Sklad reči i dela

merkursekstilmars25. Januara 2020 imamo lep aspekt sekstila između tranzitnog Merkura iz Vodolije i tranzitnog Marsa iz Strelca . Njih će podržati i sam tranzitni Mesec koji će biti u konjukciji sa Merkurom.

Ovaj tranzit nam donosi period od nekoliko dana kada ćemo mnogo brže i lakše da razmišljamo, dobro ćemo usklađivati razum i emocije, komunikacija sa okolinom će biti otvorenija i jasnija.

Takođe, period kada će biti prilike da se obnove neka poznanstva {posebno sa onima koji ne žive u istom mestu gde i mi}


Law of attraction in word collageOvih nekoliko dana bićemo usmereni na sve ono što je vezano za ideje, planove, dokumenta, organizaciju ne samo naše svakodnevnice, već i događaja koji treba da se realizuju u bliskoj budućnosti. Mnogo toga će biti vezano za obrazovanje, zakon, inostranstvo, trgovinu, tehniku.

Ovo je odličan period da se podnese molba za posao, ili osmisli sam CV, takođe i dobar period da se nauči nešto novo što će poboljšati trenutnu situaciju na radnom mestu. Isto tako, odličan period za pokretanje novih poslovnih projekata {posebno ako imaju veze sa učenjem, strancima, brigom & organizacijom života drugih u cilju njihovog i intelektualnog i fizičkog usavršavanja}


tumblr_3d7a1f811a3c650057a434f164a8c515_42bb05e0_540Ovo je čak dobar period i za rešavanje nedoumica i nesporazuma u privatnim & porodičnim odnosima {jer ipak na snazi je i Venera 90° Mars} Otvorena i direktna komunikacija, čak i ako u nekim trenucima deluje grubo, u suštini će pomoći da se otklone mnogi problemi. Argumentovana rasprava će zasigurno doneti određenu harmoniju u domu.

Takođe, ovo je period kada ćemo više nego obično da budemo u kontaktu sa ljudima koji nose neku „uniformu“, koji su stručnjaci u svom poslu {trgovci, mehaničari, električari, majstori, programeri, birokratski službenici itd…} Možda će nam se pružiti i prilika da odemo na neki kraći put, ili pak da dobijemo poziv za neko okupljanje i druženje sa ljudima sa kojima dugo nismo bili u kontaktu.


408980_10151444870709130_1784053484_nTakođe, odličan period da se posvetite usklađivanju svog uma i tela, da se pozabavite malo svojim zdravljem, vežbate više, šetate, ili da pokrenete neki hobi & projekat koji će obuhvatati i intelektualno i fizičko nadograđivanje. U svakom slučaju, svakodnevnica će nam biti mnogo dinamičnija i imaćemo mnogo više obaveza nego do sada {kako onih koje smo sami sebi postavili kao zadatak, tako i obaveze koje ćemo imati prema drugima}

Naglašena potreba za druženjem, razgovorima, razmenom ideja. Snažna harizma bazirana na kombinaciji intelekta i dobrog fizičkog izgleda. Ovo je dobar period ako neko želi da pozove potencijalnu lepšu & jaču polovinu na izlazak, ili pak da sa svojom sadašnjom jačom & lepšom polovinom obavi vrlo važan razgovor koji oboma može da promeni budućnost.


Poznate osobe sa ovom kombinacijom Merkura u Vodoliji i Marsa u Strelcu : Neil Diamond, Baba Sitram, Stendhal, Francis Bacon, Heinrich Steinway, Miloš Biković…

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.