Lenormand Karta za Nedelju 27. Januar 2019.

Lenormand Dnevna Karta

za Nedelju 27-01-2019

30 » Ljiljani «

Dnevno otvaranje : 

Резултат слика за liliesUkazuje na neke promene, obično donosi stabilizaciju situacije. Kontakt sa starijim osobama, najverovatnije roditeljima, dekom, koji će vam nešto pomoći ili vam dati pare.

Takođe, može nam doneti hladnoću, u bilo kom obliku. Od konkretne zime i niske temperature, do udržanosti i odbijanja kontanta i držanja distance (po strani) nekih ljudi iz naše okoline. Potencijalni problem sa svim kućnim aparatima koji treba da hlade je takođe moguć.

Takođe, može da ukaže (u kombinaciji sa Nedeljnom Kartom tipa Pismo, Knjiga, Ptice, Bašta… tj kartom koja se vezuje za tehniku) da vam je mobilni ili kompjuter pred kraj svog veka sa trajanjem, pa bi bilo poželjno da krenete da tražite nov (a ako dodatmo Zmiju, eto virusa u kompjuteru!) ili pak da će vaše surfovanje preko društvenih mreža danas više da bude gubljenje vremena, nego otkrivanje zanimljivih informacija.


Ljubav :

Сродна сликаZa slobodne, poželjno je da dobro porazmisle šta traže od veze, da li žele slobodnu vezu, ili nešto dugotrajno, jer ova karta je » mač sa 2 oštrice « i vrlo je bitno da se odmah na početku definište priča ~ neobavezna sexualna veza, ili pak platonska starinska ljubav pa do brve bračne noći…

Shodno tome i ova karta se tumači u ta dva pravca ~ za ove prve koji su slobodni i traže samo zabavu i provod, eto nagoveštaja da će im naredni period biti baš „lucky“ što se tiče veza i vezica baziranih na hemiji i dobrom sexu.

Za ove druge, koji su sami i žele nešto ozbiljnije, zrelije, dugotrajnije, eto najave da će se pojaviti ozbiljna osoba u njihovom životu, koja će biti tu i kao partner(ka) ali i kao zaštitnik, savetnik, ali da će sve biti bez mnogo fizičkog kontakta (po starinski udvaranje)

Za one koji su u vezi, ova karta kombinuje ova dva značenja, partnerski odnosi će pucati od strasti, pa je moguće da će oboje poželeti da svoj odnos uzdignu na viši nivo ili je prošire (naročito uz Nedeljnu Kartu tipa Srce, Prsten, Rode itd…)


Posao :

Сродна сликаZa one koji nemaju posao, ova karta poručuje da je ovo idealan period kada treba potražiti nekoga kako radi saveta, tako i radi „veze“ (malo boljih preporuka nikad nije na odmet) Za sve one koji imaju posao, ovo će da bude period kada će se ostvarivati planovi i tako obezbediti dugoročni ciljevi. Pohvale nadređenih su vrlo verovatna.

Uz lošu Nedeljnu Kartu i jedna i druga opcija (sa i bez posla) treba da se pričuva kontra-usluge osobe koja bi se ponudila za pomoć (da ne bude posle „dala 1 dinar da udje u kolo, a posle 2 da izadje iz njega“)


Zdravlje : 

Резултат слика за liliesOva karta se vezuje za sve bolesti uro-genitalnih organa, ali može da se veže za poremećaj bilo kojeg čula & nadražaja. Isto, donosi poremećaj hormona, kao probleme sa seksualnim nagonom.

Isto tako, mogući su problemi sa pamćenjem & zaboravljanjem. Metereopatija i slabija cirkulacija, osećanje zime i jeze, nizak pritisak i bolovi u zglobovima su takođe mogući. Obično se vezuje i za bolesti koje se pojavljuju pod stare dane, tj nasledne, genetske i staračke bolesti.


Kombinacija

Nedeljne Lenormand Karte i Dnevne Lenormand Karte

20 » Bašta « & 30 » Ljiljani «

Zbog kontradiktornosti same karte Ljiljani, i današnji dan će nam biti dan i noć u nekim momentima.

Ako gledamo sa one lepe, prefinjene, strane, ova kombinacija Bašte i Ljiljana se apsolutno uklapa u današnji dan, dan Svetog Save. Javnost ga slavi, mnogi ga slave, sve škole ga slave.

Naglašenost društvenih moralnih i tradicionalnih normi, duhovnosti, saosećanja za druge, potenciranje da pojava u javnosti treba biti odmerena i skromna. Objave na društvenim mrežama mogu biti prepune motivacionih i duhovnih poruka.

S druge, one „7 greha“ strane, ovi Ljiljani u kombinaciji sa Baštom mogu nam doneti suštu suprotnost, javne objave ispunjene provokacijama i insinuacijama na „konkrevetne“ delatnosti, prepuno neprimernih slika, pa čak i prenaglašenu upotrebu cenzurisanih glagola i prideva u razgovoru.

I sa one treće strane, ova kombinacija danas može da stavi akcenat na kulturnim javnim dešavanjima, objavama pozorišnih predstava, reklama za izložbe slika, ili muzeja, a takođe može nas dovesti u kontakt sa boemima, umetnicima, muzičarima.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.