Nedelja 17. Mart 2019.

Nedelja

17-03-2019 dan Sunca

Nedelja nam počinje sa Sunce u Ribe kod fiksne zvezde Matar i Mesec na poslednjim stepenima znaka Rak ~ od 3h menja znak i prelazi u znak Lav i odmah naleće na :90: sa Uran iz Bik kod Mirach. Malo posle imaće i :120: sa Hiron iz Ovan i to će što se Mesec tiče danas biti sve. Od ostalih aspekata imamo još :retro: Merkur iz Ribe pred kraj dana sklapa :60: sa Mars iz Bik koji će biti kod fiksne zvezde Rana.

Što se tiče snova, naravno da će biti pod uplivom ovog Mesec Uran Hiron pa ćemo tako u snovima da negde žurimo, jurimo, da patimo, da se nerviramo, možda i da plačemo, ili pak da se svađamo i borimo sa nekim, ili „vidamo rane“ iz prošlosti… 

Snovi današnjeg dana su ostvarljivi, govore o vašoj daljoj sudbini, životnom putu. Osluškujte ih- danas će s vama razgovarati vaša duša, koja se nalazi u srcu. Sile zla ne mogu prodreti u vaš san, zato sve što vidite u snu, izdiktirano je od strane svetlih i vama blagonaklonjenih sila (G.P. Malahov)

Dan kao dan, generalno dosadna jednostavna Nedelja… naravno da će ipak na snazi da budu energije ovog Mesec u Lav sa malo „bibera i aleve paprike“ u vidu Uran iz Bik i Hiron iz Ovan , ali će ipak nekako sve ići standardno, monotono, ali upravo zbog ovih „na 3 ćoške“ energija danas ne treba prenagljivati i biti energičan, sve treba da ide prirodnim putem, nekim svojim ustaljenim (spontanim) redosledom.

U popodnevnim časovima polako će početi da stupa na snagu :60: između spaljenog :retro: Merkur iz Ribe i Mars iz Bik pa tako u ovom periodu imaćemo mogućnost da na pravi način (koliko god je to moguće zbog :retro: priče) kažemo ono što mislimo i da to nešto (možda) sprovedemo i u delo.

Isto tako, ova energija je odlična za komunikaciju, naročito sa mlađim ljudima, dobra je za završavanje svih obaveza vezanih za neka dokumenta, a dobra je ili za planiranje nekog puta ili pak razgovor sa majstorom oko popravljanja nekog sitnog kućnog aparata.

Ovo je dobra energija i za pregovore & dogovore vezane za neki novac ili posao, jer daje mogućnost da se prilagodimo neočekivanim novonastalim situacijama, što naravno uvek dobro dođe ako želimo da sklopimo korektan dogovor.

Isto, može nam vratiti neke ljude (posebno mlađe, muške) u život, na koje smo ili zaboravili ili smo hteli-ne hteli nekako u brzini života izgubili kontakt sa njima. Takođe, mogu stići i zanimljive vesti iz užeg kruga prijatelja (lepe, makar za njih)

Što se zdravlja tiče, uz ovaj Mesec u 1 i malo 2 dekadi Lav uz propratni efekat onog :90: sa Uran i :120: sa Hiron na „tapetu“ su danas srce, stomak, kičma, slabine, dijafragma, uz dodatak migrena, punih sinusa, slabijeg vida, potencijalnog pada ili posekotine… Poželjna je raznolikost u ishrani, sa nešto više začina (ljutog) nego što ga sadrži standardna ishrana, a dobro bi bilo ubaciti i neko voće. Minerali dana koji bi mogli da pomognu su lazurit, žuti koral, sedef, roze biser.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.