Četvrtak 22. Avgust 2019.

Četvrtak 22-08-2019 dan Jupitera

Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u Biku koji napušta naelektrisanu konjukciju sa Uranom, i ide u susret preko trigona Saturnu iz Jarca, pa ondak sklapa kvadrat sa Merkurom iz Lava, pa sekstil sa Neptunom iz Riba, da bi pred kraj dana sklopio trigon sa Plutonom iz Jarca, i posle toga prešao u prazan hod.

Noć nam počinje po malo ekstatično, previše dinamično za to doba dana. Malo nervoze, malo dobrog rasoploženja, pa onda opet malo panike, pa onda malo potpune ravnodušnosti. Negde na toj klackalici ćemo i utonuti u san, pa ćemo se buditi, prevrtati, gunđati. Ono što budemo uspeli da spavamo, neće dozvoliti baš puno snova da se dese, te će sama poruka sna, ako je i bude bilo, biti vezana za nekog našeg rođaka ili bliskog prijatelja koji će nas iznenaditi sa nekom izjavom uskoro.

U toku dana možemo svašta-nešto da očekujemo da će nam se dešavati, biće i lepog i ne baš lepog. Neočekivani poziv, poruka, koji menjaju puno planova koje smo nametnuli sebi da ćemo odraditi danas. Ali, nekako nam i neće biti previše krivo što moramo da ih odložimo, i ovako nismo baš nešto bili raspoloženi ni dok smo ih ispisivali na parčetu papira uz prvu jutarnju.

Dan dobrovoljnog podmoranja, puno toga ćemo morati svog da ostavimo po strani i da priskočimo u pomoć nekome, ili pak da nevoljno zatražimo pomoć od nekoga, jer jednostavno nećemo moći da stignemo sve da uradimo, zbog ne samo jakog tempa dešavanja, već i zbog same dinamike neobičnih energija koje će lebdeti oko nas (i oko naravno svih onih sa kojima dolazimo u susret)

U popodnevnim satima puno opet novih momenata, kako u životima nama bliskih ljudi za koje saznajemo u oscilirajućim „toplo-hladno“ razgovorima, tako i u našem (posebno privatnom) životu. Vreme kada nikako ne treba donositi važne životne odluke (posebno ako su vezane za porodičan ili emotivan život) jer nemamo sve informacije koje nam trebaju da bi doneli normalan zaključak, a i ono što imamo od informacija, može da se desi da baš i nije najtačnije.

Veče će tako proteći u taženju istine, smisla, svrhe, svega i svakoga u našem životu. Krenuće jedno duboko preispitivanje sebe i drugih, tj analiziranje kakav mi utisak ostavljamo na druge i kako se to odražava na naš život. Kroz neki razgovor ili susret sa jednom vrlo neobičnom i kreativnom osobom, imaćemo prilike da „razvezemo“ filozofski „klot-frket“ i da do kasno u noć razmenjujemo ideje i stavove i tako nadograđujemo svoje životno iskustvo, ali i da menjamo pogled na mnogo toga šta nam se (i zašto nam se) to i to dešava trenutno u životu.

Tako danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja dolaze ili krajnici (ko ih ima) ili glasne žice (od preteranog „ubeđivanja“ sa nekim oko nečega) te ondak dalje slede problemi sa zubima, ali i varenjem (vrlo jaka kiselina ili iziritirani nervi koji će na svaki pogrešan miris da reaguju nagonom da se i poslednji atom izbaci iz nas ako je to moguće) Naravno da će i sami ne baš prijatni vremenski uslovi štetdno delovati na sve one koji već dugo imaju problema sa srcem i cirkulacijom, ali i problemima vezanim za zabrinutost, depresiju ili pak napade panike.

Bilo bi dobro češće i vrlo malo uzimati sveže voće, čak je dan okrenut samo tome, bez mnogo povrća & kuvanog, što laganije da bude. Voda, čaj ili prirodni sok, ništa više (nikako alkohol, pa ni gazirano!)


Tarot Karta za Četvrtak ~ 3 Diskova ~

3-of-pentaclesKao Dnevna Karta 3 Pentakla nam poručuje da ćemo danas na veliko iznenađenje dobiti pohvalu od nekoga ili će nam neko učiniti ogromnu uslugu.

Na poslu možemo da očekujemo poboljšanje radnih uslova, naklonost nadređenih ili pak odličnu ponudu za novo radno mesto (a za nekoga poziv da je dobio posao za koji je nedavno konkurisao)

Što se tiče finansija, ova Karta nam kaže ~ ako mudro ulažeš, dobrim će ti se vratiti. Dan kada bi mogli da obradujemo svoj novčanik sa manjom svotom novca ili pak da nam neko vrati dug na koji smo i zaboravili.

Što se zdravlja tiče, 3 Pentakla kao Dnevna Karta nam poručuje da je sve dosta dobro, samo ako ne preterujemo ili zapostavimo zdrave navike.

Što se tiče ljubavi, ovo je dan kada za one koji su u vezi mogu da očekuju konstruktive razgovore o zajedničkoj budućnosti, a za one koji su u potrazi za srodnom dušom, dan kada će sresti vrlo zanimljivu osobu sa kojom bi i mogli da započnu lep emotivan odnos.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.