Četvrtak 28. Februar 2019.

Četvrtak
28-02-2019
dan Jupitera

Related imageNoć nam počinje sa Mesečkom na zadnjim stepenima znaka Strelca, koji se raspravlja preko 90° sa Merkurom iz Riba, koji i dalje pije kaficu preko 60° sa Venerom iz Jarca. U toku noći, pored zenita između Sunca iz Riba i Marsa u Biku, pred zoru, Mesečak će se družiti preko 120° sa Uranom iz Ovna i posle toga preći na kratko u Prazan Hod i zatim preći u znak svog izgona, znak Jarca.

Related imageSnovi će biti posebno živi i neobični, raznovrsni i ispunjeni brojnim scenama i detaljima. Mogu se pojaviti simboli tipa : truba, suncokret, galeb, strela & luk, ili pak vozovi, brodovi, kristali, stara arhitektura…

A može se desiti da neko koga mi sanjamo, sanja i nas (telepatski snovi) Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će biti vrlo praktična, tj jednostavna ~ rešenje za neki problem vezan ili za posao ili pak za zdravlje.

Related imageOd ranog jutra, Mesečak je u 1. dekadi znaka Jarca, i tu će ga na »zicer« dočekati preko 90° Hiron iz Ovna, ali oko podne će se lepo družiti preko 60° sa Suncem, te će nam jutro & prepodne proteći u organizaciji današnjeg dana, brzinskom ispijanju »prve jutarnje« i stizanju na vreme na posao.

Takođe, na snazi će i dalje da bude 60° između Sunca i Marsa, pa ćemo tako današnji dan provesti u kreativnom radu & stvaranju, jer do kraja dana & noći, naš Mesečak će polako da pluta po 1. dekadi Jarca i neće imati ni jedan drugi aspekt.

Image result for dreams nightPozitivna strana ovog Jupiterovog dana će biti upravo pod njegovim uplivom, jer 1. dekadom znaka Jarca vlada ~ Jupiter {koji je na našu sreću u sedištu trenutno}

Tako, danas će dan biti ispunjen kontaktima sa dobrim i vrednim ljudima, moralnim, gostoljubivim i simpatičnim osobama. Radna atmosfera može biti lepa {normalna} a čak povremeno će se provlačiti i smeh & humor. Takođe, dan kada ćemo imati prilike da na diplomatski, ali i dominantan i argumentovan  nači pažemo & dokažemo sebe ne samo na radnom mestu, veći i u domu & članovima porodice.

Related imageNegativna strana ovog dana, s obzirom da ovaj Mesečak neće imati aspekte, a nalazi se u znaku svog izgona, će tako biti i određena sumnja u sopstvene vrednosti, ciljeve i želje. Možemo u vrlo važnim trenucima da postanemo neodlučni i uplašeni, pa da ili odložimo ili čak odbijemo neku vrlo dobru & povoljnu ponudu.

Takođe, možemo izgubiti takt & moć prilagođavanja u nekim trenucima, što naravno za sobom može da donese komplikacije, kako na radnom mestu, tako i u domu {posebno sa muškim članovima} Isto, letenje iz krajnosti u krajnost u ponašanju nam danas neće biti strano, pa moramo da se potrudimo iz petnih žila da to izbegnemo, jer zbog toga može doći do nekih težih nesporazuma, pa čak i svađa.

Related imageŠto se zdravlja tiče, današnji dan će staviti fokus na bržem »pražnjenju baterija«, osećanju kako fizičke, tako i mentalne iscrpljenosti, koji sa sobom mogu da donesu neraspoloženje, ili pak ankcioznost. Ishrana treba da bude disciplinovana i organizovana, bez mnogo slatkiša, sokova, kafe ili alkohola.

Related imageTakođe, treba smanjiti unos ugljenih hidrata, masti i visoko-kalorične hrane, a najbolje bi bilo da se konzumira hrana koja može da pomogne oko detoksikacije organizma.

Preporuka je da se danas nose kristali tipa opal, mesečev kamen, hematit ili crveni koral, ali i poludrago kamenje tipa granat, akvamarin, čaroit, dijamant, smaragd, zeleni i crni turmalin, magnetit, ili azurit.

Ako ste u mogućnosti, unesite sveži miris sandalovine u svoj dom i tako ga pročistite od negativnih energija.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.