Čitanje između redova

Od 23. Oktobra 2019. u večernjim satima tranzitno Sunce prelazi u znak svog peregrina, znak Škorpiona (peregrin = znak u kojem planeta nema dostojanstva, nema snage, lutalica…)

sunceškopija

scorpio-stars-gifSunce u Škorpionu je vezano za vrhunac Jeseni, pa tako ono donosi hladnije vreme, kiše, nevremena, ali budi i negativne podzemne vode i energije.

Isto tako, u ljudima budi ono iskonsko, ne baš pozitivno, sve ono što nose vekovima u sebi, prenoseći kroz (najčešće negativnu) porodičnu Karmu sve ono što je najosnovnije, najpotrebnije za opstanak & preživljavanje među drugima.


1497266316_youloveit_ru_garry_potter_zapisnye_knigki_hogvartsa03Period kada Sunce prolazi kroz znak Škorpiona dešavaju se mnoge kontradiktorne, ali i teške & opasne situacije, koje donose (ne)željene promene i transformacije u život čoveka ~ jer Sunce je nosilac života, snaga, vitalnost, dok je Škorpija povezana sa podzemljem, svime onim što je skriveno, ispod, nevidljivo golim okom.


tumblr_oyfianyduZ1u9ooogo1_540Ovog puta, tranzitno Sunce u Škorpionu će imati blago negativni uticaj na sve nas, jer je vladar Škorpiona ~ Mars, postavljen u znaku Vage , znaku njegovog izgona, a suvladar Pluton je u Jarcu u društvu Saturna i Južnog Mesečevog Čvora ~ a i dodatno, ono najglavnije, ne samo što će taj Mars imati kvadrat sa Saturnom, već će imati i kvadrat sa baš Plutonom. Tako, ovaj period od 23-10 do 22-11 će biti više nego dinamičan i turbulentan.


Tranzitno Sunce u Škorpionu će proći kroz tri faze u toku svog putešestvija kroz ovaj znak. Pa tako :

1. deo puta od 23-10 do 03-11 je pod uticajem Marsa te tako s obzirom da će tranzitni Mars u ovom periodu biti u Vagi, ovaj period će biti baš pun izazova i poteškoća. Doneće probleme u odnosima sa ukućanima, sukobe između ljudi bazirane na verskim i društvenim različitostima, može doneti vrlo loše vremenske uslove, povaćan broj bolesnih, a i da utiče na pojavu prirodnih katastrofa. S druge strane, može da nam donese i probleme sa finansijama & poslom, nepredviđene troškove (pa i kazne) loše situacije na radnom mestu, davanje & dobijanje otkaza.

2. deo puta od 03-11 do 13-11 je pod uticajem Sunca te tako će do maksimuma doći do izražaja sam Škorpion, i u ovom periodu ćemo se okrenuti mistici, ezoteriji, proučavanju i otkrivanju tajni. Naravno na svakodnevnom nivou, period kada ćemo se okrenuti intelektualnoj nadogradnji, imaćemo prilike da ulaganjem i velikim trudom dođemo do željenog cilja, mogućnost zaposlenja ali ne u struci, manja poboljšanja na radnom mestu, finansije solidne, ali ne i baš stabilne. Mogućnost povreda (i treba obratiti pažnju na prevoz)

3. deo puta od 13-11 do 23-11 je pod uticajem Venere te tako u ovom periodu kada Venera bude bila u Strelcu, možemo očekivati poboljšanje situacije na skoro svim poljima (ništa radikalno, ali boljitak je siguran) Kontakt sa ljudima iz inostranstva. Postojaće problemi sa mlađim ukućanima, ali i usputni nesporazumi sa lepšom & jačom polovinom (posebno pred kraj perioda jer i sam tranzitni Mars menja znak i prelazi u Škorpiona) Ako postoji zaleđina ili dobra preporuka („veza“) u ovom periodu posao & zarada mogu biti solidni. Period kad treba obratiti pažnju na ishranu (baš obratiti pažnju!)


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Astrološke Konsultacije

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.