Ponedeljak 25. Mart 2019.

Ponedeljak

25-03-2019 dan Meseca

Prvi radni dan poslednje nedelje Marta nam kreće sa energijama Mesec u Škorpija kod fiksne zvezde Marfik, i njegovom :90: sa Venera iz Vodolija kod fiksne zvezde Gienah Cygni.

Usput imamo i Jupiter iz Strelac :150: SMČ iz Rak i Mars kod fiksne zvezde Algol i :retro: Merkur :0: Neptun u Ribe …

Od 7h Mesec izlazi iz praznog hoda, i prelazi u znak Strelac dolazi do fiksne zvezde Bungula i odnah naleće na :150: sa Uran iz Bik i malo kasnije na :120: sa Hiron iz Ovan i popodne ima lep :120: sa Sunce iz Ovan dok bude bio pored fiksne zvezde Jabbah.

Snovi će nam biti podsvesna refleksija na sva ograničenja i situacije & osobe koje nas sprečavaju da uspostavimo harmoniju u svom životu i da obezbedimo sebi komfor koji želimo da imamo. Možemo sanjati dosta teške teme, možemo biti tužni, i da plačemo u snu. Osećanje „emotivne gladi“ takođe može da se pojavi u snu (pa da san na neki način bude „18+“ sa ne baš prijatnim krajem)

U toku dana na snazi će tako biti ovaj Mesec u Strelac uz aspekte sa Uran i Hiron pa je moguće da će se pojaviti tvrdoglavo ponašanje, impulsivnije reakcije i nestalnost misli i osećanja, pa je moguće i lako pogoršanje kvaliteta komunikacije i međuljudskih odnosa, jer će svi nekako da budu „na tri ćoške“ uz dodatak uvećane subjektivnosti.

Popodne na sreću stiže :120: Mesec i Sunce pa će malo lakše da prodišemo, jer ovaj aspekt, posebno zbog postavke u vatrenim znacima podstiče jačanje samopouzdanja i pozitivne energije što može učiniti dan boljim i lakšim „za preživeti“, pa tako možemo da iskoristimo ovaj nalet pozitivne energije da započnemo neki posao ili projekat, da malo rizikujemo i profitiramo od toga.

Generalno u toku ovih par dana moramo da vodimo računa i o ovom Marsu koji će biti u društvu Algola, a posle toga i Plejada.

Sam Algol u današnje, moderno, vreme, može se tumačiti kao „gubljenje glave“ (tj pameti, talasanje, pre-impulsivno reagovanje, emocije totalno dominiraju razumom) pa uz ovaj Mars koji se ni malo ne oseća dobro u Bik eto nam par dana problema, svađa, povreda i potencijalnih opasnosti…

Takođe, danas predveče & uveče, ponovo imamo :0: između Neptun i Merkur :retro: pa tako možemo da očekujemo „ko gluv na telefon“ situacije, opet, probleme u komunikaciji, čudne & nedefinisane & nedorečene informacije, zaboravnost (slučajnu, namernu…)

Pričuvajte lična dokumenta, sitnu pokrentnu imovinu, da se ne zaturi & izgubi… teško će te je pronaći kasnije… a isto tako pazite i na reči, da se ne izgube na putu od vas do sagovornika i da krenu stramputicom…

Što se tiče zdravlja, na današnjem „tapetu“ će se naći potencijalna metereopatija, glavobolja, grčevi u mišićima, problemi sa očima, aritmije, slabija krvna slika koja može da donese nesvesticu i slabost. Naravno, ne treba izostaviti mentalnu dezorijentaciju i iscrpljenost.

Pa tako, današnji meni bi trebalo da ima što prirodniju hranu, posebno voće tipa kruške, ili mušmule. Što se tiče povrća dobro bi bilo ubaciti u tanjir šargarepu, a od salate cvekla ili (vrlo) kiseo kupus. Minerali dana koji mogu pomoći su pirit, cirkon, avanturin, obsidian.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.