Zaljubljene Astrološke Konsultacije

popust

Ako naručite bilo koje tumačenje 13-14-15 Februara

cena tog tumačenja će biti umanjena za 50% ♥

Akcija važi samo za

zakazivanje tj uplatu u toku ta tri dana !


angel-heart-clipart-16• analiza natalne karte sa planetarnim periodima {analiza natalnog horoskopa vam nudi opšte informacije o vašem temperamentu, ponašanju i karakteru, zdravstvenim aspektima odnosno predispozicijama za određena oboljenja, kao i informacije o partnerstvima, ljubavnim vezama i braku, potomstvu, predispozicijama za određena zanimanja i razvoj karijere, odnosima u domu/porodici, mogućnostima za odlazak u inostranstvo, studijama i slično.} regularna cena 50€ sa zaljubljenim popustom samo 25€ !


angel-heart-clipart-16• rektifikacija vremena rođenja {rektifikacija podrazumeva pronalaženje tačnog vremena rođenja, ukoliko ono nije poznatom a da bi se ona valjano uradila potrebno je obezbediti neke informacije o minulim događajima. Pre svega, potrebno je izdvojiti vrlo značajne i upečatljive događaje iz života, kao što su stupanje u brak, rođenje deteta, prvo zaposlenje, a najznačajnije i najkorisnije je izdvojiti događaje poput povreda tela, značajnih bolesti, operacija, nesreća i slično. Potrebni su godina, mesec i dan događaja, a ako se ne zna tačan onda bar približan dan} regularna cena 50€, sa zaljubljenim popustom samo 25€ !


angel-heart-clipart-16• opis bračnog partnera {izgled, temperament, obrazovanje, poreklo, posao, početno slovo imena & prezimena… opis kao da se radi tumačenje natalne karte samog tog potencijalnog partnera & partnerke} regularna cena 70€, sa zaljubljenim popustom samo 35€!angel-heart-clipart-16• slaganje sa partnerom {sinastrija, kompozit i dejvison, potrebni i podaci partnera ~ ova metoda se najčešće koristi da se analiziraju potencijali za ljubav, vezu ili sam brak, a analiza može biti vrlo korisna i za svaki vid odnosa, kao što je, na primer, poslovno-partnerski odnos, odnos između roditelja i deteta. Pokazuje ono što je veoma je važno znati : da li će i na koji način sarađivati ako je reč o poslu, a ako je reč o ljubavi, gde su slabe tačke, da li sam odnos ima budućnost itd.} regularna cena 100€ sa zaljubljenim popustom samo 50€ !


angel-heart-clipart-16• karmički horoskop {suština zakona Karme je da svako snosi posledice sopstvenih dela, koja je vaša Karma, dobra & loša, i kako ona utiče na vaš život sada} regularna cena 60€, sa zaljubljenim popustom samo 30€ !


angel-heart-clipart-16• karmički uporedni {razlog postojanja ljubavnog odnosa, koje su vaše karmičke greške i kako one utiču na odnos, da li ih je moguće ispraviti i kako…} regularna cena 100€, sa zaljubljenim popustom samo 50€!


angel-heart-clipart-16• mesečni horoskop (šta će biti narednih 30 dana) cena 15€ sa zaljubljenim popustom samo 5!

• kvartalni horoskop (šta će biti narednih 90 dana) cena 30€ sa zaljubljenim popustom samo 15€ !


angel-heart-clipart-16• godišnji horoskop {godišnji horoskop se izrađuje za period od godinu dana, najčešće u intervalu između dva rođendana ili pak u intervalu od 12 meseci od dana narudžbine. U predviđanjima se koristi čitav niz prognostičkih tehnika kao što su solar, firdarije, profekcije, primarne direkcije, sekundarne progresije, uticaj sporih tranzita, uticaj pomračenja…} regularna cena 60€, sa zaljubljenim popustom samo 30€ !


angel-heart-clipart-16• život u inostranstvu {dobre & loše strane života u inostranstvu, dobri & loši periodi za preseljenje, da li ste karmički predodređeni za život u drugoj zemlji ~ zemlje koje [ne]odgovaraju…} regularna cena 30€, sa zaljubljenim popustom samo 15€ !


Dobijanje odgovora na pitanje : regularna cena 20€, sa zaljubljenim popustom samo 10€!

angel-heart-clipart-16a) astrološka metoda dobijanja odgovora iz horarnog čarta : horarni horoskop predstavlja horoskop koji je izrađen za mesto i vreme kada je postavljeno pitanje, odnosno kada je astrolog rešio da se pozabavi postavljenim mu pitanjem klijenta. Horarna analiza vam može brzo pružiti odgovore na neka pitanja koja nas trenutno okupiraju ~ zdravlje, finansije, kupo-prodaja, ljubav, deca, nestale stvari, posao & karijera… Da bi se izradio horarni horoskop potrebno je da se vrlo jasno i konkretno postavi pitanje, i da se prilože informacije o okolnostima pod kojima se pitanje postavlja. Imajte na umu da se horarna karta izrađuje za jedno pitanje.

angel-heart-clipart-16b) ili pak preko divinacije & karti ~ Lenormand, Ciganice, Kipper, Tarot, Symbolon… ova analiza vam može brzo pružiti odgovore na neka pitanja koja nas trenutno okupiraju ~ zdravlje, finansije, kupo-prodaja, ljubav, deca, nestale stvari, posao & karijera i potrebno je da se vrlo jasno i konkretno postavi pitanje, i da se prilože informacije o okolnostima pod kojima se pitanje postavlja


Vremenska isporuka 3 dana od dana uplate (sve zavisno i od samog obima narudžbine, može biti i kraći i duži vremenski period) a isporuka tumačenja vezanih za horarno pitanje & divinaciju – karte je 24h od trenutka uplate.


Tumačenja ~ pisana, PDF format

Potrebni podaci :

~ tačan datum & vreme & mesto rođenja ~

Tumačenje

preko Klasične Astrologije

ili Đotiša {indijske astrologije}

angel-heart-clipart-16

Kontakt ISKLJUČIVO

Poruka (ne poziv)

na Viber & WhatsApp

Tj. ne preko Facebook ili Instagram poruka!

~ 381 61 17 04 231 ~

ili mail : astrokonsultacije@gmail.com


Osnovna opcija uplate :

dinarski račun Banka Intesa

160-5100102845873-68


Ostali vidovi uplate :

Međunarodna Uputnica (za €) ili PostNet (za dinare)

za inostranstvo :

Ria Money Transfer ~ Moneygram ~ WU

popust


angel-heart-clipart-16

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Zaljubljene Astrološke Konsultacije

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.