Live Love Laugh

𝟢𝟪. 𝒾 𝟢𝟫. 𝒥𝓊𝓁𝒶 𝟤𝟢𝟣𝟫 𝒷𝒾𝒸𝑒 𝒷𝒶𝓈 𝑔𝓊𝓏𝓋𝒶 𝑔𝑜𝓇𝑒 𝓃𝒶 𝓃𝑒𝒷𝓊 – 𝑒𝓂 𝓅𝓇𝓋𝑜 𝒱𝑒𝓃𝑒𝓇𝒶 𝓊 𝓈𝑒𝓀𝓈𝓉𝒾𝓁𝓊 𝓈𝒶 𝒰𝓇𝒶𝓃𝑜𝓂, 𝑒𝓂 𝑀𝑒𝓇𝓀𝓊𝓇 𝓊 𝓀𝑜𝓃𝒿𝓊𝓀𝒸𝒾𝒿𝒾 𝓈𝒶 𝑀𝒶𝓇𝓈𝑜𝓂, 𝑒𝓂 𝒮𝓊𝓃𝒸𝑒 𝓊 𝑜𝓅𝑜𝓏𝒾𝒸𝒿𝒾 𝓈𝒶 𝒮𝒶𝓉𝓊𝓇𝓃𝑜𝓂!

Venera 60° Uran 08-07 u 17h31, Merkur 0° Mars 09-07 u 00h27 i Sunce 180° Saturn u 19h07, al o ta dva aspekta u drugom tekstu…


venerasektiluran

𝕍𝕖𝕟𝕖𝕣𝕒 𝕤𝕖𝕩𝕥𝕚𝕝 𝕌𝕣𝕒𝕟

Venera samo što je ušla u znak Raka i već ima dinamičan doček ovog retrogradnog Urana iz Bika, planete druženja, prijatelja, nekonvencijalnih ekscentričnih ljudi i situacija.

Oboje druželjubivi u potrazi za kreativnim, zanosnim, neobičnim. Uran je grom, pa uz Veneru, eto ljubavi ko „grom iz vedrog neba“… isto tako, Uran u Biku, a Venera u Raku, dva znaka koja itekako umeju da barataju sa novcem, pa eto ko „grom iz vedrog neba“ neočekivana zarada, dobitak, pa poklon!


Venera u Raku će na početku malo da se stidi dok se bude družila sa robusnim Uranom u Biku, ali vrlo brzo će poprimiti „s kim si, takav si“ stav i tako će oboje da ulepšaju monotonu nam i sivu svakodnevnicu i olakšati nam svakodnevne obaveze, kako na poslu, tako i u kući.

Dobar period za uređenje & renoviranje doma, nije baš najbolji period za kupovinu novog (zbog retro Merkura, sem ako ga već nemate u svom natalu, ondak je sve OK) ali makar osveženje u vidu krečenja, novog tapacirunga za stari nameštaj i sl.

Period neobičnih, neočekivanih i spontanih poznanstava, veze koje su na početku mogu da se prodube sa jednim spontanim „Volim te“, a veze koje traju već neko vreme i koje su pomalo zapale u dosadu i naviku, će oživeti i ponovo će ljubav da cveta.

Isto tako i period neočekivanih, poslovnih & novčanih, prilika, spremite se, uz vrlo malo angažovanja, sada će biti moguće ostvariti neke vrlo ambiciozne ciljeve.


𝔸𝕝𝕚, 𝕕𝕣𝕦𝕘𝕒 𝕤𝕥𝕣𝕒𝕟𝕒 𝕞𝕖𝕕𝕒𝕝𝕛𝕖 

Što se tiče ovog sekstila je taj, što Venera ima i kvadrat sa Mesecom iz Vage (koji vlada Rakom) em ima kvadrat sa Hironom iz Ovna s druge strane, a i sam Uran je čačnut od strane i Merkura i Marsa preko kvadrata. Te tako ovaj lepi aspekt sekstila postaje „mač sa dve oštrice“ i donosi vrlo neprijatne situacije (posebno u emotivnim odnosima)

Te tako će u stvari Venera sekstil Uran (sa ovim propratim lošim aspektima) da nam donese situacije u kojima obnavljamo neke odnose, ali ovog puta ta obnova, ili pomirenje i sl. priče i pričice idu nama u korist, ali uz određeni osećaj nelagodnosti i povređenosti (NARAVNO samo pod uslovom da Venera tj Uran imaju dobre aspekte sa natalnim planetama i da Merkur Mars ne čačkaju iste te natalne planete!)

𝒪𝓋𝑜 𝓈𝓊 𝓏𝒶𝓅𝓇𝒶𝓋𝑜 𝓈𝓋𝑒 𝑜𝓃𝑒 𝓈𝒾𝓉𝓊𝒶𝒸𝒾𝒿𝑒 𝓊 𝓀𝑜𝒿𝒾𝓂𝒶 𝓃𝑒𝓀𝑜 𝓀𝑜 𝓈𝑒 𝑜𝑔𝓇𝑒𝓈𝒾𝑜 𝓅𝓇𝑒𝓂𝒶 𝓃𝒶𝓂𝒶 𝓅𝑜𝓀𝓊𝓈𝒶𝓋𝒶 𝒹𝒶 „𝓋𝒶𝒹𝒾 𝒻𝓁𝑒𝓀𝑒“ 𝓃𝑒𝓀𝒾𝓂 𝓋𝑒𝓁𝒾𝓀𝒾𝓂 𝓊𝓈𝓁𝓊𝑔𝒶𝓂𝒶 𝒾𝓁𝒾 𝓈𝓀𝓊𝓅𝒾𝓂 𝓅𝑜𝓀𝓁𝑜𝓃𝒾𝓂𝒶…


Ovaj aspekt će tako da se orijentiše ili na polje ljubavi ili pak na polje novca, jer on daje zanimljivosti u ljubavi, brzu romantiku koja se pozitivno odražava na naš život, te tako možemo očekivati brze promene u ljubavnom životu i to uglavno sa happy end-om.

Ovaj aspekt dobar je za ljubavne veze i zabavljanje, ali malo komplikuje pitanja stabilnosti, naročito ako se radi o problematičnom ljubavnom odnosu (i naravno posebno ako ili Venera ili Uran imaju izazovne aspekte sa natalnim planetama ili su postavljeni u 5 ili 7 polju) je je ovo kombinacija „slobodne ljubavi“ tj ljubavi koja se „guši“ ako je pod bilo kakvim društvenim stegama ili prisiljena da prati utvrđena društvena pravila (čak iako se oboje nalaze u „domaćinskim“ znacima Raka i Bika) te tako neki brakovi mogu da čak zapadnu u krizu tokom ovog tranzita.

Iznenadni priliv novca (i to ne baš male sume) neočekivana poslovna ponuda, potpuno neplaniran napredak na radnom mestu i poboljšanje radnih uslova, i naravno, ispunjenje želja vezano za uređenje doma ili pak kupo-prodaju stana & kuće, pa tako ili renoviranje ili preseljenje (posebno ako se neko od njih dvoje naše u 2-3-4-9-10-11 polju)

Takođe, na onom jednostavnom, svakodnevnom, nivou, odličan tranzit da se upiše neki kreativni kurs, plesa, vajastva, slikanja, fotografije, muzike, ali i nekog individualnog sporta takođe, jer ove energije održavaju visok nivo kreativnog stvaralaštva, kao i pozitivan takmičarski duh i ne dozvoljavaju da se probudi Ego i pokvari dobro raspoloženje, sve je zabava, sve ide lako, i sve se radi zato što se voli. Isto, odličan period za učlanjenje u neke veće društvene organizacije & grupe i bavljenjem humanitarnim radom.


𝓟𝓸𝔃𝓷𝓪𝓽𝓮 𝓵𝓲𝓬𝓷𝓸𝓼𝓽𝓲 𝓼𝓪 𝓥𝓮𝓷𝓮𝓻𝓸𝓶 𝓾 𝓡𝓪𝓴𝓾 𝓾 𝓼𝓮𝓴𝓼𝓽𝓲𝓵𝓾 𝓼𝓪 𝓤𝓻𝓪𝓷𝓸𝓶 𝓾 𝓑𝓲𝓴𝓾

Caligula, Twyla Tharp, Pauline Collins, Luc Leblanc, Don Ellis, Guy Texereau, Yves Larec, Raquel Welch, Mademoiselle Lenormand, Luciano Benetton, Manuel Vázquez Montalbán, Geneviève Casile, Lorraine Gary, Cyril Atanassoff, Gary Peacock, Thubten Yeshe, Dave Van Ronk, Serge Zapolsky, Andrea Cesalpino, Paul Hervieu, Donald Bragg…

VJ4gBVjT_400x400

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.