Ponedeljak 24. Jun 2019.

Ponedeljak 24-06-2019 dan Meseca

Danas Mesečak u Ribama će imati i kvadrat sa Jupiterom, i kvadrat sa Venerom, i konjukciju sa Neptunom i sekstil sa Saturnom i Plutonom, te će posle toga malo da odmara, i tek pred sam kraj dana da sklopi trigon sa Merkurom i posle toga da krene u prazan hod. Takođe i danas je na snazi Venerina opozicija sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom.

Noć nam počinje prvo sa ogromnom željom za spavanjem, a kada se budemo ušuškali u naš krevetac, najednom će mozak da odluči da krene da „plete džemper“ i da analizira potpuno nebitne stvari i tako ćemo da se rvemo sa nesanicom neko vreme. Kada budemo napokon zaspali, snovi će biti neverovatno živi, puni boja, mirisa, a možda i ukusa, neka melodija će se čuti negde u daljini. Ako čujete & pročitate nešto, potrudite se da to zapamtite! 

Sama poruka sna će biti vezana za osobu koja nam već neko duže vreme „skakuće po ganglijama“ (bilo u negativnom, bilo u pozitivnom smislu) Očekujte poruku & poziv od te osobe…

Jutarnji sati počinju velikim zevanjem i planiranjem „novih radnih pobeda“ ali toliko ideja nam se vrzma po glavi, da ćemo u jednom trenutku shatiti da ih je previše i da moramo da zasučemo rukave i sortiramo ih po prioritetima, jer će nam u suprotnom potpuno propasti dan i da realno ništa konkretno nećemo odraditi od svojih svakodnevnih obaveza. Možemo osetiti manjak samopouzdanja ili pak da nam se pojavi sumnja da ćemo biti u mogućnosti da završimo sve što smo isplanirali.

Budite srpljivi sami sa sobom, pa će tako sve da dođe spontano na svoje mesto…

U toku prepodneva možemo da očekujemo puno poziva i poruka, puno vesti, neke dobre, neke loše, a neke potpuno nejasne i nedorečene. Ako se zabrinete da nećete sve zapamtiti, zapišite, što je sigurno, sigurno je… ali se ondak makar potrudite da zapamtite gde ste to zapisali, jer će vam te informacije trebati već koliko danas popodne (posebno ako su vezane za posao) Određena nervoza u odnosu na klijente ili kolege na radnom mestu može se pojaviti vrlo iznenada, pa bi trebalo povesti računa da ne dođe do zabune i pogrešno protumačenih informacija.

Od podne malo bolja koncentracija i organizacija. Po malo šušumigast odnos sa nadređenima ili ukućanima, možete saznati za neku „tajnu“ ili „poverljivu informaciju“ pa se potrudite da ostanete posmatrač, i da ne budete uvučeni u tu priču, da ne bi bilo posle problema oko svega toga. Raspoloženje će u ovom periodu baš da oscilira, pa opet moramo da se potrudimo da nam ta plima i oseka na utiče na posao, da ne bi došli u situaciju da moramo da odlažemo neke poslovne dogovore.

U toku popodneva, tamo negde već posle 14h, polako ćemo da osećamo kako fizički, tako i mentalni zamor (naravno, ovi šušumigasti vremenski uslovi će dodatno da nam utiču na imunitet, ne samo na raspoloženje i koncentraciju) pa su moguće glavobolje, slabost, nesvestica, problemi sa pritiskom, bolovi u zglobovima i stopalima, kao i zdražavanje vode u telu.

Dobro bi bilo gricnuti nešto lagano, i popiti neki vitaminski sok (nikako gazirano) kako bi malo osvežili sebe i povratili snagu (pa tako i raspoloženje)

Predveče se može pojaviti određena nervoza i nestrpljenje posebno u odnosu na mlađe ukućane ili pak lepšu nam jaču polovinu. Postoji mogućnost da nikako nećemo moći da se nađemo na istoj talasnoj dužini sa njima i da bi mogli u jednom trenutku baš da se oneraspoložimo (a možda čak i rasplačemo) ili će pak oni to uraditi.

Pokušaj da se popravi situacija & raspoloženje baš neće ići lako, čak će trajati i u večernjim satima, jer će stalne oscilacije raspoloženja da loše utiču na sam razgovor (i ozbiljnost cele situacije) pa je moguće tek posle toga da se pojave nesporazumi i čak rasprava na temu „ti me ne razumeš, ne prihvataš me ozbiljno, izbegavaš odgovornost…“ itd… ali na sreću, opet, strpljenje je majka mudrosti, pa pred sam kraj dana ipak i razum i osećanja dolaze u harmoniju.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.