Ponedeljak 06. Maj 2019.

Mesečev dan, 06-05-2019, Ponedeljak

Prvi dan nove radne nedelje nam počinje sa Mesecom u trećoj dekadi Bika (baš tu negde kod fiksne zvezde Algol) koji je u Praznom Hodu sve do ranih jutarnjih časova kada prelazi u znak Blizanaca. On danas neće imati puno posla, jer od aspekata će imati samo lagani sekstil sa Hironom iz Ovna. Od drugih dešavanja imamo Mars opoziciju Jupiter onako u odjecima, Venerin kvadrat sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom i pred sam kraj dana, Merkur odlučuje da promeni znak i iz Ovna pređe u znak Bika. I to nam je to za ovaj Ponedeljak.

Snovi će biti zanimljivi, posebno zbog PH Meseca u Biku. Možda baš neće biti lagani i dinamični, ali će biti zanimljivi. Poruka će biti vezana za nešto u našem životu što u nama budi osećanje nelagodnosti, straha ili panike ili pak se zbog toga osećamo izneverenim & prevarenim, i da je sad upravo vreme da se uhvatimo u koštac sa rešavanjem tog problema i izađemo kao pobednici na kraju.

U toku dana na snazi će biti snažne energije Venere u kvadratu sa Mesečevim Čvorovima (posebno jer oni sami prave uvertiru ovoj Veneri za njen nastupajući kvadrat sa Saturnom) Na neki način Mesečevi Čvorovi će od danas da otvore „karmičku kapiju“ u našem životu i da kao glavnog aktera te priče, Veneru, pošalju na jedan vrlo zanimljiv put… a tako i nas zajedno sa njom (posebno ako vam ova Venera se nalazi u važnom polju natala ili pak sklapa aspekt konjukcije sa nekom vašom natalnom planetom ~ polako pakujte kofere i krećite na putovanje kroz vašu karmičku avanturu)

Oko podneva i malo u toku popodneva, na snazi će biti lepe energije Meseca i Hirona . Puno razgovora, savetovanja, pokretanja novih ideja i poslova. Sve polako vodi ka prirodnom uklapanju „životne slagalice“ kod mnogih od nas (posebno ako vam je ovaj tranzitni Hiron na neki način snažno aktiviran u vašem natalu) Te će tako u toku ovog dana baš biti akcenat na komunikaciji sa okolinom, na dobijanju informacija, rešavanju pitanja vezanih za neka dokumenta & potvrde & overe. Biće nam odlična koncentracija, koja će nam pomoći da bolje proniknemo u pravi smisao nekih informacija i da mnogo brže otkrijemo detalje koji su vrlo važni.

Naravno, zbog same simbolike Hirona , moguće je i da ćemo puno vremena provesti u „draga Saveta“ razgovorima sa dragim nam osobama, puno poveravanja, pa treba da se potrudimo da opravdamo poverenje koje naši sagovornici imaju u nas. A isto tako, ovaj aspekt na nekom čudnom nivou može da probudi naš unutrašnji glas ili pak telepatsku povezanost sa nekim… pa zato, moraćemo da pripazimo šta mislimo i koga „prizivamo“ u mislima. Posebno treba da obratimo pažnju pred sam kraj dana kada Merkur bude prešao u znak Bika i tako aktivirao nove energije u nama, kao i energije Urana  sa kojim će vrlo brzo imati konjukciju.

Srećna Slava Đurđevdan svima koji slave !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.