poslom ili hobijem, aliće vam pružiti i mogućnost da poboljšate svoj tok misli i tako bolje organizujete svoju svakodnevnicu.

11VodolijaVODOLIJA : druga polovina Februara će staviti akcenat na vaše finansije, (ne)pokretnu imovinu i profitabilne poslovne ugovore. Moguće je rešiti mnoga pitanja koja uslovljavaju stabilnost na materijalnom nivou i to uz pomoć autoriteta koji će kao „siva eminencija“ i „ispod žita“ da vam bude „verat u leđa“ i pomogne da se reši problem. Prva polovina Marta pak vas okreće ka vama samima, radu na sebi, svom zdravlju i jačanju emotivno & fizičkog imuniteta. Dobar period za regulisanje ishrane.

12RibeRIBE : srećan vam rođendan! Druga polovina Februara vas stavlja u situacije gde će se mnogo toga vrteti oko vas i vaših želja i potreba (pa tako i njihovoj realizaciji) Mnogo toga ćete imati prilike da otkrijete & spoznate, kako o sebi, tako i o drugima, što će vam olakšati dalji Put napred. Prva polovina Marta vas pak okreće novom poglavlju vašeg života u smeru duhovnog napredovanja i odrađivanju velikih (teških) karmičkih grešaka. Takođe, u vaš život uvodi mnoge osobe koje vam puno mogu pomoći na bilo kom polju vašeg života.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.