Subota 23. Mart 2019.

Subota

23-03-2019 dan Saturna

Današnji Saturnov dan će biti dosta težak…

S jedne strane Mesec prelazi u znak svog pada, znak Škorpija , i dalje je na spaljenom putu, od aspekata će imati :180: Uran iz Bik , :150: Hiron i Sunce iz Ovan i to je to od njega za danas.

S druge strane, od ostalih tranzitnih aspekata samo će provejatavi energije Mars iz Bik kod fiksne zvezde Segin koji će imati :60::120: SMČ JMČ iz Rak Jarac (uz postavku JMČ kod fixne zvezde Peacock)

Mesec u :180: sa Uran donosi tvrdoglavo ponašanje, nestalne i nervozne misli & osećanja, impulsivne reakcije i na najmanju sitnicu, što naravno debelo može da pogorša kvalitet komunikacije sa okolinom.

S druge strane, Mesec :150: Hiron i Sunce pak donosi vrlo dramatične i žestoke reakcije na ljude i situacije. Pre-emotivnost, izražena tvrdoglavost i subjektivnost će takođe biti naglašeni. Nemogućnost da se usklade neke želje sa realnom situacijom će dodatno da „doliva ulje na vatru“.

U neku ruku, sreća u nesreći je ta što se ovi aspekti dešavaju u ranim jutarnjim časovima, pa tako, sve ovo i ne mora da se oseti & preživi u toku dana, već samo u toku spavanja & sanjanja.

Snovi će biti teški, mračni, pa i strašni. Bežanje kroz lavirinte (kako sopstvene podsvesti, tako i prošlih života, pa i bežanje od samog sebe) Komplikovana tematika snova će nas možda i povremeno buditi i unositi veliki nemir u našu Dušu.

Citat

„Danas se preporučuje manje spavati, inače se  možete probuditi u “slomljenom“ stanju. Snove, koji su se snili danas, treba oslušnuti, oni nose korisnu informaciju za vas. Na primer, san vam može pokazati, šta vam smeta u životu ili vam ukazati na sredstvo kojim ćete se izlečiti od bolesti. “ G. P. Malahov

Danas je dan kada će se nama vratiti „karma bumerang“ za nešto što smo nedavno učinili loše (i svesno i nesvesno) Svaki problem ili sukob koji se danas bude desio će biti „ogledalo“ kontra-efekta iz te neke situacije koja je ostala iza nas, a mi smo i zaboravili na nju, možda.

Pa tako zbog ovih aspekata i samog Mesec u Škorpija na spaljenom putu, danas bi bilo poželjno (makar na silu) ostati pozitivan (kako u glavi, tako i u ponašanju) zaobići komentarisanje & kritiku & zamerke koje bi imali prema drugima, i vežbati samokontrolu.

Ovakva postavka Meseca nam donosi u toku dana (ili u toku života, ako ga neko ima u natalu) samo posledicu nekog uzroka koji smo pogrešno inicirali. To nije kazna, već lekcija, koja treba da nas probudi i osvesti i samim tim poboljša kao ljudsko biće.

Što se zdravlja tiče, na „tapetu“ će prvenstveno biti izuzetno oslabljen imunitet, koji sa sobom donosi prehlade, upale, viruse i infekcije.

Takođe, bićemo „tanki“ sa mokraćnim kanalima i bešikom. Moguće je da će se  pojaviti i neka kožna oboljenja (sve na nervnoj bazi, ili u nekim slučajevima reakcija na hranu) ili se može iskomplikovati neka hronična bolest koja u stari nije zalečena do kraja.

Korisno je čistiti creva, telo, um, psihu danas u toku dana. Dobro bi bilo baviti se nekim laganim fizičkim aktivnostima (koji će podpomoći znojenju, pa samim tim i čišćenju organizma od otrova, ili pak otići u saunu, na plivanje…)

Hrana bi trebala da bude vrlo blaga, hranljiva i redovna. Puno tečnosti (čaj ili voda ako je moguće) i trebalo bi izbegavati ljuto i slatko danas. Minerali i kristali koji mogu da pomognu su beli ahat, opal, ametist boje jorgovana, špinel.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.