Sreda 20. Mart 2019.

20-03-2019

Sreda dan Merkura

Ova Sreda kao poslednji dan Zime, počinje nam sa energijama :retro: vladara Merkur koji ima :60: sa Saturn , kao i sa Mesec u Devica u 2. dekadi, koji će u toku noći oko 4h imati :180: sa Neptun iz Ribe 

Zatim oko 9h ovaj Mesec u Devica će imati i :120: sa Saturn iz Jarac i :180: sa :retro: Merkur , a već oko 13h će imati :120: sa Pluton iz Jarac i Mars iz Bik pa će oko 15h imati i :90: sa Jupiteriz Strelac i oko 17h imaće :60::120: SMČ JMČ i posle toga ulazi u Prazan Hod.

Noć i snovi će nam biti blago naporni. U snovima će se smenjivati tematika vezana za sve ono što volimo & želimo (od hrane, do novca, osobe…) ali će nam se stalno to „nešto“ provući kroz prste i možemo se probuditi dosta isfrustrirani, osećajući da će i današnji dan da bude isto takav ~ bez obzira na uložen trud, mogući su debeli problemi.

U toku prepodneva biće zanimljiva dinamika jer će Mesec pojačati aspekt između Merkur i Saturn tako što će se i on spojiti sa njima. Ovakva tranzitna priča donosi mogućnost da makar na neko vreme uskladimo racio i planove, tj da nađemo „rupu u vremenu“ gde je moguće na pošten način zaobići pravila i tako doći do cilja. Komunikacija, razmena informacija, stižu vesti, pisma, paketi.

Od 13h pak imamo na nebu veliki Zemljani Trigon ~ između Mesec u Devica & Mars u Bik & Pluton u Jarac koji će nam doneti mogućnost da se nešto ispravi, doradi, nadogradi, ili promeni i tako poboljšano završi & okonča („ono što si sejao, sada ćeš požnjati“ aspekt u punom smislu te reči) Uz ovaj aspekt danas možemo očekivati neke situacije koje nam mogu makar na kratko popraviti finansije ili pak poboljšati situaciju na radnom mestu.

Vrlo je važno iskoristiti ove energije, jer je danas poslednji dan kada se sve ono što smo uradili & učinili može realizovati (dan pred Mlad Mesec jel ~ nov početak, nova faza koja ostavlja sve ostalo iza nas) Prema tome, najbolje je još jednom pažljivo razmotriti, analizirati, brižljivo izvagati svaki svoj korak i, ukoliko je potrebno, nešto korigovati i rasterećeni krenuti dalje.

Vrlo brzo nakon toga imamo dva na prvi pogled kakontradiktorna aspekta ovog Meseca iz Devica ~ jedan je :90: sa Jupiter iz Strelac a drugi je :60::120: sa SMČ JMČ ~ jasno i očigledno period u toku dana kada će nam se dešavati neobične situacije koje su u stvari manifestacija (realizacija, materijalizacija) nekih naših postupaka od pre neko vreme, a vezani su za naše Karmičke Greške i samu buduću Karmu naravno.

Dodatno, i ovaj Mesec :90: Jupiter i Mesec :60::120: SMČ JMČ su vrlo slični, ma koliko na prvi pogled to delovalo nemoguće. Al jesu… u oba slučaja oni pojačavaju energije Mesec pa tako donose nezadovoljstvo, preteranu želju za nečim & nekim (što bi babe rekle „alavost“) i takođe kvare priču & dešavanje o nekom novcu, nekretninama, zakonskim pitanjima.

Pred kraj dana tj u 22h58

počinje nam i Proleće

Što se tiče zdravlja, danas na „tapetu“ će biti potencijalni problemi prvenstveno sa održavanjem balansa vode u organizmu (zbog nastupajućeg :mesec: & plima / oseka) kao i dodatne probleme sa aritmijom, pritiskom, venama, grlom, zubima, ishranom, varenjem, tankim crevom, a vremenski uslovi mogu štetno da utiču na reumatske čvorove i stare povrede (da počnu da bole) te je preporučljivo uzimati što manje tečnosti, fizički se ne naprezati previše, i jesti (previše) začinjenu hranu.

Zbog ovakve postavke Mesec u Devica danas je dobro vršiti čišćenje uglavnom fizičkog tela, primenjivati specijalne klistire, uveče purgative i prati telo. Minerali dana koji mogu dovesti (bio)energije u ravnotežu su hijacint, safir, lapis, lazurit.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.