Četvrtak 21. Februar 2019.

Četvrtak
21-02-2019
dan Jupitera

Image result for sleepNoć nam počinje sa Mesecom koji je ušao u 3. dekadu Device, koji samo što je završio 90° sa Jupiterom iz Strelca i ide ka 120° sa Plutonom iz Jarca, a u toku prepodneva će imati 60°/120° sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom. Popodne ulazi u znak Vage i tu ga čeka 180° sa Hironom, a predveče i uveče će imati 150° prvo sa Suncem iz Riba, a posle toga sa Marsom iz Bika.

Danas se preporučuje manje spavanja, inače se možemo probuditi u »slomljenom« stanju. Snove, koje budete snivali noćas, treba oslušnuti i po mogućstvu zapamtiti svaki detalj, jer oni nose važne poruke Viših Kosmičkih Sila. Najverovatnije je da će tematika snova da bude vezana za nešto što vam je vrlo važno, tj bitno u životu, a vezano je za materijalnu & stambenu sigurnost & komfor, ili pak je poruka vezana za naše zdravlje (koje baš i nije najbolje u poslednje vreme, verovatno)


Related imageDanašnji dan će nam biti klackalica između razuma i osećanja. U jednom trenutku ćemo prvo odreagovati vrlo racionalno i logički, i u sekundi će nam se probuditi osećanja i sve nam pokvariti.

Dan je povoljan da se bude direktan, elokventan i fokusiran na ciljeve. Puno koristi ćemo imati od analitičkog i po malo instinktivnog načina razmišljanja. Svakodnevne obaveze kako poslovne, tako i one po kući, ići će vrlo lako, jer ćemo danas imati dovoljno snage & volje & motivacije da ih sve odradimo kako treba.


Image result for selfish peopleS druge strane, moguće je da ćemo danas da dođemo u kontakt sa vrlo sebičnim ljudima, koji će pokušati da nas iskoriste zbog svoje bolesne ambicije. Odnos sa svim autoritetima može biti dosta »povuci-potegni« jer će se oni ponašati vrlo grubo i kritički prema nama. Takođe, mogući su i problemi u partnerskim odnosima, jer može se pojaviti  i nerazumevanje i nestrpljenje od strane partnera(ke)


Image result for healthŠto se zdravlja tiče, danas će na udaru prvenstveno da bude uro-genitalni deo tela. Osetljive tačke su bubrezi, koža, bešika, želudac, vene, jetra, žuč, donji deo kičme i mišići. Takođe, mogu se javiti i reumatske upale, problemi sa šećerom, kamenom u žuči ili bubrezima. Danas se ne preporučuje crveno, ni masno meso u ishrani, samo teletina, živina i riba sa što više povrća, sa što manje začina, posebno soli. Minerali dana su : prozračni ametist, vranino & sokolovo oko, cirkon i hematit.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.