Oluje čine da hrastovi puštaju dublje korenje

Mlad Mesec u Lavu

Mlad Mesec u znaku Lava 01-08-2019 u 5:11am.

U Avgustu imamo dva mlada Meseca, zato se ovaj danas Mlad Mesec naziva i „Crni Mesec“, a drugi Mlad Mesec će biti 30. Avgusta u 12:37pm.

Sabijski simbol koji se vezuje za 08°Lava pod nazivom „Duvači stakla stvaraju predivne vaze svojim vešto kontrolisanim disanjem“ se vezuje za čovekovu duhovnu i vitalnu energiju kreativnosti (koja je urođena kod svakog od nas, samo to neko aktivira, neko ne) i koja donosi čoveku mogućnost da stvara nov, lepši, bolji, život, kako za sebe, tako i za druge.

Dah naravno predstavlja snagu Duha, deo Svetog Trojstva, koji pokreće svako živo biće na planeti Zemlji. Pošto duvači stakla koriste svoj dah da bi stvorili remek delo, vidimo da ovaj stepen prikazuje koliko čovek može (ne)svesno da bude deo kreativnog stvaralaštva Viših Kosmičkih Sila.

Vatra naravno kao simbol života, pa opet i Duha, ako se pravilno usmeri, donosi život, ali ako se pogrešno usmeri, donosi smrt, te nas tako ovaj stepen {zajedno sa Mladim Mesecom} uči da ako želimo dobar život za sebe, moramo da probudimo tu energiju u sebi i da sami se potrudimo da dođemo do željenog cilja ~ tj opominje nas da nije dovoljno samo nadati se i želeti, već i zasući rukave i potruditi se.

Ovaj mlad Mesec donosi energiju obnavljanja i početak novog životnog ciklusa. Nakon Lunarnog Pomračenja koje je unelo pometnju u naš život, ovaj Mlad Mesec na prvi pogled nam vraća mir i stabilnost.

Ali… ovaj Mlad Mesec će imati kvadrat sa Uranom iz Bika, pa će tako ovaj Mladi Mesec nam pomoći da napravimo drugačije planove i nove životne poteze, tj da iz korena promenimo neke svoje životne navike i da uspostavimo nove životne prioritete.

Očekuju nas neverovatne prilike i otvaraju se vrata raznih mogućnosti, naravno pod uslovom {i samo tada} ako ovaj Mlad Mesec ima skladne aspekte sa vašim natalnim planetama {benefičnim planetama, konkretnije}

Međutim, važno je i da ne preterate i napravite previše drastične promene, jer ovaj kvadrat sa Uranom to itekako može da uradi, a i jer smo još uvek pod senkom retrogradnog Merkura u Raku koji je na klackalici preko opozicije sa retrogradnim Plutonom iz Jarca.

Ovaj Mlad Mesec takođe ima lep trigon sa retrogradnim Hironom iz Ovna, pa će nam tako zbog otvorenih rana iz prošlosti koje su se pojavile zbog ovih nedavnih Pomračenja, ovaj aspekt pomoći da zacelimo te rane i da naučimo nešto iz tih bolnih iskustava i tako sebe transformišemo na bolje i da naredni put {a biće ih, na žalost} budemo ne samo spremni za izazov već i jači i svesniji.

Pošto je potpuno aktivirano Mundano 1 polje ~ kompletan stelijum u Lavu je kod Asc ~ ovaj period će nas tako okrenuti ka sebi, kako spolja, tako i unutra. Poboljšanje kako unutrašnje, tako i spoljašnje lepote će u narednom periodu biti prioritet za mnoge od nas.

Tako, ovo će biti period da tesirate svoje sposobnosti i prihvatite prilike koje život donosi. Važno je da budete strpljivi, opustite se, duboko dišete i dopustite da moćne energije Viših Kosmičkih Sila ispune vašu dušu. Čak iako se plašite da ćete napraviti grešku, uradite onako kako vam intuicija šapuće.

Samim tim što se sve dešava na samom početku meseca, tako će i ove energije Mladog Meseca u Lavu da oboje kompletan Avgust (uz malo začina & bibera ovog Urana iz Bika, naravno)

Naravno da će najviše energije Mladog Meseca osetiti Vetreni znaci ~ Ovan, Lav i Strelac, a posebno naravno Lav, ne zato što se Mlad Mesec dešava u njegovom znaku, već zato što će jedini on da odreaguje na onaj kvadrat sa Uranom. Tako, Vatreni znaci mogu da očekuju velike životne promene, koje će prvo biti turbulentne i na prvi pogled jako tužne i loše, ali… na kraju će uslediti apsolutni uspeh na svim životnim poljima.

Naravno, sledeći „na tapetu“ koji će imati turbulentan naredni period će biti Zemljani znaci, tj najviše znak Bika, jer će njega ne samo Uran da pokrene, već i njegov kvadrat sa ovim Mladim Mesecom. Za Zemljane znake naredni period će biti više intimniji i daleko od očiju javnosti (za razliku od Vatrenih znakova, koji će biti usmereni van doma, ka poslu, karijeri) te će oni praviti promene u svom domu & porodici & privatnom životu.

Sledeći „na tapetu“ su Vodeni znaci, posebno naravno znak Škorpiona, koji će biti čačnut i od strane Mladog Meseca i od strane Urana. Vodenim znacima slede promene vezane za njih same, duhovnost, intelektualni napredak & usavršavanje, rešavanje pitanja vezanih za zdravlje, radno mesto, ili pak dom (renoviranje, relokacija…) Sami Vodeni znaci inače uvek najviše i osete energije Meseca, te će tako i ovog puta oni da preko svoje intuicije predosete naredne događaje {i tako mnogima od nas biti na neki način vodiči i savetnici}

Poslednji „na tapetu“ će biti Vazdušni znaci, iako to ne znači da oni neće osetiti energije ovog Mladog Meseca, posebno velike promene će imati naravno Vodolije, jer njihov Uran pravi dar-mar trenutno, a čačka ih sa lošim aspektom kvadrata, kao i sam Mlad Mesec koji mnoge situacije u njihovom životu stavlja na klackalicu zbog aspekta opozicije i tera ih da donesu neke vrlo važne životne odluke. Vazdušni znaci će tako zahvaljujući ovom Mladom Mesecu najviše imati prilike da se pozabave sobom i svojom Karmom {utvrđivanjem karmičkih grešaka i njihovim ispravljanjem}

Do sledećeg čitanja pozdrav od šmišonje večitog putnika

Astrološke konsultacije & zakazivanje

Usmenim ili pisanim putem
Svakim radnim danom od 9h do 20h
Poruka SMS & Viber & WhatsApp
+ 381 61 17 04 231

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.