Ponedeljak 26. Avgust 2019.

Ponedeljak dan Meseca

26-08-2019

Dan nam počinje sa novim energijama Mesečka koji je prešao u znak Raka i Sunce u Devici sa kojim će se Mesečak družiti preko aspekta sekstila u toku noći. Meseček od ostalih aspekata ima lagani sekstil kako sa Marsom tako i sa Venerom iz Device (koji su spaljeni od Sunca) i retrogradnim Uranom iz Bika oko podne, pa ondak napeti kvadrat sa Hironom iz Ovna, a pred sam kraj dana imaće „povuci-potegni“ aspekt opozicije sa retrogradnim Saturnom iz Jarca. Takođe, Venera iz Device će imati trigon sa Uranom iz Bika u popodnevnim časovima.

Snovi su neobični, živi, puni zvukova, boja, pa čak i mirisa. Sve će se vrteti oko doma, dragih ljudi (živih ili onih koji su nad davno napustili) Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će imati karmički prizvuk, jer nam najavljuje period kada ćemo dobiti priliku da ispravimo opet neke naše karmičke greške iz prošlih života, koje nas sprečavaju da u ovom ostvarimo neki željeni cilj. Dobro zapamtite sve detalje, trebaće vam.


U toku dana, još od prve jutarnje, kreće dinamika prvog dana poslednje nedelje Avgusta. Dobra energija, pregršt ideja, ali ovog puta i uslova da se te ideje sprovedu u delo. Sve je nekako na svom mestu, malo šeprtljasto, ali je na svom mestu, radi se, planira se, dogovara se. Puno kontakta sa mladim ljudima, sklapanje novih poznanstava, planiranje novih (i boljih) ideja i planova vezanih za posao i potencijalnu zaradu. Razmišljanje i o promeni radnog mesta malo „provejava“ u toku dana kroz misli kod mnogih… Dobar period da se isplanira neki put, odlazak u goste ili proslava nekog lepog datuma (ili pak odlazak na neku takvu proslavu)


U toku popodneva možemo da očekujemo zanimljiva dešavanja vezana za posao ili finansije, vesti koje će nas obradovati, ali u isto vreme i malo uspaničiti, jer će krenuti „ispod žita“ samokritika i sumnja u sopstvene vrednosti. Manje natezanje sa nadređenima (posebno starijima) ili pak ukućanima (opet onim starijim članovima porodice) u toku popodneva uneće dinamiku i malo nam poremetiti obaveze koje smo ostavili za ovaj deo dana. Moguće je da će baš ti stariji članovi iz našeg okruženja imati neki prolazni problem i tražiće pomoć od nas, te će tako da se osećamo malo bolje, „potrebnije“ i „voljenije“ posle toga.


U toku večeri možemo da očekujemo pozitivne energije, lepe kontakte, prvenstveno preko virtuelnih društvenih mreža. Mnogo toga ćemo u večernjim satima saznati preko njihm, a par informacija će baš nama direktno puno da znači tj daće nam mogućnost da se lako aktiviraju naše sive ćelije i da dođemo do željenog rešenja & odgovora koji nas muči već neko vreme (a vezan je ili za nečije zdravlje ili pak poslovno & finansijsku situaciju) U kasnim večernjim satima moguć je kontakt sa prijateljima ili rođacima koji su ili na putu, ili su se nedavno preselili ili pak prijateljima koji baš žive u inostranstvu. Kontakt sa njima i razgovor, kao i njihovo za 180° različito posmatranje na temu razgovora, puno će nam pomoći da dođemo do željenih odgovora.


Što se zdravlja tiče, danas „na tapetu“ donji deo pluća, predeo oko dijafragme, želudac, varenje, izbacivanje štetnih materija iz organizma. Takođe, više nego obično bićemo podložni vremenskim uslovima i naglim promenama u toku dana što se tiče vazdušnog pritiska. U ishrani bi trebalo ubaciti kuvano, ali lagano, bez mnogo testa. Salate što više, bez začina, klot ako je moguće, ili začinjeno sa malo morske soli i limuna. Zbog slabijeg pritiska možete uzeti i više od 1-2 kafe danas, da se malo „razbudite“ i „progledate“.Tarot Karta za Ponedeljak

~ Kraljica Pehara ~

pyreaus_tarot_animals_divine_Cups_queen_full

Kraljica Pehara kao Dnevna Karta nam nudi nešenje za neki naš problem koji do sada nismo mogli da vidimo i to preko naše intuicije tj slušanjem našeg unutrašnjeg glasa (u prevodu zaobiđite logiku i pratite „znakove pored Puta“ danas)

Što se tiče posla, Kraljica Pehara donosi nove prilike, pozive na razgovor, informacije koje mogu da poboljšaju uslove na radonom mestu ili pak preporuku & pomoć uticajne ženske osobe ako ste u potrazi za poslom.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u potrazi za srodnom dušom, danas je moguće da ćete preko neke žene doći u kontakt sa potencijalnom simpatijom. Za one koji su već u vezi, današnji dan će biti ispunjen pažnjom i ljubavlju.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.