Horarno pitanje za posao

Horarno pitanje

„Promena radnog mesta?“

27-08-2019 u 12h43 Bgd

 horarno posao

• 1 polje Asc (pitač) u Škorpionu, sa spaljenim Marsom u Devici u 11 polju :

~ ovde vidimo da je pitač potpuno „ubiven u pojam“. Spaljenost planete je vrlo nezgodna postavka jer skoro potpuno umanjuje mogućnost te planete da radi svoj posao. 

Ovaj Mars u Devici pokazuje da pitač je u vrlo podređenom položaju i da trenutno ne vidi „svetlo na kraju tunela“, vrlo je obeshrabren i pun strahova i briga (iako generalno njegova narav ni malo nije takva) izgubio je hrabrost i snagu da se bori.

Mars (akcija, borba, hrabrost) Devica (posao, uslužne delatnosti, služenje, podređenost) spaljen ukazuje na pitača  koji je na pragu da digne ruke od svega, ali postavka u 11 polju, polju nada & želja idalje ga koliko toliko drži „na površini vode“ da ne potone.


• Mc 10 polje (posao) u Lavu sa Suncem u Devici (koje spaljuje Mars) u 11 polju :

~ vidimo da je posao uslužne delatnosti koji zahteva više fizičku izdržljivost i uslužnu komunikativnost nego intelektualno ulaganje. Sam posao vidimo da uslovno rečeno „uništava“ pitača (spaljenost) i da mu čak na neki način škodi ne samo fizičkom već i mentalnom zdravlju (znak Device se vezuje za zdravlje & zdravstvene probleme)


Vladari Tripliciteta 10 polja :

1. samo radno mesto i pozicija na poslu :

~ Venera u Devici ukazuje na poziciju na radnom mestu koje je uslužnog tipa, Venera se vezuje za kupo-prodaju, hranu, odeću, obuću, kozmetiku, zdravlje. Venera je u znaku svog pada, što ukazuje da je pitač na svom radnom mestu potpuno podređen, a možda čak i maltretiran (spaljensot) i da najverovatnije ne radi posao u svojoj struci.


2. istrajnost da se sačuva radno mesto : 

Mesec u Raku u 9 polju u praznom hodu, jeste u svom sedištu, te vidimo da pitač se trudi da svoj posao radi na korektan način, ali i sam prazan hod (kada planeta nema aspekte) ukazuje na to da sam pitač na neki način rutinski obavlja svoj posao ne unoseći sebe ni malo u to


3. trajnosti i stabilnost radnog mesta :

Mars u Devici spaljen ukazuje na to da ni trajnost ni stabilnost radnog mesta nije osigurana (moguće je da su određeni problemi i naznake da bi pitač mogao da izgubi ili napusti svoje radno mesto se pojavili pre -/+ 2 meseca


• poslodavac & poslovne ponude : 9 polje u Raku sa Mesecom u Raku u tom polju u praznom hodu :

~ Mesec u Raku je u svom sedištu, što ukazuje na relativno korektan odnos poslodavca prema poslu, ali zbog ne baš najboljeg odnosa preko Ptolomejeve Planetarne Tabele između Marsa (pitača) i Meseca (poslodavca) vidimo da i komunikacija i ponašanje poslodavca prema pitaču ni malo nije ni korektna ni poslovna (možda čak u nekim trenucima pitač trpi zbog preterane navalentnosti ili manipulacije od strane poslodavca)


Sada da vidimo aplikacije :

◘ OBJAŠNJENJE : aspekt aplikacije pokazuje ono šta će se desiti (aspekt separacije ono što se već desilo)

○ Mars ima prvu aplikaciju kvadrata sa Jupiterom, pa onda asplikaciju trigona sa Saturnom

○ Sunce ima prvu aplikaciju isto kao i Mars, prvo sa Jupiterom, pa onda sa Saturnom

~ ovo nam daje informaciju da će okvirno za -/+ 9 do 11 dana ili nedelja doći do promene vezane za radno mesto (najverovatnije pronalaženje novog posla i davanje otkaza ~ Mars Sunce u kvadratu sa Jupiterom = otkaz, pa onda prelazak na novo radno mesto = Mars Sunce trigon Saturn)

○ Mesec koji pored toga što se vezuje za 9 polje i poslodavca, takođe ima ulogu da nam pokaže trenutnu situaciju i dalji razvoj događaja. On je ovde bez aspekata aplikacije (u Praznom Hodu)

~ to nam pokazuje još jedan određeni, kraći, period stagnacije i nepromenjene situacije na radnom mestu, tj potrage za novim poslom (u struci) Vremenski -/+ 8 dana ili -/+ 8 nedelja.


Rezime : klijentkinja je juče 04-09 pronašla nov posao, sličan predhodnom, ali su uslovi mnogo bolji i vrlo je zadovoljna ☺ Vremenski -/+ 8 dana od postavljanja horarnog pitanja.


Do sledećg čitanja
pozdrav od
Šmišonje Večitog Putnika

Astrološke konsultacije
(tumačenje horarnih pitanja)
možete naručiti na :
SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
ili na e@mail : astrokonsultacije@gmail.com
Svakim radnim danom od 9h do 21h sem vikenda

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.