Subota 13. April 2019.

13-04-2019 Subota
dan Saturna

Današnja Subota nam počinje sa Mesečkom u 3. dekadi znaka Raka i njegovim druženjem sa Merkurom iz Riba preko aspekta trigona. Posle toga on ulazi u prazan hod i posle 9h prelazi u znak Lava. Odmah naleće na blokadu od Urana iz Bika preko aspekta kvadrata, a zatim vida rane sa Hironom iz Ovna preko aspekta trigona. Posle toga, neće raditi ništa sve do kraja dana. Od dodatnih aspekata imamo Sunce iz Ovna koje se žestoko svađa sa Plutonom iz Jarca.

Čupava Subota definitivno… opet, očekujte neočekivano…

Noć i jutro nam počinje sa energijama Mesečka koji se lepo druži sa Merkurom iz Riba. Puno živahnih snova, koji imaju sigurno poruku za nas, a posle toga na javi, puno novih vesti i informacija, neke će nas ostaviti bez dana, a neke će nas ostaviti bez teksta. Moramo da pripazimo da ne protumačimo nešto pogrešno, jer ova kombinacija Mesec Merkur u vodenim znacima definitivno pojačava subjektivnost, a i sam Merkur je loše postavljen, pa mnogo toga može da izgleda suprotno od onoga što zaista jeste.

Posle toga, kreće dinamika, prepodne i oko podne napetost će znatno biti uvećana, nerviranje, prepucavanje, jer će na snagu da stupi Mesečak u borbi sa Uranom iz Bika preko napetog aspekta kvadrata. Njih dvoje će tako da nam donesu sukobe mišljenja (tj sukobe generacija) vrlo naelektrisane međuljudske odnose, povećaće nam želju za dominacijom u nekom razgovoru ili situaciji (ako ne nama, našem sagovorniku zasigurno) A isto tako, ovaj tranzitni aspekt donosi apsolutnu netoleranciju prema tuđem mišljenju & savetu, pa tako i izostanak poštovanja sagovornika (zaslužno to on ili ne, tako će biti)

Posle toga, Mesečak će (kao i mi) da „vida rane“ preko aspekta trigona sa Hironom iz Ovna, pa će tako popodne da nam prođe u analiziranju ko je žrtva, a ko nasilnik, pokušaju da se razreši neka vrlo bolna tema u našem životu, ili pak da utešimo ili budemo utešeni, da budemo nekome rame za plakanje, ili neko nama Draga Saveta. Ali, zbog postavke u vatrenim znacima, sve ovo neće ići tako lako i da „teče“ razgovor već će stalno da „iskaču“ emocije „iz šina“ i da vrlo teško pronalazimo željeni odgovor (odgovore) na ta pitanja koja u nama izazivaju nelagodnost i bol.

Dodatno, ceo dan će biti pod uticajem ovog vrlo nezgodnog tranzitnog aspekta između Sunca u Ovnu i Plutona u Jarcu. Ovo je tranzitni aspekt koji je „inicijalna kapisla“ za (skoro pa bukvalnu) „borbu Titana“ u našem životu. Sukobi opet generacijskih razlika, želja za apsolutnom dominacijom i moći nad drugima, posebno ako se „namiriše“ da je druga strana na bilo koji način slabija.

Otpor prema opšte prihvaćenim pravilima će da dominira ovih par dana zbog ovog aspekta, te tako, danas zbog ovog Mesečka koji će da se svađa sa Uranom, treba baš da obratimo pažnju i da ne brzamo sa zaključcima ili pak odgovorima & provokacijama.

Današnji Saturnov dan tako će da nas na neki način opomene da moramo da uspostavimo kontrolu nad svojim životom, a najjednostavniji način je da obratimo pažnju na naš um, ali i telo (ne kaže se džabe „zdravlje na usta ulazi“) te tako današnja ishrana mora da bude vrlo lagana, da se izbegava ljuto, slatko, prženo & pečeno, manje mesa, više zamene (tipa pečurke isl.) i što više tečnosti (naravno ne gazirano ili alkohol)


Naslovna fotografija : Instagram https://www.instagram.com/robinhighhouse/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.