Petak 14. Jun 2019.

Petak 14-06-2019 dan Venere

Dan nam počinje sa Mesečkom u Škorpionu, koji će opet danas da ima pune ruke posla, imaće trigon sa Merkurom, pa trigon sa Marsom i Neptunom, pa sekstil sa Saturnom i Plutonom.

Takođe, danas imamo i Mars u trigonu sa Neptunom, kao i Mars konjukciju Severni Mesečev Čvor, kao i opoziciju između Marsa i Saturna, tj sekstil između Saturna i Neptuna, kao i kvadrat između Jupitera i Neptuna… Zanimljiv Petak bude…

Noć nam počinje sa snovima koji su u isto vreme i zanimljivi i teški. Puni nekih izazova, provokacija, prepreka, simbola. I dok snevamo, razmišljamo o svim tim ljudima i situacijama koje se smenjuju i šta bi one mogle da nam poručuju. Poruka sna će biti vezana za za nama bliske osobe, jednog člana porodice (starijeg) ili pak prijatelja (dugogodišnjeg) i nešto što će se njima desiti, a imaće posrednog uticaja na naš život.

Jutro nam počinje užurbano, opet na brzinu ispijamo kafu, u brzini zaboravljamo na ljučeve, mobilni, novčanik, pa se vraćamo kući i gunđamo u sebi (a možda i naglas) Ponovo će biti gužve oko nas, ali ovog puta, gužva nam neće smetati, nekako ćemo uspevati da se izolujemo od svega, pa i od potencijalnog stresa koji se podrazumeva prilikom obavljanja naših svakodnevnih obaveza.

Do podne mnogo toga će već biti zavšeno. Ali, može se desiti da se neočekivano pojave nove obaveze koje će malko da nam poremete raspored, ali stoički ćemo podneti pritisak i nastaviti da završavamo započeto, u isto vreme prikupljajući nove informacije i podatke koji nam mogu pomoći da brže odradimo posao.

Možemo očekivati i neplaniranu pomoć kolega ili prijatelja (ali pre onih mlađih, nego starijih) Od starijih ili pak nadređenih (ili pak ukućana) u ovom periodu možemo da očekujemo dosta napeto i čudno ponašanje, pa ih ako je moguće treba zaobići u širokom luku… Mogući su kratkotrajni problemi sa tehnikom, strujom ili manjim kućnim aparatima…

Popodne kao u košnici, vri pretis lonac. Zahuktava se sve oko nas, svi počinju da žure, da bi što ranije započeli dugo očekivani vikend. Ali, ne lezi vraže, situacije se tako ređaju, da što više žurimo, manje stižemo do onoga što želimo. To može malo da donese nervozu, ali opet, u isto vreme i onaj pozitivni inat „e nećeš vala“ koji ovog puta itekako može da nam pomogne da završimo sve što smo naumili.

U popodnevnim satima, užurbanost polako jenjava, košnica se polako usporava, sve nekako dolazi na svoje mesto, polako korak po korak sve dolazi na svoje. Moguće je da ćemo u ovom periodu dobiti zanimljiv poziv, ili pak ćemo sresti dragog prijatelja sa kojim se nismo dugo videli. Zanimljive vesti stižu ili od rođaka ili prijatelja koji žive u drugom gradu (zemlji)

U večernjim satima moguća je neočekivana poseta ili poziv koji će nam drastično promeniti raspoloženje. Velika oscilacija emocija i osećanja, od lepog, do lošeg, od optimizma, do pesimizma. Informacije koje budemo sada dobili mogu nam promeniti mnogo toga u životu. Ne donosite ishitrene odluke, još nije vreme za to (sačekajte da prođe Pun Mesec, to je za par dana)

U kasnim večernjim satima mogući su razgovori sa ukućanima ili dragom nam lepšom & jačom polovinom. Razgovori koji idu od detinjstva, pa do negde daleko u budućnost. Sve u cilju da se pronađe odgovor (smisao) zašto se neke situacije dešavaju trenutno tako kako se dešavaju. Možda ćemo dobiti delić samo željenog odgovora… jer još uvek nije vreme da saznamo celu istinu…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.