Petak 03. Maj 2019.

Venerin dan, 03-05-2019, Petak

Ovaj Venerin dan nam počinje sa energijama Meseca u Ovnu u 2 dekadi, Merkura iz Ovna u trigonu sa Jupiterom iz Strelca i kvadratu sa Plutonom iz Jarca, sa kojima će se kasnije i sam Mesečak susresti, a pre toga dok bude kod fiksne zvezde Acamar, će imati kvadrat sa Saturnom iz Jarca i sekstil sa Marsom iz Blizanaca i konjukciju sa Merkurom. Venera je kod fiksne zvezde Alpharatz, Mars kod Capella, a Južni Mesečev Čvor kod Deneb El Okab, što će ovaj Petak učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

U toku noći na naše snove uticaće energije Mesec kvadrat retrogradni Saturn & Mesečevi Čvorovi. Naravno da će ove noći na snazi biti ogroman uticaj Viših Kosmičkih Sila i da će snovi imati izuzetno važnu poruku za nas. U snovima ćemo želeti da se oslobodimo od nekoga ili nečega, ili ćemo pomagati nekome u tome. U suštini, to će biti naš podsvesni pokušaj da u realnosti rešimo neke svoje karmičke greške (kako naše, tako i tuđe, zbog „domino efekta“ ovog tranzitnog aspekta, uz naravno snažni uticaj fiksnih zvezda)

Jutro nam počinje dinamično zahvaljujući Mesečku koji se druži preko benefičnog aspekta trigona sa Marsom. Ovo je odličan aspekt za sve one koji žele da uz naglašenu upornost, organizaciju, inicijativu i odlučnost ostvare svoje ciljeve & planove. Ovo je takođe i aspekt koji pomaže da se želje & snovi na neki način materijalizuju, jer podstiče ekspresivnosti u pomaže da se otvoreno kaže ono što se misli i oseća i da za uzvrat se dobije željena (potvrdna) informacija & odgovor.

Ovo je takođe i aspekt koji donosi kontakt sa poslovnim ljudima, kao i ljudima koji nose neku vrstu uniforme & radnog odela, a takođe je donosi i lep nalet energija koje mogu da pomognu u revitalizaciji organizma i uvećanju snage samog fizičkog tela, pa je naravno tako ovaj dan odličan za sve one koji fizički moraju da se potrude da nešto urade & završe ili pak one koji se bave nekom sportskom aktivnošću. Takođe, ovo je i na neki način „biznis“ aspekt jer donosi priliku za pozive & razgovore vezane za posao (promenu uslova na samom radnom mestu & novo radno mesto / firma) te tako danas možete očekivati važan poziv & vest vezanu za upravo to.

Do podne na snazi će biti razne dinamične energije, Mesečak će imati i kvadrat sa Plutonom i trigon sa Jupiterom i konjukciju sa Merkurom, koji će u isto vreme takođe imati aspekte sa Jupiterom i Plutonom.

Naravno dominacija ove konjukcije Meseca i Merkura u Ovnu će nositi ostale tranzitne aspekte. Ova konjukcija pomaže da se lakše „iz teorije u praksu“ sprovedu sve naše misli i osećanja. Posebno donosi mogućnost brzog rešavanja nekih obaveza & problema kroz dinamičnu i direktnu komunikaciju. Ovo je takođe i aspekt koji donosi & prenosi brzo vesti, pa možemo da očekujemo i kontakt sa ljudima iz daleka, posebno ako smo na bilo koji način emotivno vezani za njih.

Ovo dvoje, Mesec i Merkur, će tako igrati igru „između dve vatre“ sa Plutonom iz Jarca s jedne strane i Jupitera iz Strelca s druge strane. S jedne strane kvadrat sa Plutonom donosi duboku duhovnu analizu i samospoznaju i to kroz ne baš laganu situaciju. Ovo je aspekt onog unutrašnjeg glasa koji nam nagoveštava da se sprema neka velika promena u našem životu, ovo je onaj predosećaj da će se desiti nešto što će mnogima da „pormsi konce“. Ali zahvaljujući upravo ovoj konjukciji, imaćemo prilike da na vreme otkrijemo potencijalni problem i da ga rešimo (ili makar neutralizujemo, stagniramo) vrlo brzo.

U isto vreme ovo dvoje imaju i divni trigon sa Jupiterom, te će tako od podne da se „kolo sreće okrene“ i to u vrlo pozitivnom smeru za mnoge, vrlo iznenada i totalno neplanirano (posebno ako vam u vašem natalnom čartu ovo troje aktiviraju dobra polja ili imaju skladne aspekte sa vašim natalnim planetama ! )

Ovo je kombinacija (aspekt) koji donosi »bogatstvo« kažu Astrolozi ~ a bogatstvo je vrlo širok pojam…

Ovo troje nam tako od danas mogu doneti bogatstvo u vidu novog posla (ili bonusa, povišice, vidnog poboljšanja radnih uslova i odnosa sa nadređenima & kolegama) bogatstvo u vidu nove ljubavi (ili ozvaničenju trenutne ili proširenju porodice za još jednog divnog nasmejanog člana) ili pak bogatstvo Duha i Duše, otvoreni Portal za komunikaciju sa Višim Kosmičkim Silama i drugim entitetima iz raznih dimenzija koje postoje oko nas (ako se bavimo tim duhovnim veštinama)

Ako vam se danas učini da vidite „znakove pored puta“, ne čini vam se, Univerzum vam zaista šalje signale i govori vam da je nov period boljitka i sreće pred vama.

U toku popodneva i večeri, Mesečak će ili kroz Prazan Hod i tako nam omogućiti da malo „danemo dušom“ i rezimiramo sve ono što nam se desilo danas, a znamo da će odjek tih događaja imati dalekosežniji efekat od danas ili sutra. Posebno će taj osećaj da se pojača pred sam kraj dana, kada Mesečak bude prešao u znak svoje egzaltacije, u znak Bika i tako najavio vrlo zanimljivi Mlad Mesec koji nam stiže za 2 dana i potvrdio naše „znakove pored puta“ da nam nešto potpino novo i bolje stiže uskoro u naš život.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.