Petak 6. Septembar 2019.

Petak dan Venere

~ 06-09-2019 ~

Današnji Venerin dan će biti baš dinamičan. Počinje sa Mesečkom u Strelcu koji sklapa prvo kvadrat sa Marsom iz Device, pa kvadrat sa Suncem iz Device, pa kvadrat sa Merkurom iz Device, pa konjukciju sa Jupiterom, pa na kraju kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa kvadrat sa Venerom iz Device i prelazi u Prazan Hod. Od ostalih aspekata danas imamo i Merkur iz Device u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca i Sunce iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca. Uh… kakav dan!


business-3224643_640Na poslu dinamika samo takva. Isčekivanja nekih vesti, zakazivanje razgovora sa nadređenima, ili pak razmišljanje da li je došlo vreme da se promeni radno mesto. Za one koji traže posao, danas bi bilo dobro da naprave pauzu.

Puno toga će nam se danas vrzmati po glavi što se tiče posla i finansija, to će biti jače od nas i vrlo je verovatno da će nam te silne ideje i razmišljanja malo negativno uticati na koncentraciju i radni elan, pa povedite računa da vas to ne uspori u završavanju vaših radnih obaveza.

Danas za razliku od juče, na radnom mestu neće biti previše ni strpljenja ni razumevanja, pa uz „brojim do 10“ polako zasucite rukave i gledajte svoja posla, i pripazite se da vam se ne zature neka dokumenta, ili pak da se ne povredite na radnom mestu, a vrlo je moguće da će i sama tehnika po malo da „štuca“ pa će nam i mobilni i kompjuter ili bilo koja druga tehnika lepo trenirati živce ceo dan.


chair-1840526_640U kući, povuci-potegni…

Kod nekih tretman ćutanja, kod nekih operske arije…

Velike oscilacije u raspoloženju, nervoza, brzopletost, potencijalni sitni kvarovi po kući, ali i naša određena odsutnost u mislima, pa tako i smotanost (koja nam dodatno može doneti opasnost od ozbiljne povrede) zabiberiće današnji dan svakome ko bude bio kod kuće.

Potencijalni problemi sa nekim dokumentima vezani za (ne)pokretnu imovinu, loše zdravlje jednog člana porodice, ne baš pozitivna komunikacija sa mlađim članovima ili pak daljnjim rođacima, ili pak kvar automobila, će biti samo još jedna „kap u čaši“ danas…

Moguće je i da će u komšiluku da dođe do nekih problema (kako između čanova domaćinstva, tako i sa nekim aparatom) koji će na čudan i nelogičan način da „dolije ulje na vatru“ u našem domu na pravdi Boga.

Za sve one koji žive kao podstanari, moguće situacije koje će ih naterati da porazmisle da li je možda došlo vreme da se promeni mesto boravka, kako zbog manjeg problema u samom stanu, tako i zbog lošeg nastupa stanodavca.


music-1719477_640Naravno, ni prijateljski ni emotivni odnosi danas neće uspeti da zaobiđu makar usputne konflikte i nesporazume.

Jednostavno, dan kada će svi iz nekog svog ličnog razloga da budu „na kraj srca“ i subjektivnost će biti na svom vrhuncu. Danas nije dan za nova poznanstva, napravite pauzu i tu.

Obratite pažnju da ako druga strana ne želi da razgovara o tome, pustite… ne forsirajte, već sačekajte da druga strana sama spusti gard i ispriča vam šta je muči, jer danas i najiskrenija i najbolja namera da se sasluša, pomogne ili posavetuje, neće naići na dobar prijem, već može da izazove neočekivano žestok kontra efekat.


cup-829527_640Što se tiče zdravlja

Naravno, pogađate… danas će svima sve i svašta da fali i svako će imati nekakav zdravstveni problem, ako ništa drugo neispavanost, nervoza i određeno neraspoloženje će sigurno mučiti mnoge.

Naravno, usko povezano sa takvim stanjem psihe, prvi na udaru će biti srce, pluća i želudac danas, pa je moguće da će svi oni koji imaju problema sa alergijama, disanjem, varenjem ili izbacivanjem štetnih materija iz organizma (ne samo „wc“ već i znojenje napr) aritmija, gubitak daha, slabost itd… kuburiti dodatno danas sa tim.Dnevna Lenormand Karta za Petak

~ 06 Oblaci~

Dnevno otvaranje : ovo nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke.

Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice.

Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan.

Pustite da vetar oduva oblake i da dođe sunce.

Posebno naporan dan za sve one koji se ovako zovu ili dolaze u kontakt sa ljutima koji se ovako zovu.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.