Život u inostranstvu ~ primer

Natalna karta postavljena uz odobrenje klijentinje.

lidija

Prvo ćemo pogledati kako su postavljeni vladari Asc i 9 polja, kao i sam Mesec i izdvojiti Vladare Tripliciteta znaka 9 polja

1. Asc u Blizancima, sa Merkurom u Biku u natalnom 12 polju

2. 9 polje u Vodoliji, sa Saturnom u Jarcu u 8 polju

3. Mesec u Vagi u 5 polju

4. VT Vodolije za dnevni čart su : Merkur, Saturn i Jupiter

5. U samom 9 polju se nalazi Severni Mesečev Čvor


12 polje u natalu se nalazi na 4 znaka (polja) od 9 polja (inostranstvo) i simbolično predstavlja dom (kuću) u inostranstvu (4 polje = mesto stanovanja) pa tako postavljen Merkur u 12 polju kao vladar Asc ukazuje da ne samo mesto rođenja za ovu osobu nije povoljno za nju (u toj simbolici 12 polje je polje tuge, odricanja, podređenog položaja) već da će ona živeti u inostranstvu (tj daleko od svog mesta rođenja) jer joj je tako sudbina odredila.


Samo 9 polje se nalazi u Vodoliji i ovaj Saturn u Jarcu pokazuje pošto je on tu u znaku svog sedišta, da je osobi „sedište“ u inostranstvu.

Ali njegova postavka u 8 polju ukazuje da će osoba ili da se plaši da učini taj korak i ode u inostranstvo ili da će pak imati brojne prepreke pre nego što bude dobila priliku za preseljenjem.

Sam Saturn ima benefični aspekt trigona baš sa Merkurom, pa tako su sama osoba (Merkur vladar 1 polja, a i Sunca ~ telo, svest, života + Saturn vladar inostranstva = povezani i opet, zbog Saturna, sudbinski predodređeni da budu spojeni)


Mesec u Vagi je postavljen u 5 polju i pokazuje Dušu koja teži da pronađe ono lepo i skladno u životu.

On nema aspekt ni sa Merkurom ni sa Saturnom, ali zato ima povezanost preko aspekta kvadrata sa Jupiterom, koji je vladar 7 polja (ne samo polja partnera, već i polje konrakta sa strancima i poljem koje se vezuje za relokaciju ~ sam Jupiter je u Raku što vrlo često pokazuje dom (Rak) u inostranstvu (Jupiter) a zbog napetog aspekta kvadrata vidimo da će odluka za relokacijom samo najednom da bude donešena, možda zbog samog partnera i proširenja porodice (Mesec u Vagi ) brak, u 5 polju = deca)


Sam Mesec ima i opoziciju sa Marsom iz Ovna što je inače „knjiški primer“ osobe koja se često seli i često putuje (što zbog doma & porodice, što zbog posla) te je moguće da se osoba neće zadržati samo na životu u jednoj zemlji u inostranstvu, već će posle nekog vremena ponovo da krene da razmišlja o daljolj relokaciji, a dodatna potvrda da osobi sudbinski stoji život u inostranstvu je i postavka ovog Severnog Mesečevog Čvora u 9 polju koji ima benefični trigon upravo sa Mesecom.


Dodatna potvrda da će osoba najverovatnije sa partnerom otići u inostranstvo je i konjukcija koju Merkur ima sa Venerom (ljubav, brak) u tom 12 polju koja pak ima skladni aspekt sekstila sa upravo ovim Jupiterom. Moguće je i sklapanje braka sa njim u inostranstvu (a možda čak i dobijanje državljanstva kasnije)


Kakav će život da bude u inostranstvu za osobu?

To ćemo da vidimo kada „obrnemo“ natalno 9 polje da bude virtuelno 1 polje ~ kad osoba se preseli u inostranstvo, to postaje njen novi „podznak“.

Tako, dobijamo sledeću sliku

Prvo će se aktivirati ovaj Severni Mesečev Čvor ~ osoba kreće da živi svoju Karmu zbog koje je rođena u ovom životu.

Postoji na početku veliki strah, Saturn vladar tog 1 polja je otišao u 12 polje, a sam SMČ ima napeti kvadrat sa Merkurom ~ osećanje ne pripadanja, strah da li će se uklopiti u društvo, učenje stranog jezika & kulture & običaja na početku ide sporije.


U 4 polju koje će predstavljati dom tj mesto gde će osoba da živi su Venera i Merkur ~ oboje u Biku, pa vidimo da će to biti ili lep mali stan u ne mnogo velikoj zgradi, ili će pak to biti stan u sklopu neke kuće.

Podstanarstvo je izvesno, zbog samog 6 polja (natalno 2 polje je na 6 znakova udaljeno od 9 polja) koje je pod vladavinom upravo ovog Meseca (iako, pošto je on u znaku Vage moguće je da će to biti stan gde sam partner živi, pa će se na početku osoba osećati kao „podstanar“ u tom domu ili pak, pošto je sam Mesec u „novom“ 10 polju, moguće je da će preko firme za koju osoba bude radila da dobije preporuku za taj stan)


Sam dom će biti izuzetno lepo i praktično uređen. Poptuno usklađen sa željama i potrebama ove osobe. Biće puno zelenila, cveća i svežeg vazduha. Moguće je da sam dom neće biti u centru grada, već malo u prigradskom delu, ne baš previše izdvojen od gradske buke i vreve, ali dovoljno da omogući miran život. 

Simbolika Merkura i Venere u Biku ukazuju na staru arhitekturu, lepe stare zgrade i kuće sa dvorištima, pa možda čak i sa malim farmama & baštama. Takođe, pokazuje da će u okolini doma biti piljarnice, male privatne banke, možda samo jedna pošta, prodavnice nameštaja & tepiha, dom kulture, zabavište, ili pak par privatnika lekara (ORL, ili nutricionisti napr)


Njihova simbolika takođe ukazuje i da će lokacija doma biti na atraktivnoj lokaciji tog dela grada tj prigradskog naselja, da će zgrada (kuća) biti u sredini bloka od par zgrada i da će sam dom najverovatnije biti u prizemlju i da će mu najveća prostorija biti dnevni boravak sa trpezarijom. 

Sama Venera kao vladar tog 4 polja ima skladni aspekt sa Jupiterom u Raku koji je tako povezuje sa ovim Mesecom u Vagi iz 10 polja, pa tako vidimo da će osoba biti malo udaljena od lokacije gde će joj biti firma u kojoj će raditi (iako ova kombinacija može čak da pokaže da će vremenom uz pomoć partnera, osoba uspeti da ostvari i sopstveni biznis ili da radi od kuće) i da će putovati do posla (Mesec opozicija Mars iz „novog“ 3 polja ~ simbolika 3 polja : ići negde, putovati, pa se vraćati kući, put od tačke A do tačke B pa vraćanje na tačku A)


Periodi u bliskoj budućnosti kada je najbolje planirati i realizovati preseljenje : naravno u Firdariji ili Alfirdariji Merkura, Saturna ili Jupitera, tj u periodu Saturnove postavke ili u Jarcu ili Vodoliji :

• glavni period Merkura traje od Juna 2008 do Juna 2021 godine

○ posle toga od Juna 2021 kreće Firdar Meseca :

~ Alfirdar Saturna od Septembra 2022 do Decembra 2023

~ Alfirdar Jupitera od Decembra 2023 do Aprila 2025

~ Alfirdar Merkura od Februara 2029 do Juna 2030

• trenutno aktivan Alfirdar Venere od Jula 2019 do Juna 2021

◘ tranzitni Saturn u Jarcu od Decembra 2017 do Aprila 2020

◘ tranzitni Saturn u Vodoliji od Aprila 2020 do Marta 2023


Zemlje koje odgovaraju su :

Belorusija, Florida, Grčki arhipelag, Grenland, Irska, Kavkaz, Kipar, Merilend, Minesota, Papua Nova Gvineja, Poljska, Rodos, Vojvodina, Ajova, Bosna, Bugarska, Gruzija, Indija, Iran, Konektikut, Makedonija, Meksiko, Persija, Srbija, Teksas, Vatikan.

Gradovi koji odgovaraju su :

Brisel, Delhi, Dablin, Lajpcig, Palermo, Rodos, London, Melburn, Nirnberg, Rio de Žaneiro, San Francisko, Versaj, Amsterdam, Bern, Đenova, Istambul, Mančester, Milano, NY, Nju Meksiko, Oksford, Port Said, Piza, Štokholm, Venecija.


Feedback : klijentkinja upravo i planira da se preseli sa svojim partnerom u inostranstvo (i u tom planiranju takođe je uklopljen i plan o novom članu porodice)


Ako želite da saznate da li i vama predstoji život u inostranstu možete naručiti  ovu astrološku konsultaciju ili uz nju naručiti još neko astrološko tumačenje i iskoristiti praznične popuste i akcije (detaljnije na linku dole)

Do tada, pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika 

tenor

 Praznične Astrološke Konsultacije

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.