Sreda 13. Februar 2019.

Sreda
13-02-2019
dan Merkura

Сродна сликаNoć nam počinje Mesecom u Biku koji sem 60°/120° sa SMČ JMČ i 60° sa Hironom u toku noći, nema ni jedan drugi aspekt sve do 11h.

Snovi će na neki način da budu pokazatelji onoga do čega nam je jako stalo da imamo ili postignemo u životu i što nam u realnosti predstavlja određenu »rak ranu«. Ove snove možemo čak da okarakterišemo i kao karmičke snove, u kojima nam se na kratko, pruža uvid u željeno rešenje & odgovor.

Резултат слика за forgive3. dekada Bika kroz koju prolazi Mesečak i nije baš najbolja, jer u sebi ima par teških {i opasnih} fiksnih zvezada {Algol, Plejade…} pa tako danas ne bi trebalo da ispoljavamo previše emocije {tj trebalo bi da ih nekako držimo pod kontrolom, bilo pozitivne, bilo negativne} i dan kada bi trebalo da imamo razumevanja za tuđe probleme i čak ako možemo da oprostimo onima koji su se ogrešili o nas {jer ćemo tako poboljšati svoju Karmu}

Od podne, kreću nove energije Meseca u 1. dekadi Blizanaca, kao i popodne Mars 0° Uran na 29° Ovna i uveče Mesečev 90° sa Merkurom iz Riba.

Dan će nam tako biti prepun ideja, misli, informacija. Ali, u isto vreme koflikt koji se javlja između straha od poraza i propuštene šanse i s druge strane stava o sopstvenim vrednostima, koji može da nam »pomrsi konce« i spreči nas {makar na kratko} da odradimo sve što smo isplanirali za danas.

Резултат слика за natureDan kada moramo da budemo staloženi, skoncentrisani i pedantni, da poštujemo pravila i propise i da se ponašamo u skladu sa očekivanjima i tradicijom, jer u suprotnom možemo da upadnemo u vrtlog osuđivanja i konflikata, jer će danas posebno sebičnost, egoizam, netrpeljivost i bezosećajnost da dominira kod mnogih ljudi oko nas.

Što se tiče zdravlja, dan povoljan za prirodne lekove, alternativnu medicinu, lekovitim čajevima i umerenim postom.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.