Analiza Maja Berović

Pink Onlinehttp://pink.rs/showbiz

Maja Berović
08-07-1987 Malešići 05h30

majaberovićMaja je rano morala da odraste, zbog gubitka oca u najranijem detinjstvu. Postavka Sunca (otac) u 12 polju natala (polje gubitaka) koje ima opoziciju sa Neptunom (nestanak)

Vidimo njenu majku koja je imala ogroman uticaj na nju zbog Meseca u znaku Strelca koji ima snažni vatreni trigon sa Marsom u Lavu.

Obično kada se nađe Mesec blizu Saturna može da ukaže na izostanak jednog roditelja, tj da majka preuzima ulogu i oca u jednom trenutku života osobe, baš kao u Majinom slučaju.

Velika ambicija koju je Maja pokazala još u osnovnoj školi vidi se iz postavke Jupitera u Ovnu u 10 polju (polje karijere) koji ima snažan vatreni trigon sa Saturnom iz 5 polja (polje kreativnosti, pevanja, plesa…)

Velika vezanost za dom i porodicu se vidi iz postavke Majinog ne samo Sunca u Raku, već i Merkura i Venere u Raku, a sam Merkur kao vladar 3 polja predstavlja njenog brata sa kojim ima izuzetno blizak i lep odnos i koji je pored majke njen veliki oslonac u životu (Merkur u konjukciji sa Venerom)

Podršku supruga vidimo iz samog 7 polja koje je u znaku Jarca (suprug je bio njena najveća podrška za karijeru ~ Jarac vlada karijerom) a vladar Saturn je u Strelcu u 5 polju (pa vidimo da je to ljubav koja je trajala dugo pre nego što je ozvaničena brakom) i ta ljubav će trajati, upravo zbog onog trigona sa Jupiterom.

Do kraja 2019 Maja će i dalje biti u centru pažnje javnosti, a moguće je i da će odlučiti da započne nove poslovne saradnje sa poznatim, stranim, muzičarima, pa nas tako pred sam kraj godine Maja nas može obradovati i novim muzičkim hitom.

Takođe, moguće je da će aktivnije sa suprugom raditi na tome da dobiju željenu prinovu, ako ne sada, najverovatnije krajem 2020 kada bi mogli da dobiju svog prvog naslednika.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.