Analiza Dara Bubamara

Pink-online : http://pink.rs/showbiz

Dara Bubamara
21-05-1976 NS 11h35

darabubamaraNasmejani raspevani Blizanac koji skreće pažnju svih, posebno suprotnog pola zbog njenog Meseca u Ribama koji je postavljen u 7 polju i zahvaljujući Veneri i Merkuru u Biku koji joj daju upečatljivu boju glasa, stil ponašanja i oblačenja.

Ali, Dara nije ni malo površna, njen Podznak u Devici će joj dati odličan „njuh“ za pronalaženje dobrih profitabilnih poslovnih ugovora & izvora zarade, ali u isto vreme opet ona konjukcija Venere i Merkura u Biku joj daje „njuh“ i za ulaganje & kupo-prodaju (ne)pokretne imovine, te je ona tako jako dobro osigurana do kraja svog života (ma koliko možda sada delovala da ne vodi računa o novcu)

Što se tiče perioda do kraja 2019. Dara bi mogla da ima promene vezane za decu i njihov život, ili pak krug njenih bliskih prijatelja se može promeniti i proširiti. Isto, ovo je period kada bi Dara mogla da ima odličan kreativni periodu koji bi mogao da joj pomogne oko uizdavanja novog albuma..

Takođe, mogla bi da promeni svoje životne prioritete i da počne da se zanima za uvećanje svoje (ne)pokretne imovine. Nekima će to delovati kao obično rasipanje novca, ali ona će to sve vrlo mudro da organizuje, da joj se kasnije, sve to što je ulagala, dvostruko (barem) isplatiti.

Isto tako, moguće je da će imati neke planove vezane za preseljenje ili samo u veću kuću (barem na neko vreme) ali u isto vreme je moguće da će se desiti baš nešto u domu, sa porodicom, što je na neko vreme da joj poremeti osećanje komfora i sigurnosti, ali i tih planova vezanih za samu kuću & preseljenje (i Dara bi trebalo da pripazi na svoje zdravlje i malo češće ide kod lekara)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.