Utorak 04. Jun 2019.

Utorak 04-06-2019 dan Marsa

Dan nam počinje Mesecom koji i dalje ima kvadrat sa Neptunom, a posle toga i opoziciju sa Jupiterom i predveče konjukciju sa Merkurom kad će oboje biti kod fiksne zvezde Betelgez, a posle toga oboje ulaze u Prazan Hod i prelaze u znak Raka.

Noć nam počinje konfuznim snovima, koji nas vode u svet Alise iz Zemlje Čuda. Preplitanje realnih i nelogičnih simbola i situacija u snovima puno će nas umoriti. Nemirno ćemo spavati, a moguće je i da ćemo se na kratko buditi. Poruke teško da će biti, jer će sve ono što budemo sanjali biti podsvesna reakcija na  Mlad Mesec koji se desio juče.

Jutro će biti pomalo ošamućeno, mutno. Sve je tu, planovi, volja, uslovi, ali… nama je Duša negde daleko… Odsutno obavljamo svoje svakodnevne obaveze, do podne ćemo dobiti neke informacije ili od prijateljica ili pak koleginica koje nam mogu pomoći oko bržeg završavanja obaveza.

Oko podne, nagomilane obaveze počinju malo da nas guše. Komunikacija sa okolinom postaje malo napeta, ali i naporna. Neki planovi & želje će nas nervirati, jer nećemo moći da ih sprovedemo do kraja. Moguće je da će nam prijatelj javiti da mu se (joj) nešto loše desilo, pa ćemo i zbog toga dodatno da se nerviramo.

Popodne treba da obratimo pažnju na svoje misli & reči, bićemo vrlo otvoreni, a i po malo grubi (ok, treba biti iskren, ali ne treba i otkinuti glavu nekome usputno…) Ovo posebno važi za odnose na radnom mestu, sa nadređenima. A moguće je i da će neki od nas imati problema u komunikaciji & sporazumevanju sa svojim klijentima.

U večernjim časovima kreće naglo zatišije, kako oko nas, tako i u nama. Čak će i vremenski uslovi naglo da se promene.  Nalazićemo se u stadijumu „dižem ruke od svega i svakoga“ (posebno kada su u pitanju emotivni odnosi) Nećemo imati planova, nada će nam utihnuti, želje će zaćutati.

I taman tako kada „čvrsto“ budemo odlučili da nas više niko i ništa ne dotiče… upravo to ništa (ili niko) kreće da se odvija u pozitivnom pravcu…

I kao što neko davno reče na Twitter-u „I tako ja dignem ruke od nečega i to nešto mi pošalje poruku, pa ja tako sa podignutim rukama krenem da đuskam po sobi“… e tako ćemo i mi. Svaki pad ima posle toga svoje podizanje…

Ovaj današnji pad je samo bilo pražnjenje negativnih energija, i od danas (tj ajd’ noćas) smo spremni da idemo dalje, ali bolje organizovaniji i stabilniji, sa jasnijim ciljevima & željama u srcu.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.