Tišina je nekad najglasniji odgovor

Mlad Mesec
06-03-2019 Bgd 17:03 
na 15° Riba

horoscope-chart4-700__radix_6-3-2019_17-03


6bad4c0f847c01d31a176d4dc57832ed15° Riba se povezuje sa Sabijskim Simbolom pod nazivom »U tišini, tokom učenja, kreativna osoba doživljava nalet inspiracije«

Osnovno značenje ovog Sabijskog Simbola je : oslanjanje na unutrašnju inspiraciju & unutrašnji glas, koji će voditi osobu dalje kroz život.

Te će tako ova postavka Mladog Meseca u narednom periodu da nam donese mogućnost da na kreativan način pronađemo rešenja za neke od problema koji nas muče već neko vreme.

Isto tako će nam omogućiti da u narednom periodu nam se na lep, spontan, način probudi & pojača intuicija, tj naš Unutrašnji Glas {na koji smo možda zaboravili ili smo ga dosta zapostavili} i da nam ojača povezanost sa Višim Kosmičkim Silama {posebno preko snova}

ed7799ec4b62dee00b8b796fdb616965Ovaj Mesečak je i u 0° sa asteroidom Vesta, rimskom boginjom doma, porodice, srca & Duše.

Isto tako, Vesta se povezuje i sa Unutrašnjim Ognjom, ona donosi posvećenost, duhovno opredeljenje, upravljanje {Kundalini} energijom, pa tako i sexualnošću, ali i fokusom, kontrolom, uverenjima & ubeđenjima, integritetom & časti & vrlinama & istinom.

Te će tako Mesečak u narednom periodu sa ovom Vestom, pojačati i naša osećanja i emocije, a i staviti naglasak na partnerske odnose, naravno {jer se i ovako ova konjukcija i nalazi u tranzitnom 7 polju} te ćemo biti u prilici ili da započenemo neobičan odnos sa nekim, ili pak da trenutan odnos ojačamo {barem što se tiče iskrenih emocija i konkretnog fizičkog slaganja} ali isto tako da saznamo neke istine vezane za nama drage & bliske osobe.


eriA isto tako, ovaj Mesečak ima i 0° sa fixnom zvezdom Achernar {sazvežđe Eridanus ~ usta reke tj izvor} koja se smatra izuzetno duhovnom fixnom zvezdom, jer donosi sve pozitivno kroz praktikovanje duhovnih & verskih običaja & obreda.

Ovo je zvezda znanja i nauke takođe, velikih životnih promena, dalekih putovanja, ali naravno {kao i svaka fixna zvezda} ima i svoju nezgodnu stranu, jer donosi probleme sa vodom – poplave, brodolome, davljenja…

Ili pak, u svakodnevnom životu, jednostavno problem u domu sa vodom, vlagom, posudama koje u sebi imaju puno vode, ili pak u organizmu problem sa održavanjem balansa vode, pa tako ova fixna zvezda štetno utiče na zdravlje srčanih & bubrežnih bolesnika, kao i dijabetičara…


AlsuhailDodatno. tranzitni Asc će biti na 11° Device, gde se nalazi fixna zvezda Alshuhail sazvežđe  Lambda (λ) Vela – brod Argo Navis .

Pa će tako ova fixna zvezda koja se vezuje za prosperitet, promenu mesta boravka, putovanja ~ kako fizička tako i duhovna, i realno ima vrlo sličnu simboliku sa Achernarom, iako se nalazi nasuprot nje, jer je povezana i sa nesrećama vezanim za vodu, imati velikog udela & uticaja na naš život u narednom periodu.

Ovaj Mesečak koji će se naći prekoputa ove fixne zvezde na tranzitnoj osi 1/7 polja, će tako imati prilike i da nam omogući i putovanja kroz razne dimenzije materijalnog i duhovnog u narednom periodu i kao i sve ostalo, apsolutno stavlja akcenat na prvenstveno Duši & Veri koju treba u narednom periodu da preispitamo & ojačamo {jer ova fixna zvezda nema samo 180° sa Mladim Mesecom, već i sa Neptunom} ali i na konkretne fizičke promene {vezane za telo, ali i za mesto boravka}


I tako… ovaj Mladi Mesec u Ribama će imati pune ruke posla u narednom periodu. Em će kanalisati energije Neptuna, em će kanalisati energije Veste i Achernar, em će kanalisati energije i Alshuhali u isto vreme, a i da usmerava energije Sabijskog simbola ka nama.

Tako, biće vrlo važno gde će se naći ovaj Mesečak u natalnom čartu. Ako se ovaj Mesečak bude našao u :

•○• 1-5-9 polju •○•
~ naredni period će staviti akcenat na radu na sebi, vrlinama & manama, ponašanju & temperamentu, uverenjima, Veri, Duhovnosti, ljubavi & davanju & primanju, pojačano interesovanje za Ezoteriju & Divinaciju, kao i kontaktu sa Višim Kosmičkim Silama kroz meditaciju & snove.

•○• 2-6-10 polju •○•
~ naredni period će staviti akcenat na materijalnom, konkretnom, svakodnevnom životu, organizaciji bliže budućnosti, posebno što se tiče (ne)pokrentne imovine, poslu & karijeri, pronalaženju novih životnih ciljeva i regulisanju zdravstvenih problema, kao i konkretizaciji svih profitabilnih izvora prihoda.

•○• 3-7-11 polju •○•
~ naredni period će staviti akcenat na međuljudske odnose, bilo koje vrste : rodbinski, prijateljski, partnerski, a takođe, stavlja akcenat i potencijalne velike životne promene {tipa promene društvenog statusa, braka, preseljenja} i mogućnost rada & ostvarenja želja & planova & ciljeva, promene okruženja, kao i samog Životnog Puta.

•○• 4-8-12 polju •○•
~ naredni period će staviti akcenat na psihološki momenat osećanja pripadanja nekome & nečemu, tj akcenat na urođenom ljudskom osećanju postojanja & bistvovanja, kao i života u globalu tj prolaznosti života {smrti} kao i prolaženje kroz teške životne momente gde su patnja & bol & odricanje od onoga što je važno & bitno & voljeno, jedini način prevazilaženja tih situacija {tj period rešavanja karmičkih grešaka}Golden Fish by ldiehlNAPOMENA

Naslovna slika teksta je modifikacija preuzeta sa interneta, a original je :

• Golden Fish by Idiehl @ DeviantArt • 

https://www.deviantart.com/ldiehl/art/Golden-Fish-161423948

Fantastična umetnost koja ostavlja bez daha i dodatno na lep način se uklapa sa simbolikom samog Meseca u Ribama ~ http://www.ldiehl.com/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.