Subota 02. Mart 2019.

Subota
02-03-2019
dan Saturna

Related imageNoć nam kreće sa Mesečkom u 3. dekadi znaka Jarca (koja je pod vladavinom Sunca) kod fixne zvezde Deneb El Okab, i koji će imati u toku noći 0° sa Plutonom.

Tek oko podne Mesečak se preko 0° druži sa Južnim Mesečevim Čvorom i uveče preko 60° sa Merkurom i 90° sa Uranom.

Merkur je u društvu fixne zvezde Azelfafage, a Venera u društvu Aladfar, dok je Mars u društvu fixne zvezde Achird.

Posle 20h Mesečak ulazi u znak Vodolije i do kraja dana {tj večeri} družiće se preko 60° sa Hironom i preko 0° sa Venerom.

Dinamična noć, ali i zanimljiviji snovi. Naravno da će zbog Mesec 0° Pluton težina ovih snova biti vrlo velika, ali sama fabula će biti za divno čudo, vrlo jednostavna ali… po malo mračna… nešto tipa filmova Tima Burtona… teška tematika, ali sa nekakvim, neobičnim, happy end-om…

Na neki način, ova konjukcija će doneti prekognitivne snove, možda čak opet i tepelatske snove. U svakom slučaju, imaju jasnu poruku Viših Kosmičkih Sila, ali je ona lična za svakoga od nas {tj moraćemo sami da tumačimo simboliku}

Image result for karmic lessonPozitivna strana ovog Saturnovog dana je ta što ćemo imati jasnu viziju svega onoga što želimo da postignemo, dobra koncentracija koja će nam dati priliku da vrlo brzo dođemo do željenog cilja. Dan kada ćemo imati prilike da pomognemo i učinimo važan, a za nekoga i sudbonosni plemeniti čin dobrote.

Mnogi od nas u toku današnjeg dana će doneti bitne i karmičke odluke koje će im vrlo brzo promeniti život. Danas je povoljan dan da se ispravljaju prošlo životne greške, i na taj način poboljša sadašnja Karma, kao i Karma za sledeći život.

Related imageNegativna strana ovog dana je želja za savršenstvom i preterano trošenje kako mentalne, tako i fizičke snage na, uzaludni, pokušaj da se ona dostigne. Zbog nemogućnosti da isteramo »mak na konac« može da se desi da se javi konfuzija i netolerancija, kako prema sebi, tako i prema drugima, a možda čak usled stresa nam popusti imunitet…

Danas bi trebalo da obratimo pažnju s kim sklapamo dogovore i kome obećavamo nešto, jer je moguće da će se kasnije sve to pretvoriti u »mač sa dve oštrice« i mnogi, pa i mi, mogu biti povređeni kasnije…

Related imageŠto se tiče zdravlja, potencijalni problemi sa telesnom temperaturom, tankim i debelim crevom, cirkulacijom, bolovima u zglobovima i trnci u listovima nogu. Takođe, pripazite se povreda, padova ili upale mišića.

Minerali & kristali koji mogu povratiti imunitet i pomoći oko »punjenja baterija« su crveni koral, ljubičasti prozračni ametist, smaragd, selenit, adular, roze i malinasti kvarc, caroit, lazurit, malahit.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.