Nedelja 24. Februar 2019.

Nedelja

24-02-2019

dan Sunca

Резултат слика за night dreamsNoć nam počinje sa zanimljivim kombinacijama energija koje će Mesečak iz Škorpiona stvarati kako kroz 120° sa Suncem iz Riba, tako i preko 180° sa Marsom iz Bika. Sve do kasno uveče, Mesečak će se šnjurati po 2. dekadi Škorpiona, pa će ondak imati i 120° sa Neptunom iz Riba i 60° sa Saturnom iz Jarca.

Сродна сликаSnovi će biti teški i mrači (ne mora baš da budu „u mraku“ ali će nositi sa sobom takav osećaj) Neretko, u snovima se pojavljuju pokojnici, mračne sile, insekti, mulj, blato, prljava voda, mračne ulice, čudni & opasni ljudi.

Možda i neće imati neku baš važnu poruku, ali kada se budemo probudili, imaćemo osećaj da je poruka ipak bila tu negde, ali se mi nećemo sećati možda za baksuz čak ni delića tog sna. 

Резултат слика за emotionsKada je tranzitni Mesec u Škorpionu, iako u znaku svog pada, i još na spaljenom putu, nam donosi pojačane emocije i osećanja, subjektivnost i stalnu unutrašnju borbu razuma i emocija, kao i buđenje straha da ne napravimo pogrešan korak ili grešku (u bilo čemu i u odnosu sa bilo kim)

Резултат слика за emotionsTako, i ova Nedelja će isto da nam protekne u oscilaciji raspoloženja, ali teško da će tu biti nekih previše pozitivnih osećanja, već onih setnih, nesigurnih, dubokih, neistraženih, povremeno jako zastrašujućih (kako za nas, tako i za bliske osobe iz naše okoline)

U popodnevnim i večernjim satima, kada ovaj Mesečak bude sklopio aspekt sa Neptunom i Saturnom, ova oscilacija će se još više osetiti, te ćemo zajedno sa našom napaćenom Dušom, da se borimo sa nemirnim morem i da potajno strahujemo da ćemo opet da potonemo u dubine mora, gde nas možda neće pronaći (a nemamo dovoljno ni volje ni snage da se sami izborimo da izronimo na površinu)

Резултат слика за emotionsVeče i deo noći će tako u nekakvom samovanju, ćutanju, razmišljanju… a možda i ponekoj suzi, koja će se iskrasti iz oka i zadržati se na uglu prikrivenog osmeha naših sećanja, dok budemo razmišljali o tamo nekome ko je umeo samo svojim pogledom da nam otera sive oblake i tešku kišu koja u ritmu našeg umornog srca nam pada na našu Dušu.

Сродна сликаŠto se zdravlja tiče, danas na tapetu mogu biti ishrana & varenje, problemi sa crevnim resicama & debelim crevom, pa su mogući propratni efekti u vidu nadimanja i „puštanja vetrova“.

Ponovo se može javiti metereopatija, uz dozu većeg neraspoloženja. Moguće je da ćemo povremeno imati problema sa održavanjem balansa vode u telu, ali u isto vreme je moguće da će se pojaviti i problemi sa pečatima po koži, suva koža & kosa, bolne zanoktice, problemi sa potkožnim bubuljicama ili pak neočekivanim znojenjem (i pojačanim „mirisom“ istog) Minerali dana koji mogu puno pomoći u dovođenju harmonije našeg imuniteta danas su : pirit, cirkon, avanturin, obsidian.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.