Ponedeljak 25. Februar 2019.

Ponedeljak
25-02-2019
dan Meseca

Image result for starry nightNoć nam počinje sa energijama 2. dekade Škorpije kroz koju pospani Mesečak šnjura. Taman je završio aspekt sa Neptunom i Saturnom i polako kreće ka aspektu sa Plutonom i Venerom, sa kojima će se družiti ujutru, kad pređe u 3, dekadu Škorpije, dok bude ispijao »prvu jutarnju« uz fixnu zvezdu Unkalhai.

U podne, sklopiće 120° sa Merkurom i 60°/120° sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom (Veliki Vodeni Trigon ~ Mesec & Merkur & SMČ ) i posle toga polako kreće u PH. Pred kraj dana će polako da pređe u znak Strelca i tako će nam doneti nove energije koje će nas lepo uspavati.

Related imageSnovi će biti na relaciji kreativnih, snažnih simbola prenesenih iz realnog života i skrivenih, podsvesnih, čežnji & želja. Kada se budemo probudili, intuicija će nam pomoći da proniknemo u poruke koje nam šalju Više Kosmičke Sile.

Vrlo verovatno, poruka (poruke) će biti vezane za našu finansijsku situaciju ili pak neki problem koji imamo na radnom mestu (ili pak sa starijim članom porodice)

Image result for charlie chaplin workU toku dana imaćemo prilike da iskoristimo svoje potencijale i da kroz naglašenu kreativnost lako odrađujemo svoje privatne & poslovne obaveze i da na neki način malo razmrdamo i obojimo sivu svakodnevnicu.

Prijatni kontakti sa zanimljivim i neobičnim osobama, spontano uspostavljanje novih prijateljstava. Emotivni razgovori & savetovanja, a i pojačana harizma u odnosu na suprotan pol.

Image result for charlie chaplin quarrelS druge strane, negativne, moramo da se pripazimo da pod uticajem emocija ovog Velikog Vodenog Trigona, ne protumačimo nešto pogrešno i da obratimo pažnju na poruke koje se »čitaju između redova«, jer će danas biti baš puno čitanja…

Takođe, mogući su kontakti sa vrlo neodgovornim osobama, koje se dosta razmaženo i lenjo ponašaju, a koje će pokušati da svale svoju ili krivicu ili odgovornost na nas, ili pak da započnu (besmislenu, ne-argumentovanu) kavgu sa nama.

Image result for reading between the linesTako, ovaj dan jeste za obavljanje svih privatnih & poslovnih obaveza, ali dan nikako nije za pregovore & sklapanje ugovora.

Takođe, dan jeste dobar da saosećamo i pomažemo nekome kome je pomoć preko potrebna, ali u isto vreme, moramo da se pazimo i da svojim ponašanjem ne odašiljemo pogrešne vibracije (tj da naše ponašanje se ne protumači pogrešno)

Image result for friendship partyU popodnevnim i večernjim satima, dok Mesečak bude se šunjao kroz zadnje stepene znaka Škorpiona, i tamo pred kraj bude u društvu fixne zvezde Bungule (mnogima poznata i kao Tolian, Alpha (α) Centaurus sazvežđe)

Uz Mesečak Bungula može da nam s jedne strane donese zanimljivo veče ispunjeno lepim druženjem sa prijateljima, ali u isto vreme i preterivanje u »iću i piću« pa kao za rezultat da rasplamsa strasti različitih mišljenja, i da nas tako u isto vreme posvađa sa njima.

Image result for doctor healthŠto se tiče zdravlja, danas na tapetu će biti zbog upravo ove 3. dekade Škorpiona (kojom vlada Venera) opet uro-genitalni deo tela, negativne emocije i pesimizam takođe mogu da utiču na raspoloženje (ali i na libido, koji će isto tako danas da bude čudno izražen)

Paralelno, mogu se javiti problemi sa bolovima u krstima, ili zglobovima (a možda čak i korenu zuba) Prolazni problemi sa nesvesticom i krvnim pritiskom. Minerali & kristali koji mogu da poboljšaju imunitet su : plavi ahat, modri safir, plavi japis, svetloplavi nefrit.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.