Februar 2020

I počinje nam već drugi mesec ove prestupne 2020 godine.

U toku ovog meseca imaćemo zanimljive aspekte, promene znakova, pa i prvo retrogradno kretanje Merkura za ovu godinu.

Sunce od 19-02 prelazi u znak Riba. Merkur od 03-02 prelazi u znak Riba. Venera od 07-02 prelazi u znak Ovna. Mars od 16-02 prelazi u znak Jarca.

Merkur od 17-02 do 10-03 će biti retrogradan, i za tih 22 dana će se čak i vratiti u znak Vodolije na par dana, odakle će kasnije i da krene direktno.

Imamo Pun Mesec u Lavu 09-02 i Mlad Mesec u Ribama 23-02.


Ove godine Februar ima još jedan dan za uživanje, što po numerološkim predviđanjima, taj 29-02 će obojiti ceo mesec sa energijama broja 8, koje donose balans, obilje i ogromne potencijale, kako za Dušu, tako i za svakodnevna događanja.

To se i uklapa u sve tranzitne aspekte, jer ćemo samo 2 puta u toku meseca malo da budemo poljuljani zbog napetog aspekta kvadrata koje će imati u oba slučaja tranzitna Venera iz Ovna, prvi put sa Jupiterom, drugi put sa Plutonom iz Jarca.

Svi ostali tranziti će biti više nego povoljni. Na samom početku meseca imamo Merkur koji ne samo što menja znak, i prelazi u znak svog izgona i pada, znak Riba, već i polako pokreće svoju senku zbog nastupajućeg retrogradnog hoda.


Tako će nam ceo Februar zbog njega po malo biti nedefinisan, dosta nesporazuma, zastoja, problema sa dokumentacijom, planirani projekti & putovanja se odlažu, sama komunikacija, bilo pisana ili usmena će biti više „šta je pisac hteo da kaže“ i moraćemo da zaista povedemo računa, kako ne bi došli u nezavidan položaj i sebi napravili nepotreban problem.

Merkurov prelazak u znak Riba će biti ispraćen Venera sextil Pluton i Venera sextil Saturn, pa će to da pomogne puno da se smanji subjektivnost i ne baš racionalno & praktično razmišljanje & ponašanje zbog ovog slabog Merkura.

Odmah posle toga sam Merkur će imati sextil sa Uranom, pa će tako prva i malo druga nedelja Februara da bude dinamičnija i neobična, donoseći nam neočekivane rasplete događaja, najviše u pozitivu.

Posle toga imamo Pun Mesec u Lavu, koji će biti suma-sumarum poslednjih dve nedelje, te ćemo biti u prilici da završimo neke projekte do kraja zahvaljujući Mesečevom vatrenom pozitivnom stavu prema životu i njegovom snažnom autorietu svesnosti šta se tačno želi od života u datom trenutku.


Posle toga, mala pauza do sredine Februara, kada i Sunce i Venera i Mars menjaju znak, pa onda krećemo za onim zanimljivim i dinamičnim tranzitnim aspektima.

Prvo će Jupiter i Neptun da se sretnu preko aspekta sextila, što će nam pomoći da poboljšamo svoju duhovnu snagu, pa samim tim i svoju veru u sebe i sopstvene vrednosti.

Odmah zatim Mars i Sunce sklapaju aspekt sa Uranom, pa će tako tih par dana mnoge situacije da krenu neočekivano „na našu vodenicu“, posebno što se tiče posla i finansija. Ovaj period će biti vrlo povoljan za posao i pozitivne promene na radnom mestu ili pak da se pronađe bolji posao i tako ojača finansijska situacija.

Posle toga dolazi nam onaj kvadrat između Venere i Jupitera, pa ćemo u tom periodu preispitivati svoje finansije i biti u prilici da promenimo sve ono što „škripi“ sa njima (a puno toga „škripi“) te će tako ovaj period biti malo gore-dole, ali će nam makar omogućiti da rasčistimo „žito od kukolja“ na mnogim poljima našeg života.

Posle toga imaćemo „veselu trojku“ Sunce Mars i Merkur u aspektu, uz Mlad Mesec u znaku Riba, pa će nam taj period pred sam kraj Februara opet doneti brojna neočekivana (pozitivna) dešavanja, i imaćemo prilike da brzo „napunimo baterije“ za dalje.

A to dalje, nam stiže (pred)poslednjeg dana Februara, Venerin kvadrat sa Plutonom i Merkurovim sextilom sa Uranom. Tako će sam kraj Februara da najednom donese razjašnjenje i dugo tražene odgovore, posebno što se tiče porodičnih i ljubavnih odnosa.

Datum & Vreme

Karta trenutka
Tranzitni  Aspekt Ponavljanje Aspekta
02-02 08:06 chart
Venera Pluton Others
03-02 23:01 chart
Venera Saturn Others
05-02 10:42 chart
Merkur Uran Others
20-02 16:56 chart
Jupiter Neptun Others
21-0210:09 chart
Mars Uran Others
22-02 15:12 chart
Sunce Uran Others
23-02 17:58 chart
Venera Jupiter Others
25-02 03:05 chart
Sunce Mars Others
26-02 02:44 chart
Sunce Merkur Others
26-02 06:58 chart
Merkur Mars Others
28-02 23:08 chart
Venera Pluton Others
29-02 04:12 chart
Merkur Uran Others

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.