Nedelja 16. Jun 2019.

Nedelja 16-06-2019 dan Sunca

Dan nam počinje sa Mesečkom u Strelcu koji odmah sklapa opoziciju sa Venerom iz Blizanaca, pa ondak pravi pauzu do predveče, kada sklapa i konjukciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom i posle toga kreće u prazan hod. Od ostalih aspekata imamo Merkur u opoziciji sa Saturnom i trigonu sa Neptunom, kao i dalje Jupiter u kvadratu sa Neptunom.

Noć nam počinje sa zanimljivim snovima, čudna simbolika nečeg lepog što nas u realnom životu nervira ili nam donosi osećaj nelagodnosti. Sama poruka sna će biti vezana za nas same, da preispitamo sebe u odnosu na ono što zaista želimo & volimo ali ono što nam i zaistam realno, treba, i onoga što volimo & želimo, ali je više „traženje hleba preko pogače“ nego nešto što nam zaista koristi u životu (bilo da se radi o situaciji, bilo o osobi)

Jutro kreće isto tako „na 2 stolice“, i jesmo i nismo lenji, Nedelja je dan za odmor, ali nas čeka puno obaveza. Moglo bi da se desi da dođe do manjih nesporazuma sa ženskim članovima porodice, ili pak sa bliskom prijateljicom. Njihovo (ne)argumentovano neslaganje sa nekim našim planovima može mirno sunčano nedeljno jutro da pretvori u klasičnu borbu generacijskih razlika. Takođe, mogu da se u raspravi kritikom „potkače“ i naša lepša & jača polovina (ili pak i oni da se ubace u razgovor, pa da na kraju oni izvuku najdeblji kraj)

Prepodne lepa kreativna energija, ali potpuni izostanak koncentracije ili volje, ideja, motivacije da se sve to iz reči pretoči u delo. Moguće je i da će biti nekih rasprava sa komšijama, ili će planirani izlazak negde u šetnju da propadne, jer će neko od prijatelja da zove i otkaže dogovor. Svi oni koji danas moraju da rade (kao i uvek ~ svaka čast i srećan rad) mogu imati problema ili sa klijentima ili pak sa kolegama. Postojaće neke idejne razlike i nikako neće biti prilike da se nađe „zlatna sredina“ u pregovorima & dogovorima. Vrlo verovatno da će ceo taj projekat biti odložen do daljnjeg.

Od podne nekako se koliko toliko koncentracija vraća u normalu, ali pak sad se nalazimo u situaciji da nećemo imati sve ono što nam je potrebno da bi svoje ideje sproveli (napokon) u dela. Polako gubimo nadu da ćemo danas išta pametno da uradimo. Ali, neočekivana pomoć stiže od prijatelja (ili pak mlađe koleginice) te tako ipak uspevamo da odradimo željeno & započeto. U ovom periodu bi trebalo da obratite pažnju na ishranu, jer će vremenski uslovi biti takvi da će direktno uticati na varenje, ali i u isto vreme na blokadu izbacivanja štetnih materija iz organizma (što će naravno odmah da dovede do problema sa aritmijom, gušenjem i radom srca & pritiskom)

U toku popodneva, stižu nam vesti, od nekoliko osoba, neke vesti će nas ostaviti bez teksta, neke vesti će nas baš obradovati, a neke vesti će nam doneti glavobolju (i potencijalni čir na želucu) Neke vesti će biti vezane za jednog člana porodice, neke vesti za našu lepšu & jaču polovinu, a neke će biti vezane za finansije & posao. Nemojte se nadati da ćete danas uspeti da nađete rešenje za taj neki problem koji se pojavio, jer danas ni malo nije dan kada je moguće dobiti bilo kakav (pametan) odgovor ili naći dobro, dugoročno, rešenje za išta… Pustite, desilo se, pa se deslo, sutra je novi dan…

Predveče bićemo prvenstveno mentalno iscrpljeni. Možemo dobiti poruku & poziv od nekoga ko je daleko, na putu, na moru, i to će nas, makar na kratko, opustiti i oraspložiti. U ovom periodu ćemo možda imati manjih začkoljica ili sa nekim rođakom, ili pak sa komšilukom, ili pak ćemo imati problema sa mobilnim, kompjuterom, ili nekim kućnim električnim aparatom. On će terati jedno, mi drugo i… eto nerviranja na vidiku… Ne bi trebalo biti „sam svoj majstor“ jer ako i postoji problem, vrlo je moguće da će to što mi pokušavamo da popravimo, biti samo delić kvara, i da samo stručno oko majstora će moći i da nađe izvor kvara i da ga popravi (isto važi i za nesporazum sa rođakom & komšijom)

Veče nam protiče u oscilaciji raspoloženja. I dobro smo raspoloženi (verovatno zbog one vesti koju smo čuli pre par sati, ili pak jer smo imali ludu sreću i sami uspeli da popravimo malo pre spomenuti kvar) ili pak ćemo se nervirati, biti tužni i razočarani (opet zbog neke od onih vesti od pre par sati) Ponovno perispitivanje „kako, zašto, zbog čega, zašto ja…“ će nam zaokupirati misli večeras i vrlo je moguće da će koncentracija opet (zajedno sa raspoloženjem) da opadne i da će emotivni & psihološki premor da učini svoje, te ćemo tako nedefinisani da se spremimo na spavanje (ali teško da ćemo i uspeti tako lako da i utonemo u san… ide nam Pun Mesec… ali o tome, sutra…)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.