Utorak 12. Mart 2019.

Utorak

12-03-2019

dan Marsa

Noć nam počinje sa Mesec u 3. dekadi Bik (pod vladavinom Saturn ) u lepom :60: sa Sunce iz Ribe (3. dekada pod vladavinom Mars )  a oko 3h će imati lep :120: sa Pluton iz Jarac (3. dekada pod vladavinom Sunce )

Oko 8h imaće lep :60::120: sa SMČ JMČ i odmah zatim i lep :60: sa :retro: Merkur u Ribe (i dalje 3. dekada pod vladavinom Mars )

Sve do 17h šnjuraće kroz PH i tada će se malo družiti sa Plejadama pa će preći u znak Blizanci (1. dekada pod vladavinom Jupiter ) i oko 19h će sklopiti lep :60: sa Hiron iz Ovan (1. dekada pod vladavinom Mars )

Vidimo da će nam ovaj Mars dan biti zanimljiv :news:

Noć će proteći u snivanju neobičnih snova :6z: Moguće je da ćemo u snovima želeti da putujemo negde :letim: (a možda ćemo i putovati, vozom, brodom…) :kaubojac: a možda ćemo sanjati i neke životinje…

U toku sna će se aktivno preplitati svesno i nesvesno :nightumbrela: 

Poruka će biti vezana za naš hronični unutrašnji sukob :mac:između želje za stabilnošću i straha od pokušaja tj poraza da uspostavimo tu stabilnost u našem životu :sendy:

Dan će nam proteći u obavljanju svakodnevnih obaveza sa povremenim „iskakanjem iz šina“ :95s: zbog ili nedostatka informacija ili pak pogrešnih informacija :m2:

Danas će dan biti okrenut praktičnom, jednostavnom, materijalnom delu našeg života :m8: 

Planiraćemo i organizovaćemo svoje finansije, plaćati račune, razmišljati o nekom kreditu ili pozajmici :no_idea: (što nije preporučljivo, barem dok Merkur je u :retro: hodu) :bignono:

Bićemo okrenuti jednostavnim ciljevima, obezbediti sebi i dragim osobama ono osnovno za život :rh: omogućiti im da se osećaju sigurno i voljeno :happy4: 

Razgovori oko novca, hrane, odeće, pregovaranja & cenjkanja oko nekih profitabilnih ugovora, savetovanje sa stučnim licima vezano za neke dugove & kredite :tel:

U popodnevnim časovima možemo biti po malo šušumigasto raspoloženi :2lude: ali taj kišni oblak će brzo proći i osetićemo nove energije Mesec u Blizanci u kombinaciji sa Hiron iz Ovan koje će nam vidno popraviti raspoloženje  :balonce:

U večernjim časovima ćemo tako razmenjivati ideje & planove & želje sa osobama od poverenja :tesi1: u cilju da posavetujemo ili dobijemo savet „kako i šta dalje“ vezano za neke svakodnevne obaveze i probleme sa kojima se suočavamo :tesi2:

Što se zdravlja tiče :lupa: danas na „tapetu“ će biti gornji deo pluća, krvna slika, pritisak, hormoni, holesterol, mučnine, glavobolje, kao i :abre2: problemi sa vidom, zubobolje, pojačana kiselina u želucu, ali i problemi sa :dim4:

Minerali dana su hijacint i citrin :100s: a od eteričnih ulja, dobro dođu lavanda, sandal i jasmin :88s:

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.