In the name of the Father the Son and the Holy Spirit

U toku 2019 Jupiter i Neptun će se čak tri puta povezati preko aspekta kvadrata ~ u Januaru, u Junu i u Septembru.

Sveto Trojstvo će nam 3 puta ponuditi mogućnost da testiramo našu Veru, na vrlo različite načine, ali uvek sa istom „šemom“ ~ doživljavanje razočarenja ili sramote koji nas na relativno grub način budi iz uljuljkane ružičaste sapunice u kojoj smo do tada plivali (ponovo ovo dvoje će se udružiti preko kvadrata tek 2025)

13-01-2019 ovaj kvadrat je propraćen stelijumom u Jarcu (Sunce  Saturn  domiantni ~ Otac) 16-06-2019 ovaj kvadrat je propraćen Punim Mesecom (Mesec u konjukciji sa Jupiterom ~ Sin) a 21-09-2019 ovaj kvadrat je propraćen Velikim Promenljimim T Kvadratom (Mesec u Blizancima kvadrat Sunce u Devici ~ Sveti Duh)

Ovaj kvadrat je tu da nam pomogne da se oslobodimo prošlosti (sam Neptun ima i sekstil sa retrogradnim Saturnom i pola godine će biti u aspektu sa Mesečevim Čvorovima) i svega onoga što nam uljuljkuje i iskrivljuje doživljaj realne stvarnosti.

Bolan proces prevazilaženja neke fantazije i idealizacije neke situacije ili osobe. Opominje nas da ako smo mi dobri prema nekome, to ne mora da znači i da će neko biti dobar prema nama zauzvrat, ili pak podseća nas da sve ono što je dobro za nas, nikako ne mora da bude dobro i za nekog drugog.

Ovo je aspekt koji često donosi psihičke kataklizme (posebno ako aktivira lične planete u natalnom čartu) Period kada se Jupiter i Neptun spoje preko lošeg aspekta, donosi nam upravo situacije u kojima se non-stop pitamo „Ko je ovde lud?“ i osobe koje u interakciji sa nama nam testiraju strpljenje i toleranciju prema ljudskoj gluposti, površnosti i zlobi.

Ovo dvoje tako će 3 puta u toku 2019 da nam u život donesu ljude & situacije u kojima ćemo morati da otvorimo 100 očiju, ako želimo nepovređeni da pregrmimo taj period. To će biti ljudi & situacije koje će biti sve samo ne dobre, duhovne, pozitivne, iskrene. Borićemo se sa lažima, obmanama, mahinacijama, manipulacijama… tj testiranjem naše snage Vere ali i naših snova i nade.

Ne zaboravite… i Isusa su kamenovali & ubili zato što je bio dobar, iskren, posvećen svom cilju i Veri… te tako, očekujte 3 kamenovanja u toku ove 2019 godine… na vama (i vašem natalu) je da preživite taj težak period i ustanete i nastavite dalje (a i zbog samog Saturna koji se meša u celu priču, nastavićemo dalje noseći naš Krst uz Golgotu, ali duhovno jači i mentalno snažniji)

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

7 мишљења на „In the name of the Father the Son and the Holy Spirit

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.