23. Januar 2019. Sreda

Sreda 23-01-2019 dan Merkura

Noć nam počinje Mesecom iz Lava u 150° sa Merkurom iz Jarca i Hironom iz Riba, i malo kasnije 120° sa Uranom iz Ovna. Pred zoru menja znak i prelazi u Devicu, a i Merkur iz Jarca takođe sklapa 90° sa Uranom i 60° sa Hironom iz Riba. 

Snovi će biti po malo preuveličani, čudni, više će nas zamarati, nego što ćemo pored njih odmoriti. Poruka može biti vezana za neku ne baš prijatnu informaciju, dokument, prekršen dogovor & obećanje.

U toku dana Saturn iz Jarca počinje polako da sklapa 60° sa Neptunom iz Riba koji će trajati do kraja meseca (zenit 25-01) Njih dvoje, zajedno sa ovim Mesecom iz Device, doneće nam užurban dan, a daće nam i ideje za kreativna rešenja naših obaveza i problema.

S obzriom da će do kraja meseca biti na snazi ovaj aspekt, možemo pod njegovim uticajem, zahvaljujući prvenstveno ovom Mesecu u Devici, da na neki način ostvarimo neke svoje „snove“ ili pak da pronađemo naš lični Duhovni Put, kako danas, tako i sutra.

Takođe, ovakva kombinacija, posebno zbog Merkura koji će pred sam kraj puta imati 60° sa Hironom, da nas okrene humanitarnim organizacijama, pomaganju, činjenju dobrih dela. U isto vreme, kroz » lečenje rana « razgovarajući sa drugima, lečićemo i svoje » rane « na neki način.

Ovo je dan kada bi trebalo da obratimo pažnju i na svoje finansije, ali i na svoje zdravlje. Ni jedno ni drugo neće biti baš za uzor, kuburićemo sa nekim nerešenim računima & dugovima, a imunitet od pritajenog uticaja stresa će samo da opada kako dan bude prolazio. Puno vlage i hladnoće nam može doneti prehlade, probleme sa sinusima, kostima i hladnim šakama & stopalima.


Dnevna Lenormand Karta

za Sredu 43 » Lavirint «

43.gif

Ova karta se vezuje za narodne verske običaje, rođenje (krštenje) i smrt (sahrana, opelo, daća) kao i za promenu godišnjih doba (početak 4 životna perioda : Proleće = rođenje, Leto = mladost, Jesen = zrelost, Zima = starost, smrt)

Takođe, ova karta se vezuje za spajanje i razdvajanje, pomirenje i raskid, kao i dva različita ugla gledišta (neko ide od suštine ka širini, tj od centra lavirinta ka napolje, a neko ide od spolja ka unutra) koji vremenom pronalaze » zlatnu sredina «

Naravno, ova karta ima i svoj duhovno & filozofsko & religijsko značenje. Vezuje se za čovekov Put ka boljem, lepšem, uzvišenijem, Putu ka Bogu. Lutajući i tražeći pravi Put da se izađe iz lavirinta života, čovek duhovno, verski, filozofski itd… sazreva i napreduje (tj ne napreduje on, već njegova Duša)

Ezoterijski, ovo je ciklus života, nastao od zemlje, u zemlju se vraća, kao i osnovni prirodni zakon kruženja energija i putovanja Duše iz jednog tela u drugo (tj uticaja svakog i neživog i živog bića jedno na drugo na [ne]posredan način ~ ponovo priča o » domino efektu «)

Tako, ovaj dan će nas ili vrteti po zakrivljenim hodnicima našeg životnog lavirinta, ili će nam pak, omogućiti da pronađemo izlaz i budemo bogati za jedno novo životno iskustvo.


Kombinacija

Nedeljne Lenormand Karte i Dnevne Lenormand Karte

20 » Bašta « & 43 » Lavirint «

Ova kombinacija nam danas može doneti kontakt sa istomišljenicima (nekim duhovnim, filozofskim, ezoterijskim grupama) i interesantnu razmenu informacija sa njima.

Timski rad na nekom projektu koji je namenjen javnosti. U javnosti će biti objava koja će na prvi pogled značiti jedno, ali će u stvari imati potpuno drugu poruku.

Na porodičnom nivou, razgovor sa ukućanima o nekim problemima & pitanjima koji su važni za blisku budućnost.

Na privatnom planu, traženje najboljeg načina da se u odnosu održi balans izlaženja & druženja sa drugima i provođenja vremena sa dragom osobom.

Što se tiče zdravlja ili ćemo se vrteti u krug u potrazi za rešenjem našeg zdravstvenog problema, ili će nam se pak vratiti zdravstveni problem koji očigledno nismo sanirali na vreme kako treba. Najbolje bi bilo posavetovati se sa stručnjakom (ako ne lekarem, ondak makar apotekarem)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.