Ponedeljak 04. Februar 2019.

Ponedeljak
04-02-2019
dan Meseca

Резултат слика за drifting thoughtsNoć nam počinje tiho, lenjo, odsutno. Nova energija Venere u Jarcu, po malo hladi sve oko nas, i noćna tišina je nekako daleka i svet snova nam je nekako distanciran i tmuran. 

U toku noći, a i dobrim delom dana, i Merkur iz Vodolije će razmenjivati ideje sa Jupiterom iz Strelca (preko 60°) a Sunce će polako da se smešta na ekvidistancu između Saturna i Neptuna.

Snovi će biti uobičajeni, po malo dosadni, mešaće se »babi se snilo« i ponešto iz realnog života…

Tematika snova će na prvi pogled biti komplikovana, jer će se mešati želje i realnost, ali ipak na kraju sami ćemo da se smirimo, ali i probudimo umorni. U suštini, poruke realno neće ni biti (ili će pak biti vezana za neku svakodnevnu sitnicu, ništa mnogo važno)

Резултат слика за paperworkDan nam počinje sa energijama unesenih u priču Merkura i Jupitera. Druže se oni, a druže se i Saturn i Neptun i dalje, a među njih se smešta i Sunce. 

Dinamičan, užurban dan, mnoštvo informacija i podataka. Rešavanje nekih problema, petljanje oko dokumenata na šalterima, predlog za potpisivanje nekog ugovora, razmišljanje o kupovini nekog kućnog aparata ili planiranje vezano za manje renoviranje stana.

Moguće obnavljanje kontakta sa prijateljima sa kojima se nismo dugo čuli & videli. Neki od nas će sanjariti o nekom dalekom putovanju, neko će zaista i da planira neki put u inostranstvo. A u međuvremenu, neko će nam se javiti da je stigao sa puta (ili ćemo pak da dobijemo vest o nekome ko je jako daleko od nas)

Резултат слика за good companyPolako, uveče, počinju najednom neke nove energije da nam struje kroz telo.

U večernjim časovima imamo Mladi Mesec na 15° Vodolije, koji pored sebe ima i Merkur i sklapa lepe aspekte sa ostalim tranzitnim planetama. 

Tako, ovaj Mlad Mesec u Vodoliji doneće nam mogućnost da malo lakše uveče »napunimo baterije« i tako popravimo sebi raspoloženje, ili u krugu dragih nam osoba ili pak u krugu prijatelja (gosti, izlazak u grad, jer ipak treba obeležiti, a i proslaviti kinesku Novu Godinu Drvenog Vepra)

Сродна сликаOvako malo razmrdani i ispunjeni novim, pozitivnim, energijama, a i ispunjeni nadom da će uskoro da dođe vreme pozitivnih promena u našem životu, polako ćemo, posle dosta dugo vremena, lako da se ušuškamo u naše ćebence i da vrlo brzo utonemo u opuštajući san.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.