Hajde da nešto promenimo

Od 01-11-2019 tranzitna Venera u večernjim satima prelazi u znak Strelca. Njen temperament se baš i ne snalazi u ovom Vatrenom znaku, koji vlada Istokom, čiji je temperament vreo, suv, muški, kolerični, promenljiv, jesenji, dugouzlazni i umereno plodan, i koji u sebi poseduje dvojnost ~ prva polovina je ljudska, druga polovina je životinjska.

venerastrelac


Po pravilu Venera u Strelcu (zbog benefičnog uticaja samog Jupitera koji vlada ovim znakom, i koji je još uvek u znaku svog sedišta) donosi nam mogućnost da u narednom periodu (tačnije do 26-11) otkrijemo svoju Darmu & Karmu, da unapredimo sebe, da poboljšamo sebe i na duhovnom i na intelektualnom i na materijalnom nivou.

Takođe, ova Venera u Strelcu će nam probuditi strasti i želju ne samo ka avanturi i promenama, već i želju da nešto pokrenemo u našem privatnom životu. Sve zavisno, naravno, kako je postavljena & aspektovana u natalnom čartu, tako će i doneti promene u naš život u narednih par nedelja dok bude putovala kroz znak Strelca.

Takođe, njen prelazak u znak Strelca biće obeležen i s jedne strane trigonom Meseca iz Jarca i Urana iz Bika, i s druge strane kvadratom Marsa iz Vage i Saturna iz Jarca.

Iz ovoga vidimo da će naredni period dok ona bude bila u Strelcu biti puno promena vezanih za dom & porodicu i partnerske odnose (u ne baš pozitivnom obliku) kao i promene vezane za posao & karijeru (ovde pak u pozitivnom smislu)


I samo njeno putovanje će biti podeljeno na 3 dela

1. u periodu od 01-11 do 10-11 biće pod vladavinom Jupitera te u ovom periodu biće naglašena potreba za slobodom, kretanjem, putovanjima, učenjem i spoznajom. Kontakt sa ljudima iz inostranstva ili ljudima drugačijeg filozofskog ili verskog porekla. Odličan period za posao & zaradu. Na privatnom planu, promene koje su pozitivne, za one koji su sami mogućnost upoznavanja zanimljive osobe koja je dosta drugačija od njih, a za one koji su već pored svoje lepše & jače polovine mogućnost veridbe ili venčanja. Takođe i lepe vesti od prijatelja stižu, pozivi na proslave & veridbe & venčanja.

2. u periodu od 10-11 do 18-11 biće pod vladavinom Marsa te tako u ovom periodu moguće je da ćemo saznati neke tajne, otkriti odgovore koje smo već dugo vremena tražili, i tako na neki način ponovo obnoviti Veru i pronaći smisao svog postojanja. Moguć je konflikt sa porodicom ili nadređenima, promena mesta boravka ili promena posla. Na privatnom planu, može povremeno da se pojavljuju nesporazumi i konflikti oko toga ko je ko i ko čini više u ljubavnom odnosu, blaga ljubomora i posesivnost, koja ako se ne povede računa može prekinuti odnos potpuno, a za one koji su u potrazi, ovaj period bi trebalo da ostanu samo posmatrači.

3. u periodu od 18-11 do 26-11 biće pod vladavinom Sunca te u ovom periodu budi se u nama ambicija i želja za dokazivanjem i uspehom. Nova poznanstva, koja će puno pomoći posebno na polju posla & karijere. Lepe vesti stižu iz užeg kruga rodbine & prijatelja. Pojačan Ego ali i svest o sopstvenim vrednostima, pa tako i dolazak u centar pažnje većeg broja ljudi. Na privatnom planu, ovaj period će biti vrlo pozitivan, sklapanje novih ljubavnih veza, ozvaničenje ili obelodanjivanje dosadašnje tajne ljubavi, upoznavanje lepše & jače polovine sa roditeljima, početak zajedničkog života, a za one koji su u potrazi imaće prilike da možda preko posla ili bliskih prijatelja upoznaju zanimljivu osobu koja će im momentalno zagolicati pažnju.


Aspekti koje će Venera u Strelcu imati :

• 03-11 120° Hiron iz Ovna
• 05-11 150° Uran iz Bika
• 10-11 150° SMČ iz Raka
• 14-11 90° Neptun iz Riba
• 17-11 135° Uran iz Bika
• 19-11 90° Lilith iz Riba
• 24-11 0° Jupiter u Strelcu


Šta će nam doneti tranzitna Venera u Strelcu ?

•○• Ovan & Lav & Strelac •○•

vatra

~ želja da se od života dobije najbolje. Potreba Duše da se uzdigne iz sive svakodnevnice i doživi nešto snažnije (i po mogućstvu trajnije) Putovanja, kontakti sa strancima, ljubav na putu ili iz daleka. Skladan odnos sa autoritetom. Poboljšanje radnih uslova, pronalaženje posla u struci, bonus, povišica, javna pohvala. Nova ljubav na vidiku, ili pak ozvaničenje trenutne ljubavne veze.

•○• Bik & Devica & Jarac •○•

zemlja

~ želja da se finansije dovedu u red, da se osmisli i izgradi odgovarajuća odstupnica & zaleđina i tako poboljša život. Bolja organizacija svakodnevnih obaveza, ali postoji mogućnost fizičkog ili psihičkog premora, pa zato obratite pažnju na zdravlje i ne dozvolite da vas radne obaveze odvuku od porodice i perioda odmora. Ljubav dolazi preko posla ili nekog autoriteta.

•○• Blizanci & Vaga & Vodolija •○•

vazduh

~ promene u krugu prijatelja, nova poznanstva. Ljubav sa prijateljem ili preko prijatelja. Želja da se izmeni način života i unesu promene u privatnom životu. Bolja komunikacija sa rođacima & komšijama & bliskim prijateljima. Pozivi na proslave ili pak i lična organizacija nekog veselja. Za neke i neplanirana trudnoća ili ljubav na prvi pogled. Veći dobici novca ili poklona.

•○• Rak & Škorpija & Ribe •○•

voda

~ promene vezane za dom & porodicu & roditelje i nepokretnu imovinu. Moguća bolest jednog od ukućana, troškovi vezani za lečenje. Problemi vezani za birokratiju & dokumenta se napokon rešavaju u vašu korist. Želja da se promeni & renovira dom, ili pak konkretno planiranje i realizovanje željene relokacije u drugi grad & državu. Ljubav je tajna, skrivena, zabranjena, donosi više sete i patnje nego osećanja ispunjenosti i sreće.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Astrološke Konsultacije

3 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.