Na greškama se uči

Da opet malo analiziramo Karmu ~  prvu priču o tome imate ovde  ~ preko arapske tačke Greške i arapske tačke Ispravke, da ispunimo simboliku aktuelnog tranzita između Saturna i Južnog Mesečevog Čvora

Imamo primer ženskog čarta :

primer

Ovde imamo da je arapska tačka Karme u Strelcu, u natalnom 2 polju, a Jupiter u Raku u 9 polju. Odmah možemo da zaključimo da je Karma ove osobe vezana za simboliku 2 i 9 polja, kao i taj egzaltirani Jupiter.

2 polje se vezuje za sve ono što je od primarnog interesa čoveka ~ prvenstveno finansije koje omogućavaju normalan život, izvor prihoda ~ poslovni partneri & investicije, zarada & troškovi, čovekova (ne)pokretna imovina i sve ono što podržava njegov život ~ hrana, odeća, lekovi…

9 polje je sve ono što vodi ili upravlja akcijama čoveka, njegova motivisanost da uspe u životu, njegovo „putovanje do cilja“ (bilo intelektualno & više obrazovanje, bilo duhovno & Religija, bilo konkretno fizičko & život u inostranstvu) Isto tako pokazuje kontakt sa mudrim & učenim ljudima (na visokim položajima u društvu) koji idu od klasičnog učitelja, preko mudraca, proroka (astrologa) do zakonodavaca, ministara, predsednika (te tako se vezuje i za poslodavce & klijente)


Arapska tačka Greške je kod nje u Jarcu, u natalnom 3 polju, a Saturn je u Lavu u 10 polju. Ovde vidimo vrlo tešku Karmu, tj velike greške koje je ova žena činila u prošlim životima ~ jer ne samo što je u pitanju Saturn (gospodar Karme i Vremena) već je on u znaku svog izgona i od aspekata ima samo kvadrat sa ni manje ni više ~ Mesecom u Biku u 7 polju (Mesec – Duša čoveka)

Te tako vidimo da su najveće greške učinjene prema partnerima (od kojih će u ovom životu ona imati najviše patnje i problema) te tako vidimo da će njene jake emocije (egzaltacija Meseca) i ponašanje u skladu sa njima (i sam Mars vladar Asc u Škorpionu je em u Raku, em u konjukciji sa onim Jupiterom ~ vladarem Karme) da joj donosi probleme, gubitke, tj generalno sve loše. Što više bude unosila emocije u ono što radi ili pak odnose sa drugim ljudima, to će više grešaka da pravi (i u ovom životu) i imaće gubitke zbog toga.


Arapska tačka Ispravke greške kod nje je u Devici, u 11 polju, na samom stepenu pada Venere (što ponovo stavlja akcenat na priču da ona mora da nauči da se izbori sa svim svojim i pozitivnim i negativnim emocijama) a u Devici joj je i Sunce i sam retrogradni Merkur, vladar te tačke, koji je postavljen vrlo blizu stepena svoje egzaltacije. Ovde vidimo da je ispravka vezana za njene planove & želje & nade.

Ali, 11 polje se takođe vezuje i za : ono što čoveka motiviše na akciju, kao i odabiru pravih osoba koje se zalažu (pomažu, trude) da pospeše i unaprede akcije čoveka (prvenstveno na polju posla, pa tako i zarade) tj to su osobe koje su sponzori, zaštitnici, kolege, prijatelji, ali i sve one „veze ispod žita“. Isto tako, ovo polje pokazuje i autoritet & poziciju koja je dodeljena čoveku koja mu (ne)omogućava da sprovede svoje planove & želje & nade u konkretna dela.

Te tako, 11 polje je povezano i sa svim posledicama koje se pojavljuju u životu čoveka, a rezultat su njegovog (ne)rada, tj (ne)ulaganja ~ kako seješ, tako ćeš i žnjeti… i pokazuje takođe i da li ima & nema preduslova da čovek uopšte i ostvari željene ciljeve & planove (pokazuje ustvari preduslove koji njegov posao čine mogućim & ostvarljivim)


Mogućnost rada na Karmi & greškama & ispravci će se pojavljivati u Firdariji & Alfirdariji Jupitera, Saturna i Merkura. Ona sama je sad u Firdariji Saturna i Alfirdariji Jupitera, do 25-10-2020, a od 12-07-2025 do 06-02-2028 će biti u Alfirdariji Merkura, pa će opet imati dodatne prilike da poradi na sebi i svojoj Karmi.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.