Nezavisna zavodnica

26. Novembra u jutarnjim satima Venera prelazi u kardinalni, zemljani znak Jarca i biće pod okriljem Saturna sve do 20. Decembra. Sve nastupajuće promene koje nam ona donosi će biti ispraćene dodatno i sa Mladim Mesecom u Strelcu, koji ima svoj zenit istog dana, nekih 12h posle njenog ulaska u Jarca, te će tako ovog puta ova tranzitna Venera imati mnogo snažniji uticaj na naš život u narednom periodu.

Prelaskom u stabilni, praktični, disciplinovani znak Jarca za ovu Veneru donekle predstavlja izazov, jer je ovaj znak veoma drugačiji od njene prave prirode, ali ona će se u suštini lepo snaći i prilagoditi novim situacijama.

0dfd3f2a712b3d6eeb3e67cc5eba1d57Do sad, dok je putovala kroz znak Strelca, skupljala je životno iskustvo i svo znanje ovog Sveta, i sada je spremna da to znanje sprovede iz teorije u praksu. Okreće se svemu onome što je van kuće, van porodice, a vezano je za javnost, posao i karijeru & finansije.

Venera u Jarcu nas okreće svemu onome što je praktično, isplativo, logično, vredno, trajno, posebno kada su finansije i posao u pitanju, jer kada postoji stabilnost na ovim poljima, naravno da ćemo biti u prilici i da uspostavimo harmoniju i balans u našem privatnom životu.

Ali, pošto je to ipak Venera, ona ne zanemaruje dom & porodicu, već je vešto uklapa u svoje poslovne obaveze.

Basic RGBOva Venera vrlo dobro zna da broji, i brojanje počinje od broja 1 ~ od same sebe, uvek gleda da prvo ona bude zdrava, u dobroj poziciji, sa dobrom zaleđinom, jer samo tako može da se okrene i drugima i ako treba, da im pomogne. Ponekad, zbog tog brojanja, ova Venera deluje hladno i distancirano, a ona je sve samo ne to.

Tada, kada odluči da je odgovor potvrdan, u njoj se budi ogromna strast (ipak je Mars egzaltiran u znaku Jarca) i ona će se svim silama truditi da sačuva to nešto ili nekog njoj vrednog u svom životu.

Distanca i prividna hladnoća je samo odstupnica dok ne donese odluku da li je nešto ili neko važan & vredan da bude deo njenog života.

snow_yak_by_natalieshau-d5evarw-e1357484528625Ova Venera nema strpljenja da gubi vreme na nekoga ili nešto što nema svrhu i smisao u njenom životu, pa tako njen tranzit nam pomaže da maksimalno organizujemo svoje prioritete i potrebe u bilo kojoj životnoj oblasti.

Ovo posebno važi za emotivne odnose, jer dok ona bude bila u znaku Jarca, i sam Saturn će biti tu pored nje, prateći je u stopu, te tako dok bude trajao njen tranzit, bićemo u mogućnosti ili da upoznamo našu srodnu Dušu ili pak da ozvaničimo svoju ljubavnu priču sa našom lepšom jačom polovinom, a kod nekoga je moguće i pomirenje sa bivšim ljubavima ili pak ponovnim susretom sa njihovom karmičkom iz nekog prošlog života srodnom Dušom.


1083343-1556857965420-9812bcdcbe365Ova tranzitna Venera u Jarcu može da nas podseti na »dobra stara vremena« (više ćemo slušati ako ništa drugo Radio „Nostalgija uživo“ i to posebno kada su međuljudski odnosi u pitanju, da nas malo vrati u prošlost, da nas podseti na tradicionalne vrednosti i da nam pomogne da usavršimo svoje strpljenje i upornost da dođemo do željenog cilja.

Znak Jarca, kao i sam Saturn, daje kostur & formu & strukturu, pa će tako ova kreativna Venera da nam donese period velikih profesionalnih uspeha, ali i pronalaženju smisla u emotivnim odnosima sa drugima.

Tranzitna Venera nam može probuditi želju za klasičnim kreativnim stvaranjem, da nas usmeri ka materijalizaciji svega onoga što smo do sad samo zamišljali i planirali.

venerajaracU toku prolaska kroz znak Jarca, Venera će od aspekata sa drugim tranzitnim planetama imati :

○ 27-11 90° Hiron
○ 28-11 120° Uran
○ 03-12 60° Mars
○ 03-12 180° SMČ
○ 08-12 60° Neptun
○ 11-12 0° Saturn
○ 16-12 60° Lilith


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Astrološke Konsultacije

3 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.