Četvrtak 18. April 2019.

18-04-2019 Četvrtak
dan Jupitera

Ovaj retrogradni dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Vage koji će pred jutro da ima lep trigon sa Marsom iz Blizanaca, oko podne će da se druži sa fiksnom zvezdom Algorab, pa zatim će popodne imati aspekt inkonjukcije sa Neptunom iz Riba, a dan će završiti sa napetim kvadratom sa Saturnom iz Jarca.

Takođe, imamo i nove energije Merkura u Ovnu, i one će nam u narednom periodu dosta pomagati da se mrdnemo sa mrtve tačke i (napokon) da uradimo nešto pametno.

Mesec u Vagi u trigonu sa Marsom iz Blizanaca će nam u toku noći doneti dinamične i zanimljive snove, možda ćemo sanjati dragu osobu, ili da negde putujemo, da dobijamo neko pismo, knjigu… poruka samog sna može zaista da bude vezana za neki važan razgovor u porodici ili ugovor za posao.

Oko podne, Mesec kod fiksne zvezde Algorab (Delta (δ) Corvus sazvežđe) prirode Marsa i Saturna, koja sa Mesecom donosi napetost, nervozu, potisnuti bes najednom izleće ko erupcija vučkana. Ova kombinacija obično ume da donese (samo)destrukciju, zlonamernost, lukavost, laganje, pa treba da povedemo računa kome šta pričamo danas i ko nam je zaista prijatelj od poverenja.

Popodne Mesečak će da nevoljno da pliva u moru Neptuna iz Riba, neće mu biti to nikako po volji, pokušavaće da održi balans, al on nije Neko da može da hoda po vodi, te ćemo tako i mi uzaludno da pokušavamo da organizujemo popodne po svom nahođenju, i stalno ćemo se saplitati i gunđati zbog hladne i slane morske vode koja će nas zapljuskivati sa svih strana (naravno, u najbanalnijem slučaju može nam metereopatski smetati ovo hladno i kišovito vreme, a možda bude i nekih problema u domu sa vodom)

Uveče, Mesečak dolazi u sukob sa Saturnom… leti perije na sve strane… ili barem samo teške opore reči i glagoli & pridevi… misli su zbrkane, tužne. Možda čujemo nešto što će nas oneraspoložiti, ili pak uvrediti & povrediti, srušena kula od karata zbog izigranog poverenja osobe koju smo do sad smatrali dobrim prijateljem. Možda pak u domu bude nekih problema sa ukućanima, posebno onim starijim, bolešljivim.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.