Sreda 27. Februar 2019.

Sreda
27-02-2019
dan Merkura

Image result for night dynamic dreamsNoć počinje energijama i Sunca & Marsa i energijama Merkura & Venere, a i Mesečka u 2. dekadi znaka Strelca, koji će malo da se u toku noći svađa sa Neptunom. Popodne, Mesečak će se družiti sa Jupiterom, pa će mu se raspoloženje popraviti, a pred sam kraj dana, duboko u noć, započeće filozofsku raspravu sa Merkurom.

Snovi će biti apsolutno u energijama same simbolike Meseca (jer on vlada 2 dekadom Strelca) te će nam tako noć i sami snovi biti ispunjeni pravim malim avanturama Indijane Džounsa, Put u Središte Zemlje ili pak moja omiljena Karik i Valja (za ove mlađe ~ ista priča ~ Draga Smanjio sam Decu) Ok, možda ne baš toliko živopisno, ali sigurno će biti zanimljivi snovi.

„Danas se sanjaju ostvarljivi sni, koji ukazuju na put duhovnog progresa. Na primer, ukoliko sanjate neprijatan san, to svedoči o tome, da vi ne izvršavate svoju namenu koju vam je Sudbina namenila. Vama je dato više, nego što radite. Preispitajte svoj odnos prema životu i sebi.

Tog lunarnog dana možete sanjati san koji vas upozorava, koji govori da su vas obuzele tamne sile. Da bi neutralizovali njegovo dejstvo, kad se probudite tri puta izgovorite: “Kuda noć, tuda i san“. Posle toga otvorite i česmu sa hladnom vodom, nagnite se prema mlazu vode i šapatom ispričajte san. On će se saprati zajedno sa vodom. Na kraju pročitajte molitvu “Oče naš“.“
~ odlomak iz „Lunarnog Kalendara“ G. P. Malahova

Related imagePozitivna strana ovog dana kako zbog same postavke Meseca u Strelcu koji hrli u zagrljaj Jupiteru, tako i zbog Sunca iz Riba koje ima lep 60° sa Marsom iz Bika, danas ćemo imati osećaj velike snage i otpornosti, bićemo vrlo prilagodljivi čak i vrlo neplaniranim situacijama (koji će itekako biti) a takođe dan kada ćemo moći na lep skoncentrisan i po malo tvrdoglav način da isteramo »mak na konac« tj da dođemo do željenog cilja.

U isto vreme, bićemo u mogućnosti i da spojimo lepo i koristno i da čak ugrabimo par puta u toku dana svojih »5 minuta«.

Image result for dominoS druge strane, one negativne, dan kada nam slede emotivni usponi i padovi i veliki emotivni izazovi. Možemo se prevariti i popustiti sami sebi u jednom trenutku, a u isto vreme biti vrlo zahtevni i strogi prema nekome iz naše okoline.

Moramo da vodimo danas računa da nas ne ponesu emocije i subjektivni način razmišljanja, jer nam to danas ni malo ne treba, jer će to dovesti do »domino efekta« nagomilavanja i prevazilaženja svake mere u novonastalim situacijama (da ne kažem, problemima)

Image result for crystalsŠto se tiče zdravlja, i ono će biti na udaru emocija, oscilacije hiper-sreće i hiper-očaja. Pored toga, postoji mogućnost problema sa holesterolom, krvnom slikom, pritiskom, ali isto tako i problemi sa venama i cirkulacijom, kratkotrajnih bolova u kukovima i butinama.

Ishrana bi trebalo da bude jača, ali umerena, sa dodatkom nekog voća koji u sebi sadrži C vitamin, ili pak klasična zamena kroz šumeće tablete.

Minerali & kristali dana koji mogu da obnove imunitet i snagu tela su : tigrovo (riđe) oko, sokolovo (golubije i plavo) oko, mačije (zeleno) oko, irazem- poluprozračni zeleni kamen( kamen Salamandre) a da bi povratili svoj unutrašnji mir, trebalo bi da iskoristimo esencijalna ulja tipa : timjana,bosiljka i slatke pomornadže.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.