Utorak 05. Mart 2019.

Utorak
05-03-2019
dan Marsa

Сродна сликаNoć nam počinje sa Mesecom na poslednjim stepenima Vodolije, koji će u toku noći imati 150° sa Severnim Mesečevim Čvorom i oko 9h imati 60° sa Uranom i posle toga preći u znak Riba {i tako početi da se priprema za nastupajući Mlad Mesec sutra} i to će mu biti danas ceo posao, jer do kraja dana neće imati ni jedan više aspekt.

Merkur samo što nije krenuo retrogradnim hodom {konkretni rikverc kreće isto sutra oko 14h30, u egzaktnom trenutku kada Uran bude ušao u znak Bika i par sati pre zenita Mladog Meseca}

Сродна сликаPa tako, noć i snovi će nam biti uslovno rečeno u nekakvom praznom hodu, tj vrlo vrlo čudni, ali opet, biće ispunjeni svim i svačim, uz povremeno ili naše naglo buđenje ili naglo menjanje same tematike.

Ali, ma koliko zbunjujući bili, snovi su prekognitivni i imaju važnu poruku i vrlo je moguće da ćemo ih i sami vrlo brzo protumačiti kada se budemo probudili, a mogu biti vezani za nešto ili nekog iz bliže prošlosti, sa čim nismo do kraja rasčistili neke začkoljice.

Pa tako, u toku prepodneva sve dok Mesečak ne bude promenio znak, možemo biti po malo brzopleti i impulsivno da odreagujemo u toku nekog razgovora, ali na sreću, ipak će se »stišati strasti« i biće moguć nekakav dogovor. Posle toga, promena raspoloženja, određena dekoncentracija i usporeno reagovanje, sušta suprotnost od prepodnevne dinamike.

Резултат слика за daily lifeNa sreću, 1. dekada znaka Riba kroz koju će sve do kraja dana Mesečak da prolazi, pod vladavinom je Saturna, pa ćemo ipak, uspevati da se saberemo i organizujemo i dovršimo naše privatne & poslovne obaveze do kraja.

Kako vreme bude odmicalo, tako će nam se emocije stišati i razum će polako da hvata zamajac.

Zbog ovog zaglavljenog Merkura koji nije ni tamo ni ‘amo, moguće je da ćemo neke stvari ili voljno ili prinudno morati da odložimo za »neki drugi dan«, ali će to na neki način svima da »ide na ruku« {i sit vuk, i sve koze na broju… ili kako već ide ta poslovica…}

Резултат слика за daily lifeMoguće je da ćemo u toku dana na žalost imati bliski kontakt sa osobama koje nisu ni tolerantne, koje su vrlo svojeglave, neljubazne i extremno uskogrudih shvatanja, što ne samo u nama može da probudi neraspoloženje, već i da nam obori i onako slabašan optimizam i volju.

Takođe, negativna strana ovog dana je nedorečenost, u bilo kom pogledu & smislu & pravcu & opciji & mogućnosti {po sistemu »ko gluv na telefon«}

U večernjim časovima moguće je da će doći do određene kulminacije negativne energije i preporučljivo je da u tom periodu budemo sami sa sobom, da neko ne bi {nepotrebno} stradao.

Сродна сликаŠto se zdravlja tiče, naravno da će na snazi biti ovaj Mesec u Ribama {u Saturnovoj dekadi} pa ćemo tako imati problema sa stopalima, žlezdama, limfnim čvorovima.

Takođe, možemo imati problema i sa slabim imunitetom, koji može da dozove ili prehladu ili virus, a moguće je i da će danas metereopate, srčani bolesnici, asmatičari imati posebno problema, pa je preporučljivo da se vodi računa o lekovima i ishrani.

Резултат слика за crystalsAko je moguće ubacite neko voće ili morske plodove u današnji meni, a zbog zadržavanja vode u organizmu, preporučljiv je neki čaj za izbacivanje vode ili detoksikaciju.

Minerali i kristali koji mogu danas koliko toliko da pomognu su : mermer, beli koral, planinski kristal.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.