Utorak 20. Avgust 2019.

Utorak 20-08-2019 dan Marsa

Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Ovna koji samo što je završio aspekt kvadrata sa Saturnom i aspekt trigona sa Jupiterom i ide u susret Severnom i Južnom Mesečevom Čvoru, i kvadratu sa Plutonom iz Jarca i tik pred sam kraj dana će sklopiti lepi vatreni trigon sa Suncem iz Lava. Venera nam se polako priprema da iz Lava pređe u znak Device, a Merkur nam se sprema da sklopi trigon sa Jupiterom iz Strelca i inkonjukciju sa Neptunom iz Riba. Dinamičan Utorak, nema šta…

Noć nam kreće po malo nezgrapno, svašta-nešto se dešava, spava nam se, a opet mozak 200km/h, pa neće san na oči tako lako. Kada i budemo uspeli da utonemo u san, snovi će toliko da budu dinamični i ispunjeni raznim dešavanjima i simbolima, da kada se budemo probudili veliko je pitanje da li ćemo se uopšte ičega i sećati. Više Kosmičke Sile ovog puta nam šalju poruku vezanu za neko poboljšanje u vidu neočekivanog dobitka & zarade ili pak ispunjenju neke želje koju već duže vremena tiho i tajno priželjkujemo.

U toku dana možemo da očekujemo puno poziva i poruka, vesti i informacije prate užurbani ritam današnje svakodnevnice, jedva stižemo da zapamtimo sve ko nam je šta rekao i poručio. Očekujte i lepe i ne baš lepe vesti, takođe rvanje sa nekim dokumentima i šalterima „ne gine“ danas, pa se naoružajte strpljenjem, jer će danas posebno sa uniformisanim osobama da treba jako puno tolerancije prema ljudskoj navalentnosti i bezobrazluku. Pripazite se povreda, udaraca najviše, spoticanja, a moguće je i da ćete doći u situaciju da vam se ošteti omiljen deo odeće ili obuće (čuvajte i mobilni za svaki slučaj)

Popodne, i uveče, takođe dinamičan dan, ispunjen raznim neobičnim dešavanjima. Čudni znakovi pored puta, česti dežavu momenti. Moguće je i da će se čak pojaviti neke osobe ili situacije iz naših snova koji su nas gnjavili noćas, pa ćemo tek onda da ostanemo u čudu i da se zapitamo šta se ovo dešava. A dešava se puno, idu nam u susret neobične energije koje nam spremaju zanimljivo iznenađenje (posebno na polju novih poznanstava, sklapanja profitabilnih poslovnih ugovora ili pak ostvarenju nekih velikih životnih planova) Da, današnji dan, posebno predveče će nam dovesti maltene na prag rešenje za neke naše dosadašnje probleme. Samo treba biti strpljiv i otvoriti „4 oči“.

Na „tapetu“ što se zdravlja tiče, danas glava i sve u njoj i na njoj, posebno manji problemi sa desnim uhom, gornjom vilicom i očnim pritiskom. Posle toga, u toku dana su mogući problemi sa održavanjem telesne temperature, zbog koje mogu da se jave nesvestica i osećaj slabosti. Važno je da odmaramo i da ne padnemo pod uticaj današnjeg vrlo brzog tempa, i da naravno unosimo što više vode i vitamina u organizam. Pred spavanje bilo bi dobro malo vežbati ili meditirati i istuširati se & okupati se u mirišljavoj kupki i popiti neki čaj zaslađen medom, kako bi se organizam opustio, a energije odmorile i lakše obnovile.


Tarot Karta za Utorak ~ 8 Diskova ~

8pentakla8 Diskova kao dnevna karta ukazuje na promenu, veliku transformaciju i borbu.

Ovo je karta nesigurnosti, straha od budućnosti i konstantne posvećenosti poslu. Iako sada ne primećujete rezultate svog rada, uskoro će se svaki trud isplatiti.

Možda trenutno ne vidite svetlo na kraju tunela, ali sledi period koji će doneti sreću i slobodu. Neka vam takav stav bude motivacija da nastavite vredno da radite i pronađete rešenje problema.

Na poslu imate puno obaveza, ali unapređenje donosi radno mesto koje zahteva još više posvećenosti. Ne plašite se, vaše sposobnosti pomažu da se brzo prilagodite.

Ako tražite posao, moguće je da ćete naći idealan posao u struci. Ovo je karta turbulentnih ljubavi i raskida, pa će se mnoge veze okončati.

Ako želite da sačuvate ljubav, potrebno je da promenite neke stavove i poštujete partnerove želje.

Više se opuštajte i brinite o sebi i svom zdravlju!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.