Opis potencijalnog bračnog partnera

Kratak primer analize potencijalnog bračnog partnera ~ tj kako možemo na brzinu da dobijemo neke osnovne, ali vrlo važne informacije ~ moja prijateljica 03-09-77 NS u 11h10am. Ona je imala već 2 braka iza sebe (arapska tačka Karme u Strelcu, Jupiter u konjukciji sa Marsom ~ dolazi do razvoda, a ispravka u Devici, a Merkur spaljen, retrogradan, treba puno vremena da se radi na ispravkama ~ opet više od jednog braka)


Dodatna napomena : opis potencijalnog bračnog partnera ukazuje na ono što su vam zvezde dale da vam se desi (neko bi to rekao „sudbina“) i neretko se i ne uklapa sa onim što mi odaberemo da nam bude bračni partner ~ najviše zbog činjenice da se veza & brak ne sklapa u periodima koji su najpovoljniji tj „suđeni“ da do srećnog braka dođe ~ tj postoji i Karma koju treba odraditi prema nekim ljudima u ovom životu, a ona se u 90% slučajeva odnosi na partnerske odnose.


ljilja
Unutra natalne planete, spolja Dodecatemoria planete

Prvo pogledamo Desc :
• u znaku Bika na 18°46′
• vladar Venera u Lavu visoko kod Mc
• u samom 7 polju na samom vrhu je Mesec

Ondak pogledamo VT za Desc :
• prvi vladar tripliciteta znaka Bika za dnevni čart je Venera i on će nam pokazati temperament i ponašanje potencijalnog partnera
• drugi vladar tripliciteta je Mesec i on će nam pokazati fizički izgled i način oblačenja potencijalnog partnera
• treći vladar tripliciteta je Mars objedinjuje prvi i drugi, a takođe nam daje info i o dugovečnosti

○ Desc u terminu Jupitera, Venera u svom terminu (egipatski termini)

Pa ondak pogledamo same stepene :
• monomoria stepena na kojem se nalazi Desc je pod vladavinom Saturna, monomoria Venere je pod vladavinom Marsa
• dodecatemoria Desc je u Strelcu, dodecatemoria Merkur u Vodoliji (sama dodecatemoria Venere u Vagi)

I na kraju ~ slova ~ da bi naslutili početno ime & prezime potencijalnog bračnog partnera iz ovog čarta :
• slova koja se vezuju za planetu Veneru su : L, M (po danu) O, P, V (za noć)
• slovo koje se vezuje za stepen na kojem je Desc je : Nj
• slovo koje se vezuje za stepen na kojem je Mesec je : M
• slovo koje se vezuje za stepen na kojem je Venera je : O


Šta imamo sve ovde ?

Imamo da prvo što upada u oči je da će ovaj muškarac na neki način biti vezan za inostranstvo ~ naše gore list, al živi u inostranstvu, ili pak konkretno stranac ~ em Mesec (Večiti Putnik) u 7 polju, em 7 polje, kao i 10 polje, se vezuje za kontakt sa strancima. Ondak, imamo i da je Desc u terminu Jupitera, koji je isto tako vladar i Dodecatemoria Desc.

Biće zreliji muškarac ili će ova žena da ga upozna kada bude bila ona sama u simbolici Meseca ili pak u Firdariji Meseca & Jupitera ili pak kada ona sama bude otišla u inostranstvo, kako na neki put, tako i da živi tamo.


Po naravi simbolika Venere u Lavu :

~ Lav je vatreni, vreo, suv, Kolerik, životinjski, muški znak. Po temperamentu dominantan, voli da ima sve pod kontrolom. Voli da zapoveda, ali i da zakera. Iako fiksni znak, njegovo ponašanje oscilira, od ogromne ljubavi do ogromne mržnje. Šarmer, voli da je u centru pažnje, neretko ume da bude sebičan, ali itekako ume da bude i darežljiv. Jako okrenut tradiciji i porodici, ako oni ispunjavaju njegove kriterijume, bukvalno gine da bi ih odbranio.

Po izgledu i oblačenju u simbolici Meseca u Biku :

~ Bik je zemljani, hladan, suv, ženski znak, Melanholik, noćni, fiksni, životinjski. Prosečna visina, puno & snažno telo, čvrst & stabilan hod, široko čelo, vrlo izražene oči, generalno celo lice je ono prvo što upada u oči. Široka i snažna ramena, puna & velika usta, krupne šake i velika stopala. Najčešće tamnije puti & kose & očiju. Voli lepo da izgleda, ali će uvek da gleda da i odelo koje nosi mu bude udobno.

Na to dodamo malo „bibera“ u obliku simbolike Marsa u Raku :

~ Rak je vodeni, hladan, vlažan, ženski, noćni znak, Flegmatik, ali uvek u pokretu. Samo na prvi pogled deluje tromo i pasivno, temperament promenljiv, osećanja takođe. Vrlo se lako uvredi, vredan, uživa u komforu i učiniće sve da do njega i dođe. Obično gornji deo tela naglašeniji od donjeg.


Početna slova vezana za njegovo ime & prezime bi mogla biti : L, M, Nj, O. U kombinaciji sa planetama to bi bila neka od sledećih imena : Lazar, Ljuba / Ljubiša, Maksim, Marjan, Marko, Martin, Milan, Milivoje, Milovan, Momčilo, Oskar… ili pak tipa prezime : Lazarević, Maksimović, Marijanović, Marković, Martinović, Milovanović, Momčilović…


Naslovna fotografija : https://www.instagram.com/kotuha/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.