Na krilima Duše Pun Mesec u Lavu

Pun Mesec

09. Februara imamo Pun Mesec na 20° Lava u pratnji snažnog vatrenog stelijuma iz 1 Mundanog polja ~ u Ovnu Lilith, Venera i Hiron, kao i žestokog zemljanog stelijuma iz 10 Mundanog polja ~ u Jarcu Južni Mesečev Čvor, Jupiter, Saturn i Pluton. Sam vladar Mundanog Asc je Mars u Strelcu kod Centra Galaksije u 9 Mundanom polju, a Merkur i Neptun će biti postavljeni u Mundanom 12 polju. Kombinacija Vatra & Zemlja je vrlo teška i donosi puno prepreka i izazova. Ta dva elementa jednostavno ne mogu da idu jedno sa drugim i skoro uopšte ne nude mogućnost pronalaženja „zlatne sredine“ što se tiče kanalisanja te ogromne energije koja se stvara ovakvim rasporedom planeta.


horoscope-chart3-700__radix_9-2-2020_08-33Dodatno, vidimo da je sam oblik postavke planeta tzv „Kofa sa ručkom“ ~ sve planete sem jedne su na jednoj strani čarta ~ ovde vidimo da je „ručka“ upravo ovaj Pun Mesec u Lavu u Mundanom 5 polju. Sve u svemu, akcenat će biti na emocijama u narednih 2 nedelje.Sama „Kofa sa ručkom“ pokazuje da će naredni period biti ispunjen značajnom dinamikom. Gomila planeta sa jedne strane predstavlja ogledalo očiglednih dešavanja u narednom periodu, a sve će biti ispoljeno baš preko „drške“ tj preko ovog Punog Meseca u Lavu ~ pa tako, u narednih dve nedelje biće stavljen fokus ne samo na simbolici Punog Meseca, već i na simbolici znaka Lava i simbolici 5 polja. Najosnovnija simbolika je : aktiviranje privatne sfere života, dom, porodica, deca, sve to sada izlazi u javnost i sve postaje vidljivo i dostupno drugima {što naravno može da bude dobro, a i ne}


krilaSabijski Simbolj 21° Lava »Opijene kokoške nespretno pokušavaju da polete« se vezuje za isticanje, pročišćenje i prerano širenje svesti, tj ovaj Sabijski Simbol pokazuje da je čovek potpuno neočekivano došao u priliku da »poleti« u više sfere postojanja, ali pošto je to sve iznenada, čovek nije u potpunosti spremam za takvu vrstu izazova, jer zahteva potpuno odsustvo Ega, spontanost na nivou tek rođene bebe.

Ovaj stepen opisuje naglo izskakanje iz svakodnevne sive monotone kolotečine i prelazak u jednu potpuno nepoznatu stvarnost, što će naravno za rezultat da ima vrlo veliki uticaj na naš život i odnos sa ljudima u njemu.

Ovaj stepen tako donosi nova iskustva kroz koja ćemo prolaziti u naredne dve nedelje, koje će nas i plašiti, i začuđivati i šokirati povremeno. Naravno, u takvim extremnim situacijama koje mogu u 1 sekundi preokrenuti život čoveka, postoje samo 2 Puta ~ ili će Duša & Um uspeti da se prilagode i uspostave kontrolu nad novim situacijama, ili će pak Duša & Um izgubiti kontrolu i tako akivirati probleme u narerdnom periodu.

Ovo bi na neki način moglo poseredno da se poveže sa mitom o Ikaru i njegovom uzletanju ka Suncu i njegovom padu jer nije bio spreman za taj let…


raselborealisPun Mesec je u konjukciji sa fixnom zvezdom Ras Elased Borealis (Sazvežđe Mu (μ) Leo) koja se nalazi na čelu između obrva Velikog Lava (u Đotišu Nakshatra Magha) po Ptolomeju prirode Marsa i Saturna.

Ova fixna zvezda donosi ispoljavanje misli i osećanja na jedan vrlo žestok način {na čoveku ostaje da li će to biti kreativan & koji menja u pozitivu život ili pak destruktivan način} i vrlo često agresivno, pa i destruktivno menja tok života čoveka.


Ovaj Pun Mesec možemo da tumačimo iz dva ugla :

leon-reala) prvi je Mesec iz Lava trigon Mars iz Strelca : aspekt hrabrosti, inicijative, uzeti stvari u „svoje ruke“, preuzeti vođstvo, snažna intuicija koja gura napred ka željenom cilju. Ovaj period će tako biti fokusiran na razvoju i jačanju instinkta i intuicije i delanju u skladu sa tim energijama. Uvećana harizma koja dolazi iz dubine Duše donosi popularnost, omiljenost i poštovanje & podršku okoline, koja je iskrena i potpuna. Takođe, snažne emocije & osećanja {ljubavna} strasi, želja za bliskim {sexualnim} kontaktima sa dragom osobom ili fanatična želja da se ta osoba pronađe. Generalno period kada ćemo imati uzvraćeno poverenje & podršku & poštovanje od onih pravih i iskrenih ljudi iz naše okoline.

549556_10151752425538058_454598127_nb) stelijum u Ovnu u 1 polju : Lilith & Venera & Hiron ~ vidimo Veneru »između dve vatre« između strastvene, egoistične, slobodne, nekonvencionalne Lilith, i mudrog, ali punog bola Hirona. Sa ovim stelijumom, posebno zbog njegovog kvadrata sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom {osa Rak & Jarac tj 4/10 polje} vidimo i karmička dešavanja, mogućnost ispravljanja prošloživotnih grešaka najviše kroz problematične ljubavne odnose, naravno i samo u privatnom delu našeg života u narednih dve nedelje. Vraćenje bivših, preispitivanje sadašnjih ljubavi, balansiranje između ljubavi koja je suprotna društvenim očekivanjima i poslušnom ostajanju pored nekoga uz koga se ta ljubav više ne oseća, u nadi da će se situacija kad-tad promeniti.


5361dae725b922effa4b25de1e25e49e--cool-art-awesome-art

Šta nam donosi Pun Mesec u Lavu ~ znak & polje ? {klik na link}


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.