Nedelja 03. Mart 2019.

Nedelja
03-03-2019
dan Sunca

Резултат слика за night moodNoć nam počinje sa simpatičnim druženjem Mesečka sa Venericom na 1° Vodolije. Sve do uveče, Mesečak će putovati 1. dekadom Vodolije (i biti pod utiskom Venere koja vlada tom dekadom)

Ali kako bude zakoračio u 2. dekadu (kojom vlada Merkur) tako će se susresti preko 90° sa Marsom iz Bika (koji se nalazi upravo pak pa u Mesečevoj dekadi) te ća malo on da mu pokvari raspoloženje, te će tako ostati malo namrgođen sve do kasno u noć (posebna mrgud faza će biti jer sam Merkur u čijoj je dekadi je potpuno skoro stao sa svojim kretanjem, jer za 2 dana kreće retrogradno)

Резултат слика за night dreams pinkSnovi će naravno biti pod uticajem ove Mesec 0° Venera u Vodoliji, a posebno jer će ta 0° imati i društvo fixne zvezde Altair.

Snovi će nositi sa sobom puno emocija, atmosfera u snovima će biti prijatna, prava sanjarska, ali će ipak postojati određeni »zvrk« koji će unositi određenu zbunjenost i nemir.

Bićemo svesni da sanjamo, ali će snovi biti toliko živi i opipljivi, da ćemo možda poželeti i da se ne probudimo. Snaga snova će dodatno da bude pod uplivom Altair fixne zvezde (Alpha (α) Aquila sazvežđe) te nam u snove može doneti tako zajedno sa Mesecom i Venerom lokacije na kojima u realnom životu nikada nismo bili, ali u snu nam deluju tako poznato i blisko.

Sve će naravno biti pojačano jer se dodatno i približava Mlad Mesec u Ribama (06-03) Poruka sna će biti ~ ono što si naučio u prošlosti, primeni u sadašnjosti, kako bi promenio budućnost.

Сродна сликаU toku dana će tako da imamo prilike da kroz kreativan i pozitivan stav odradimo sve (ne)omiljene svakodnevne (ili pak poslovne) obaveze, i čak da nađemo vremena da pomognemo nekome. Velika pozitivna energija koja se razmenjuje, posebno sa ženama, razvijaće u nama samopouzdanje i bolje samovrednovanje i ta energija će biti toliko jaka, da ćemo svojim ponašanjem biti na neki način »provodnik« i bićemo u mogućnosti da poboljšamo samosvest i drugih oko nas.

Резултат слика за argumentAli, predveče i uveče, može se desiti da naglo opadne nivo tih poztivnih energija i da umesto lepog samopouzdanja i verovanja u sebe, najednom samo krene nervoza, sumnja, pa čak i teranje inata & tvrdoglavljenje oko najbezveznijih sitnica.

Negativne energije će se pojačavati u toku večeri, pa je moguće da ćemo hteli & ne hteli, da uletimo u par rasprava, koji mogu da se rasplamsaju i u svađe.

Takođe, možemo čuti neke vesti koje će nas jako razočarati & iznervirati, te ove negativne energije će imati odličnu »bazu« da probude u nama čak želju za pakosnim ili osvetoljubivim postupcima.

Сродна сликаŠto se zdravlja tiče, u toku dana moguće je da će generalno opšte stanje biti zadovoljavajuće.

Generalno, sve će ići u pravcu obezbeđivanja onih osnovnih »sitnica koje život znače« (gde spadaju sokići, kafe, pića, grickalice, soul-food…) a i generalno u toku dana i jeste prilika da ugodimo sebi (ali ne smemo da preteramo)

Сродна сликаU večernjim časovima pak, može se pojaviti nagli pad snage & volje, te tako i problemi sa raspoloženjem, varenjem & kiselinom u želucu, debelim crevom, a takođe su čak moguće povrede & posekotine, pa se zato pripazite.

Резултат слика за crystals oilsMinerali & kristali & eterična ulja koja mogu da pomognu danas su : aragonit, andaluzin, hrizopraz, belomorit, ametist, plazma, mlečni opal, žadeit, akvamarin, esencija limuna, pomorandže, cimet, kedar, muškatni orah i karanfilić. Takođe, mirisna kupka može itekako pomoći oko »punjenja baterija« na kraju dana.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.